סנו אוקסיג'ן או קליה? נוזל או אבקה?
ג גולשת סדרתית New member 23/3/12 #6 שו אקולוגים? איזה תחליף אקולוגי יש לקליה? יש גם אבקת כביסה אקולוגית?
מ מרבה ידיים New member 23/3/12 #10 אני משתמשת במשהו שנקרא ecofriend הוא נראה ככה אני קונה אותו בחנויות טבע, יש גם נוזל וגם מרכך והם עובדים מצוין, הכביסה יוצאת נקיה לגמרי.
אני משתמשת במשהו שנקרא ecofriend הוא נראה ככה אני קונה אותו בחנויות טבע, יש גם נוזל וגם מרכך והם עובדים מצוין, הכביסה יוצאת נקיה לגמרי.
מ מרבה ידיים New member 24/3/12 #13 המחיר 45 ש"ח מרכך 4 ל' 32 ש"ח נוזל כביסה 4 ל' (אני חושבת ששילמתי פחות במסגרת איזשהו מבצע אבל זה מה שרשום על האריזות)
המחיר 45 ש"ח מרכך 4 ל' 32 ש"ח נוזל כביסה 4 ל' (אני חושבת ששילמתי פחות במסגרת איזשהו מבצע אבל זה מה שרשום על האריזות)
K kmiki New member 23/3/12 #12 גם אני, עם תוספת כל חומרי הניקוי שלי אקולוגיים של 2 חברות, ומוסיפה בעת הצורך מלבין כביסה אקולוגי של אותה חברה. כמו כן מוסיפה חומץ במקום מרכך שעוזר לנקות את מכונה והבגדים
גם אני, עם תוספת כל חומרי הניקוי שלי אקולוגיים של 2 חברות, ומוסיפה בעת הצורך מלבין כביסה אקולוגי של אותה חברה. כמו כן מוסיפה חומץ במקום מרכך שעוזר לנקות את מכונה והבגדים
ש שדה שיבולים New member 23/3/12 #8 סנו אוקסיג'ו ספריי, שמה לפני הכביסה על כתמים מוריד את רוב רובם של הכתמים באופן מדהים.