סנופ

סתם.... P:

סתם לפטפט, סתם לדבר, סתם לשקר, סתם לדבר על החיים ולהתחזק סתם לקשקש ולפשפש להתחדש להתעקש סתם לתרץ להתאמץ להתנוצץ ולהתחפש סתם להקדים סתם לאחר או לבטל סתם למהר סתם להצדיק להצטדק להשתמק להתרחק סתם להיות או לא להיות ביננו זה הכל שטויות סתם לעלות ולהעלות הודעות ליפול חזק ולהתגלות כאדיוט ולהמשיך לבאות כאילו אין מה לעשות פשוט סתם.
מי שקורא את השטויות שלי...

מתלבטת מה לאכול בארוחת ערב..

אילו מהדגנים כדאי? כריות(נוגט), צ`ריוס, קורנפלקס רגיל, דליפיקאן, קינמונים או קרנצ`יפלקס? תעזרו לי ומהר, אני רעבה /tapuzforum/images/Emo201.gif

עזבו.. הלכתי על קינמונים..

שמיינע.. תקדישי לי שרשור אוף, רק של ביג סנופית /tapuzforum/images/Emo8.gif הפצצתי היום..

רiעה צxן

New member
ואוו קינמונים..

אחד הטעמים. התלבטתי מה להציע. דליפקאן או קינמונים. בחרת בטעם הנכון... אבל תמיד אפשר לעשות MIX/tapuzforum/images/Emo13.gif

הכריות האלו

כבר יצאו לי מהאף אני ויתרתי עליו לטובת צ'יריוס וקינמונים זו אחלה בחירה.....

danravia

New member
נראה לי

משעמם לך את הולכת לקנות דגנים מה זהה
קינמונים זה אחלה.

בפעם הבאה

תערבבי דליפקאן וקראנצ`פלקס... מומלץ בחום. ו... וואוו! אתם פאקינג לא סגורים על עצמכם... מי מחזיק כ``כ הרבה סוגים של דגנים?? אני בכל אופן הכנתי הערב חזה עוף מוקפץ עם ירקות... כמעט כל המשפחה התענגה על התוצאה המבורכת. נכון, המטבח נראה כמו סדום ועמורה , אבל אחותי עובדת על זה.

ידוע שאנחנו לא סגורים על עצמינו /tapuzforum/images/Emo3.gif

אני אשקול את הנושא בכובד ראש בהזדמנות הבאה.. אתה פשוט רע. זה לא יפה לעשות בלאגן ולהשאיר לאחותך הקטנה והחפה מפשע להיות הלכלוכית שלך. עשית גרפס העיקר? /tapuzforum/images/Emo67.gif

למעלה