סנטה חזירוס!!!!!

Aether

New member
סנטה חזירוס!!!!!

הסטר יוקרן ביום שישי, ה-28 לספטמבר, בעשר בבוקר באולם 1 בסינמטק.

Aether

New member
הרצאה: בהתחלה הם לקחו את הבתולות

למי שמתעצל לעיין בתוכנייה של אייקון: הרצאה: בהתחלה הם לקחו את הבתולות / מעין נייזנה הרצאה / פאנל רצועת תוכן: רצועת הרצאות בתחום היצירה הספרותית. דרקונים. יצורי אגדות. סיפורי ילדים. ואולי יותר מכך? הכתובת על הקיר, העיירה הבוערת, הרוב הדומם - עלייתו ונפילתו של שלטון אימים באנק מורפורק, לפי "שומרים שומרים" של טרי פראצ'ט ומקורות אחרים. מעיין נייזנה - מכשפה סגולה בלילה, ופעילה למען זכויות בנות אנוש, דרקונים וחיות אחרות ביום. מחיר האירוע: 30 ש"ח מחיר רגיל / 20 ש"ח מחיר הנחה. תינתן הנחה לחברי שגרירות סאנידייל בישראל. ההרצאה ביום ראשון 30.09 בשעה 16:00, וזה מתנגש עם אסופת סרטי אנימציה קצרים, שזה אחד הדברים היחידים שממש מלהיבים אותי. ארררררררררררר.

toi

New member
|יר| אני שם.

חסמתי את ההתנדבות שלי על ההרצאה הזאת, והזמנתי כרטיס.

Aether

New member
אמ... אני לא מוצא איפה מזמינים כרטיסים ../images/Emo163.gif

toi

New member
|יר| איפה שאתה ממלא את פרטי ההתנדבות

[באילו מים אתה מעוניין להתנדב, מה לא היית רוצה להפססיד וכו.] יש למטה כפתור, "להזמנת כרטיסים לחץ כאן." לחץ שם.

Aether

New member
אני לא מוצא...

אתה מדבר אולי על הכפתור לבקשת כרטיסים חינם?

toi

New member
|יר| כן, כן, זה זה.

אני מתנצל, הזכרון שלי הוא לא משהו שאפשר להבתמך עליו מדי בזמן האחרון.

מה ה מצב

New member
ראיתי את הטריילר

ואני מחכה לסרט נראה מצחיק. אבל הגעתי בקריאה בטרילוגיית מוות עד soul music סנטה חזירוס זה מה שבא אחריו או שיש עוד ספר באמצע? לפחות סוזן נראית כמו שדמינתי אותה. מוות קצת פחות. ואלברט ממש לא דומה לעצמו.

Aether

New member
סנטה חזירוס הוא ההמשך של מוזיקת נשמה

אבל למה "טריולוגיה"? או שזה כמו טרילוגיית מדריך הטרמפיסט... כי יש חמישה ספרים של מוות - Mort, Reaper Man, Soul Music, Hogfather, Thief of Time ולמה לא יוצאים עוד ספרים עם מוות?

מה ה מצב

New member
יש!! אז אני הולכת לראות!!

ואני מצטערת, טעות שלי. אתה צודק. תסלח לי לפני יום כיפור? וזו באמת שאלה טובה. אני אומרת שנשלח עצומה לטרי ואם זה לא יעבוד נעשה הפגנה מתחת לבית שלו ובה נדרוש: מוות! עבודה! מוות! עבודה!

toi

New member
|יר| זה רק אני?

או ש"סנטה-חזירוס" נשמע כמו טלנובלה גרועה? דיסקוורלד בדיבוב ספרדי לא-תואם-שפתיים?

מ א ג ר ט

New member
גם אני שם!

היום היחידי של איקון שאשכרה אני אוכל לנשום! טוב, אני סתם מגזימה, נראה מה יהיה. אני אומרת- מפגש פורום חגיגי אחרי ההקרנה+תמונות ועוגיות! ואחר כך- בימים ראשון-שני-שלישי כולם באים לקנות ספרים של פראצ'ט בזיל הזול בדוכן יד שניה. שנה שעברה היו הרבה כאלה, אוליה שנה יתמזל מזלכם בשנית. אז קבענו?

toi

New member
|יר| יאללה.

מפגש גם לפני ההרצאה על שו"ש. נפגשים כולם ליד חדר הרצאות 3B [אין, בחיים לא תימאס עלי הבדיחה הזאת].

toi

New member
|יר| אני אהיה שם כל השבוע.

מבחינתי- כל יום, עם הקפה של הבוקר.

בטטהמן

New member
עכשיו ראיתי שתוכניה של אייקון שמקרינים אותו

ואז פתאום נזכרתי שהפורום הזה קיים

limilu

New member
יום שישי לא טוב ../images/Emo10.gif

יש לי תדריך מתנדבים. אבל יש עוד הקרנה, אתה יודע. ביום שלישי או שני, נראה לי.

למעלה