סנטרל פארק...

TheIllustrator

New member
סנטרל פארק...

כולכם מוזמנים לקחת מבט חטוף על הכתבה הבאה מואללה! חדשות... ולהגיב כמובן על מה שכתוב שם. מצפה לתגובות!!!

fireman

New member
אחחחח אני אוהב דברים כאלה

מזכיר לי את התקופה שעומרי היה מעלה לפורום אילוסטרציות של מגדלים בגובה קילומטר
ליאור, כתבתי גם שם תגובה ואני מקוה שהיא תעלה בקיצור, יקימו את הדבר הזה עד 2020 כמו שאני אעבור שבוע הבא לחוות השקמים ואגדל אלפקות בסמוך לחווה של אריק שרון בקיצור זו עוד יציאה מטומטמת של כמה סנילים כמו חיים חפר שיודע להתבטא בצורה ניטרלית ובלתי גזענית בכלל (במרכאות כפולות) להקים פארק על הר זבל ולשתול בו צמחים טרופיים אקזוטיים זה כמו לנסות לגדל קקטוסים בקוטב הצפוני ד"א לא אמרו שיתחילו להפיק גז מההר זבל הזה בשביל להניע מכוניות ואוטובוסים של דן? מה קרה ליציאה המטומטמת הזאת? שאלה...בכניסה לחיריה יש שלט שקורא לכל ישראלי סנילי להעלות רעיון מה לעשות עם ההר זבל הזה ויש איזה אי מייל בשביל לשלוח את זה לעיתונות? מאיפה באים לאנשים כל הרעיונות האידיוטיים האלה? נ.ב - ליאור תחפש את התגובה שלי שם נ.ב.ב - שק"ם! לצייר! עכשיו!

TheIllustrator

New member
יא ליצן!!!

מאיפה אתה זוכר את הבדיחה עם הגז שאמור להפעיל אוטובוסים ברחבי גוש דן??? LOL
גם אני שמעתי על זה... אולם מאז הספקתי לשכוח את זה לפחות 4-5 פעמים! LOL
נ.ב - שק"ם גאלרי???

oren*

New member
רעיון מצויין ולדעתי מאוד הגיוני.

דווקא עכשיו כשהמדינה במצב רע, צריך להתחיל ליישם פרוייקטים חדשניים לשיפור המראה של ישראל - כשהמצב ישתפר התיירים יגיעו למדינה עם מערכת כבישים חדשה (חוצה ישראל וכל המחלפים), נתב"ג 2000, תחנות רכבת הפזורות לכל אורכה, אוטובוסים חדשניים (של אגד) וגורדי שחקים באיזור ר"ג-ת"א. אני מקווה שהדברים יארכו פחות מעשרים שנה, לא רוצה לחשוב שאני אהיה בן 40 כשהפארק הזה יפתח (או שבעצם היו מתחילים לעבוד עליו ביום בו נולדתי ועד עכשיו לא היו מסיימים אותו). האם ידעתם שעל "גן מאיר" בתל אביב עבדו 14 שנה? והכל בגלל הבירוקרטיה הישראלית.

למעלה