סנט אנטון או זאלבך?

סנט אנטון או זאלבך?

שני חברים, אחד סנובורד ברמה מאד גבוהה (אבל מ-א-ד) ואנוכי, סקי ברמה בינונית גבוהה. החבר מגיע במיוחד מקנדה, פעם הראשונה שלו שהוא גולש באירופה. גולשים הרבה וחזק. בגלל שהוא מגיע מהחוף המערבי, חשבנו לעשות קצת יותר משבוע, נניח 10 ימים. לא בטוח מתי ייצא לנו לגלוש שוב יחד אז זה חייב להיות מושלם. בסוף היום נרצה להוריד כמה דרינקים אבל לא צריכים מועדונים ושטויות.

צמצמנו את הרשימה לסנט אנטון וזאלבך. צריך לזכור שכל המוניטין של אירופה מונח על הכף, לא החלטה של מה בכך

Cמן רשום

New member
אף אחד מהם לא ימלא לבד קילומטראז' ל 10 ימים

למען האמת אני בספק אם בכלל קיים אתר כזה. בזאאלבך יש קצת יותר אתרים קרובים להשלים כשיגמרו לכם המסלולים. גם בסט אנטון.

בשורה האחרונה בערך אותו דבר ולא תתאכזבו מאף אחד מהם. אישית אני אוהב יותר את סט אנטון אבל זה כבר ברמה של טעם אישי.

סלאלום1

New member
סנט אנטון

אין ספק שסנט אנטון, במידה ומיצית לאחר שבוע תוכל לגלוש מספר ימים באישגל.
זלבאך ישעמם לרמה מאוד גבוהה, חיי לילה לא משהו.

למה מי זה ארצות הברית לעומת אירופה?

עד כמה שידוע לי האלפים נחשבים מוקד משיכה לגולשים מכל העולם.
אם אתה רוצה 10 ימים ומדובר באוסטריה, כנראה שאתה צריך יותר מאתר אחד. לעומת זאת אם היית חושב על צרפת, יש לך שם כמה מרחבי גלישה שיכולים להתאים ל-10 ימים כמו כלום.

קנדים...

את צרפת פסלנו מכל מיני סיבות. אוסטריה אמורה להיות המקום.
כרגע נראה בעייתי אצלי לצאת ליותר משבוע. אז ייתכן שנצטרך להצטמצם.
תודה.

natyh

New member
הפוסל במומו...פוסל :פסול מי שפוסל את צרפת...

לארוך רק צרפת, אחד מאתרי השבע מאות ק"מ שלהם...
רק תבחרו.
א

yo12

New member
באוסטריה יש עוד אפשרויות...

מרחב צילרטל, יותר מ-600 קמ מסלולים, אתרים נהדרים כמו ארנה, הוך צילרטל ופנקן. רכב חובה.
קיצביל וסקיוולט, ביחד כ- 450 קמ, מקושרים ואין הכרח להתנייד ברכב.
סקי אמדה, כ-800 קמ שמפוזרים באתרים רבים, ביניהם שלדמינג, פלכאו, עמק גשטיין ועוד. רכב חובה.

eran_le

New member
"מושלם" זה גם תלוי במזג האוויר ובשלג

שני האתרים מעולים, אבל ממש. סנט אנטון יותר גדול, אבל בזאלבך יש יותר עצים כי הוא נמוך יותר וגם אפשר לקנות סקי פס שכולל עוד אתרים די קרובים - אם אתם עם רכב (אולי בכלל כדאי לפצל לינה שם).
מה שכמובן אי אפשר לדעת זה מזג האוויר - אם יהיה שלג וסופות, עדיף אתר נמוך כמו זאלבך, ואם יהיה חם יחסית אז כמובן סנט אנטון. ב 10 ימים אולי פחות סיכון מהבחינה הזאת, אבל בכל זאת אם יש לכם אפשרות להחליט ברגע האחרון לפי מז"א, אולי עדיף, כך יותר סיכוי שיהיה מושלם :)

YoniS007

New member
אפשר לשאול למה צמצמתם דווקא לשני אלה?

לא יצא לי עדיין לגלוש שם אישית, אבל שמעתי שסנט אנטון מעולה.

למעלה