וזה מצחיקכאילו
ב ביג סנופית New member 29/7/10 #6 יש לך יתרון עלי. אז אני יזהר בלשוני, את לא טמבלית, אבל הייתי מציעה ללכת להסתכלות מקצועית.. /tapuzforum/images/Emo8.gif
יש לך יתרון עלי. אז אני יזהר בלשוני, את לא טמבלית, אבל הייתי מציעה ללכת להסתכלות מקצועית.. /tapuzforum/images/Emo8.gif
ב ביג סנופית New member 29/7/10 #7 כל אלה שנכנסו ולא הגיבו.. אתם סתם מעאפנים! מפקד /tapuzforum/images/Emo163.gif /tapuzforum/images/Emo163.gif
כל אלה שנכנסו ולא הגיבו.. אתם סתם מעאפנים! מפקד /tapuzforum/images/Emo163.gif /tapuzforum/images/Emo163.gif
מ מלkכית מתוקה New member 29/7/10 #17 חחחחח קראתי את 4 השורות הראשונות.... זה אומר שאני חמישית טמבלית?
ב ביג סנופית New member 30/7/10 #42 לא הבנתי.. מה זה קראתי את ה4 שורות הראשונות? למה לא המשכת כבר עד הסוף? /tapuzforum/images/Emo163.gif בריבוע הייתי אומרת /tapuzforum/images/Emo8.gif
לא הבנתי.. מה זה קראתי את ה4 שורות הראשונות? למה לא המשכת כבר עד הסוף? /tapuzforum/images/Emo163.gif בריבוע הייתי אומרת /tapuzforum/images/Emo8.gif
ב ביג סנופית New member 30/7/10 #31 /tapuzforum/images/Emo88.gif זה השרשור שלי! וכל מי שלא קוראים לו ביג סנופית שיעוף! תודה שמיינע /tapuzforum/images/Emo24.gif פינת הביטוי העצמי.. חח אני מתחילה בנאומי כפירה בשילוב העברית הכי מכוערת על המילים הכי גסות. ראו הוזהרתם /tapuzforum/images/Emo190.gif
/tapuzforum/images/Emo88.gif זה השרשור שלי! וכל מי שלא קוראים לו ביג סנופית שיעוף! תודה שמיינע /tapuzforum/images/Emo24.gif פינת הביטוי העצמי.. חח אני מתחילה בנאומי כפירה בשילוב העברית הכי מכוערת על המילים הכי גסות. ראו הוזהרתם /tapuzforum/images/Emo190.gif
ר רiעה צxן New member 30/7/10 #33 על מי את מאיימת? זאת את בתמונה?/tapuzforum/images/Emo13.gif איזה עיינים, של סוס...