להכנת הסנוויץ יש לקנות לחם לבן יומים או שלושה מראש כאשר הוא מתקשה לחתוך לו את הקרום הקשה ולפרוס פרוסות לאורך מצרכים מיונז ,ביצים , נקניק , חסה ,עגבניה , זיתים , מלפפונים חמוצים , גמבה כבושה ,והמשך יבוא
הלחם לא מתקלקל גם אם הוא ´ ימים בחוץ אבל למתכון זה רצוי להחזיק אותו יומים בחוץ כדי שאפשר היהלחתוך אותו לפרוסות יפות פחות או יותר אבל עדין לא גמרתי את כתיבת ההכנה כי זה יותר נכון סנוויץ רב שכבתי שיפה להגשה במסיבות בנתים ביי