סנטה קלאוס חוזר! גם אני לא מוותר על הקליפ של לא מוותר! תבלו RIP היישר מ"המצעד" של ביפ ב2000
F FunkyGiraffe New member 23/5/05 #1 סנטה קלאוס חוזר! גם אני לא מוותר על הקליפ של לא מוותר! תבלו RIP היישר מ"המצעד" של ביפ ב2000
S Shani276 New member 23/5/05 #8 אויש תחליטו פעם אני אומרת רק עידו וזה גם ערן פעם אני אומרת עידו וערן וזה רק עידו whatever תבורך
F FunkyGiraffe New member 23/5/05 #9 זה תמיד רק עידו../images/Emo6.gif תכל'ס כל הרעיונות האלה שלי והוא סתם תופס על זה טרמפ
° ° w a v e ° New member 23/5/05 #10 צק צק צק... ! טוב, תודה 'כלמקרה לך ולערן ולכל מי שרוצה תודה בחינם ממני. לארג'ית מה ;[
ט טיפקסית New member 24/5/05 #11 תודה תודה תודה תודה תודה תודה ותודה תודההההההההההההההה לעידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדו ולערררררררררררררררררררררררררררררררררן ולדגייייייייייייייייייייייייייייייייייייים
תודה תודה תודה תודה תודה תודה ותודה תודההההההההההההההה לעידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדו ולערררררררררררררררררררררררררררררררררן ולדגייייייייייייייייייייייייייייייייייייים
F FunkyGiraffe New member 24/5/05 #18 מה?! למה? שירו אני אחזור מניצנים היום בסביבות 5 דברי איתי על זה...