Silly LoveSong
New member
סנייפיהוליות../images/Emo3.gif
טוב אז ככה... בהשראת אתר מעריצים חביב החלטתי לכתוב כמה תסמינים של הערצת סנייפ, אז כל אחד מוזמנת לכתוב איזה תסמינים מופיעים אצלה מהתסמינים שלי, או לכתוב בעצמה תסמינים.
התסמינים שמופיעים אצלי: 1. בדרך כלל אני מנסה לעצב את השיער כדי שייראה דומה לשיער של סנייפ. 2. אני חושבת לפעמים להיסתפר כמו סנייפ (כבר הסתפרתי כמה פעמים בסגנון ביטלסי, אז למה לא?). 3. אני משתדלת להיתלבש בבגדים שחורים. 3. שילמתי יותר מפעם אחת 31 שקל כדי לראות "הארי פוטר והאסיר מאזקבאן" בקולנוע. לדעתי הסרט חרא. שילמתי רק בשביל לראות את סנייפ. 4. כשראיתי את הסרט - הייתי היחידה שהוציאה קולות לא מזוהים מהפה במהלך קטעים עם סנייפ. 5. כשראיתי את הסרט - הייתי היחידה שצחקתי בקטעים בהם סנייפ/דראקו מתנכלים להארי/רון/הרמיוני. 6. בכתוביות שבסוף הסרט - חיכיתי לשם של אלן ואז צרחתי בבית הקולנוע אאאאאאאאאאאאלללללללןןןן!!!!!!!!!!!!!!. 7. חברות שלי חושבות שאני מתדרדרת לכוחות האופל. 8. לא איכפת לי מזה. אני דווקא אוהבת את כוחות האופל (אהההה לוציוס!!!!! חתיך שלי!!!).
9. משום מה אני מצחקקת לי בכל הקטעים בהם סנייפ מתנכל לפוטר (בסרט/ספר). הוא פשוט גאון! פוטר סתם חצוף שמקבל את מה שמגיע לו!!!! 10. התחלתי לקרוא להארי "פוטר" משום שאני מרגישה שהוא מגעיל וכפויי-טובה כלפיי סנייפ, שהציל אותו כל כך הרבה פעמים בחיים שלו (!!!).
11. כשאני רואה קטעים/תמונות בהם רואים קצת משיערו של סנייפ מוסת על פניו אני מתה.
טוב אז ככה... בהשראת אתר מעריצים חביב החלטתי לכתוב כמה תסמינים של הערצת סנייפ, אז כל אחד מוזמנת לכתוב איזה תסמינים מופיעים אצלה מהתסמינים שלי, או לכתוב בעצמה תסמינים.