סנוקר קרוב לבורסה?

סנוקר קרוב לבורסה?

היי, אני וכמה חברים שלי שעובדים ליד איזור הבורסה בר"ג רוצים ללכת מחר לשחק אחרי העבודה. אילו מקומות סנוקר (נורמלים, עם שולחנות מטופלים יחסית) אתם מכירים בקרבת האיזור? תודה.

torso2

New member
אם אתה לא רוצה לההרג...

במועדוני סנוקר הנמצאים ממש בתוך שטח הבורסה... אז אני ממליץ להרחיק עוד קצת לכיוון פתח-תקווה על רח' ז'בוטינסקי ולהגיע למועדון ההמניגווי...

xflil

New member
שהוא המועדון הכי מגעיל שביקרתי

בו אי פעם חוסר טיפול טוטאלי בשולחנות. אמנם עדיך מהסנוקרים בבורסה, כמובן.

אוקיי...

אז בינתיים קיבלתי המלצות לאיפה לא ללכת :) יש משהו נורמלי בסביבה? או שאין ברירה וצריך להרחיק עד לינקולן, או Q's (איפה הם יושבים אגב?)

xflil

New member
תשמע......ההמינגווי נחמד

עד שאתה קצת מבין יותר עניין, ומתעצבן משולחנות לא מפולסים. בתור סתם בילוי, אין עם ההמינגווי שום בעיה. אבל......לא מומלץ בכלל לטעמי. הלינקולן זה לא כזו "הרחקת לכת" מהבורסה חח (אני ר"גני אגב.....)

torso2

New member
יש אגב..

את מועדון הסקורס החדש (יחסית) על רח' המסגר.. הוא קצת יותר קרוב לבורסה מאשר הלינקולן משהו כמו רבע שעה הליכה לדעתי...

matoyoshi

New member
שניהם בידיוק באותו מרחק מהבורסה.

ולבחור שמחפש מועדון לשחק בו אחרי העבודה, תפוס קו 60 מהבורסה עם חבריך, רד בתחנה הראשונה במסגר, ובחר בין הסקורס ללינקולן. ואם בסוף כן החלטת ללכת ולשחק בהמינגווי, תנסה להזמין מראש את ה12 פיט (למרות שאני בספק אם הוא מקבל איזה טיפול עדיף מבעלי המועדון, אבל מי יודע..)

O f e r P e e r

New member
אח שלו...

לחצות את תל אביב לאורך ולרוחב לוקח 10 דקות... בנוסף לכך, כל המועדונים, כולל הרמת גני, ממוקמים ברדיוס של כ-5 דקות בלבד... תנסו את כל המועדונים, אחרי כן, תתרשמו, ותתחילו ללכת למועדון שנהנתם בו יותר... ההחלטה היא שלכם בלבד, לצערי כל המועדונים "מזלזלים" בלקוחות שבאמת מחפשים רמת ציוד קצת יותר גבוהה..., אחלה ביליארד, עופר

למעלה