סנייפ הוא בצד הטוב

sirius felton

New member
סנייפ הוא בצד הטוב

דמבלדור שיתק את הארי כי הוא ידע שאם הארי יראה את סנייפ הורג אותו הוא יירצה לעשות משו לסנייפ...וכשאומרים שעל סנייפ היתה הבעה של תיעוב זה בעצם ...יענו ... תיעוב עצמי שהוא מתעב את עצמו על מה שהוא עושה.... וכדמבלדור אומר 'סנייפ אנא ממך...' (תיאוריה ידועה) אז בעצם הוא מבקש להרוג אותו או משו כזה ובלה בלה בלה..... בקיצר ...יש לי יוד משו... על רא"ב: בספר השישי באנגלים תראו שבפתק לא יודעים אם זה מבן או מבת ... ובספר בעברית רשום בלשון זכר... אז... כן... ועוד משו ראיתי ראיון של רולינג ..אז העיתונאי אמר שיש תיאוריה על רא"ב ואומרים שזה רגולס .... אז היא צחקה והיא אמרה :good guess!!!! אז זה לא הוא !! לא נראה שזה בת....חשבתי בהתחלה שזאת אשתו של ברטי קראוץ'...אבל אז הבנתי שלא.... בפעם האלף: שנה קסומה!! (אבל זה חשוב!!)

rds15

New member
המ, מה? Oo

עירבבת פה כמה דברים, אז ככה: -אם כבר, דמבלדור שיתק את הארי כדי שיהיה לו סיכוי להגיע לדראקו בלי שהארי יתערב. -לא קראתי את הספר בעברית, אבל לפי מה שאמרו פה גילי תרגמה את המכתב ככה שלא יהיה אפשר לגלות אם רא"ב זכר או נקבה. -רולינג לא היתה מגלה אם אדם כלשהו הוא רא"ב או לא. פשוט לא. אם היא צחקה ואומר "ניחוש טוב" לא אומר כלום. זה כמו שאם שואלים אותה משהו והיא לא עונה, זה לא הופך את התשובה ל"כן".

sirius felton

New member
את פשוט

כתבת בדיוק מה שאמרתי רק דמויות שונות...ואת יודעת שרולינג מפתיעה .... זה בטח יהיה מישו שלא ציפינו לו יכול להיות שזאת בכלל בת וזה גם רא"ב לא חייב ליות השם של בנאדם אלא רק כינוי או משו...

sirius felton

New member
אופס!!

פניתי אלייך בלשון נקבה...

dוDav

New member
אני חושב שרא"ב זו אישה

רולינג נוטה לעשות שוויון בהרבה מקומות בספר (קפטנית של נבחרת קווידיץ', הילאיות ןכו') הגיוני מאוד שרא"ב זו בכלל אישה.

שומו

New member
../images/Emo31.gif

גילי יודעת מי זה, היא הייתה מנסחת את המכתב בלשון אישה.

rds15

New member
למה שהיא תעשה דבר כזה?

כל ההיגיון בתרגום שלה[לפחות ככה הבנתי. שוב, לא קראתי את הספר בעברית] הוא שלא יהיה אפשר להבין אם רא"ב זכר או נקבה, בדיוק כמו במקור.

yuvi217

New member
הנה המכתב בעברית:

לכבוד אדון האופל, ברור לי שאמות הרבה לפני שתקרא את זה, אבל רק רציתי שתדע שאני גיליתי את סודך. גנבתי את ההורקרוקס האמיתי, ובכוונתי להשמיד אותו בהקדם האפשרי. כעת אלך אל מותי ובליבי תקווה, שכאשר תפגוש את היריב הראוי לך, תהיה שוב בן תמותה. רא"ב ובאנגלית: To the Dark Lord I know I will be dead long before you read this but I want you to know that it was I who discovered your secret. I have stolen the real Horcrux and intend to destroy it as soon as I can. I face death in the hope that when you meet your match you will be mortal once more. R.A.B. (פרק 28, הארי פוטר והנסיך חצוי הדם) * כל הזכויות שמורות לג'יי.קיי.רולינג וכל זה
* [לקחתי את זה מוויקיפדיה כי הספר שלי אצל ידיד
] אין פה שום רמז אם זאת אישה או גבר! מאוד הגיוני שזה ככה בכוונה..

Eos14

New member
../images/Emo29.gif אולי היא בכוונה כתבה את זה כך

אולי במכתב רא"ב הסוותה את עצמה (אם היא בת) וכתבה בלשון זכר כדי שיהיה קשה יותר לזהות אותה, או משהו כזה. לדעתי זה נשמע הגיוני. לפי מה שהבנתי, יש פחות אוכלות מוות מאשר אוכלי מוות. אם רא"ב היא אוכלת מוות, זה היה יותר הגיוני שתסווה את עצמה בלשון זכר. מה אתם חושבים?

rds15

New member
לא.

רא"ב, מי שהוא[או היא] יהיה[או תהיה], ניסח[ה] את המכתב ככה שוולדמורט ידע מי זה ברגע שהוא יראה את הר"ת האלה.

dוDav

New member
אבל המכתב לא מנוסח גם בלשון

גבר. אז זה משאיר מקום גם להשערות על נשים שיכולות להיות RAB.

למעלה