סנייפיהוליות

Silly LoveSong

New member
סנייפיהוליות../images/Emo3.gif

טוב אז ככה... בהשראת אתר מעריצים חביב החלטתי לכתוב כמה תסמינים של הערצת סנייפ, אז כל אחד מוזמנת לכתוב איזה תסמינים מופיעים אצלה מהתסמינים שלי, או לכתוב בעצמה תסמינים.
התסמינים שמופיעים אצלי: 1. בדרך כלל אני מנסה לעצב את השיער כדי שייראה דומה לשיער של סנייפ. 2. אני חושבת לפעמים להיסתפר כמו סנייפ (כבר הסתפרתי כמה פעמים בסגנון ביטלסי, אז למה לא?). 3. אני משתדלת להיתלבש בבגדים שחורים. 3. שילמתי יותר מפעם אחת 31 שקל כדי לראות "הארי פוטר והאסיר מאזקבאן" בקולנוע. לדעתי הסרט חרא. שילמתי רק בשביל לראות את סנייפ. 4. כשראיתי את הסרט - הייתי היחידה שהוציאה קולות לא מזוהים מהפה במהלך קטעים עם סנייפ. 5. כשראיתי את הסרט - הייתי היחידה שצחקתי בקטעים בהם סנייפ/דראקו מתנכלים להארי/רון/הרמיוני. 6. בכתוביות שבסוף הסרט - חיכיתי לשם של אלן ואז צרחתי בבית הקולנוע אאאאאאאאאאאאלללללללןןןן!!!!!!!!!!!!!!. 7. חברות שלי חושבות שאני מתדרדרת לכוחות האופל. 8. לא איכפת לי מזה. אני דווקא אוהבת את כוחות האופל (אהההה לוציוס!!!!! חתיך שלי!!!).
9. משום מה אני מצחקקת לי בכל הקטעים בהם סנייפ מתנכל לפוטר (בסרט/ספר). הוא פשוט גאון! פוטר סתם חצוף שמקבל את מה שמגיע לו!!!! 10. התחלתי לקרוא להארי "פוטר" משום שאני מרגישה שהוא מגעיל וכפויי-טובה כלפיי סנייפ, שהציל אותו כל כך הרבה פעמים בחיים שלו (!!!).
11. כשאני רואה קטעים/תמונות בהם רואים קצת משיערו של סנייפ מוסת על פניו אני מתה.

DARK ANGEL14

New member
אמממ...../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

אצלי מופיעים: 3 5 9 11
לשני הראשונים קצת קשה לי להתחבר כי יש לי שיער מתולתל

jingelly jane1

New member
טוב, קודם כל

מזדהה ב100%, חוץ מהקטע שהלכת יותר מפעם אחת להארי פוטר והאסיר מאזקבאן כי אני מפחדת שזה יהרוס לי את הפעם הראשונה.. לכי תביני.. אבל נראה לי שאני אלך שוב. האמת שהוצאת לי פחות או יותר את כל המילים מהפה, אבל הנה עוד כמה: 1. מתנשמת במהירות ובכבדות ולעיתים אף נוגעת בעצמי כשאני מגיעה לתחנת דלק... 2. קוראת את כל ההארי פוטרים בכפייתיות בחיפוש אחר קטעים בהם סנייפ מתואר בדרכים שופעות סקס-אפיל (התיאור האהוב עלי: "גלימתו השחורה התנופפה מאחוריו ברוח הקרה") חוץ מזה, גם אני מכורה לחלוטין לקטעים בהם הוא מתנכל להארי (הקקה הקטן, שלא אהבתי אותו מלכתכילה). בסוף הספר החמישי, כשהוא מסרב לתת שיקוי בפעם השנייה לדולורס אמברידג', ואז כשהיא שמה אותו בתקופה מבחן והוא "מרים גבה" (!!!!) התקשיתי לשלוט בעצמי.... זהו בינתייים.. my love, here i come..

מלאכית16

New member
הכללללללל...../images/Emo110.gif|קר|

חוץ המקטע עם האסיר מאזקבן...אבל עשיתי את זה עם שני הסרטים האחרים
אחחח...אנחנו שרוטות..

3נטוש

New member
רררררר../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

כן גם אני ככה .... אני זוכרת שניסיתי לתחפש לסנייפ ולבשתי הכול שחור עם גלימה שחורה ויש לי פאה כזאת כמו של סנייפ והתאפרתי הכול שחור זה היה חוויה.... ואני יצנזר את מה שחשבתי ....
סנייפ הוא פשוט בן אדם חתיך

DARK ANGEL14

New member
נטע...../images/Emo15.gif

מעולם לא חשבתי...ש
... את
בשחור
חיחיחי זה מצחיק

3נטוש

New member
חיחיחיחיחי....

תאמיני או לא אבל פעם עשיתי את זה ... אני חושבת שיש לי תמונה של זה איפה שהוא אני יחפש ויראה לך.... חיחיחיחיח

למעלה