סנה
איך זה מרגיש כשאתה גומר ?
ככה היא שואלת בעדינות. בחדר יש ריח סקס מעורבב עם ריח גומי מעצבן של קונדומים
אני שונא את ריח הגומי, לא שהקונדום מפריע, אבל הריח מעצבן.
את יודעת, כשאני חודר זה הקלה, כמו משב רוח נעים ביום קייץ חם במיוחד, שכל רצונך זה טיפה מזגן וקולה קרה.
נעימות עוטפת אותי, לפעמים אני רוצה רק להרגיש את הרטיבות שלך על הזין שלי, לספוג אותך בתוכי.
אני מסתכל עליך בזמן הסקס, רואה כל גניחה בצבעי אדמה לוהטים.
המראה שלך נספג בתוכי, נשמר כאתרוג לימים קשים, לימים שבהם הגעגוע אליך קשה מידי.
אח"כ יש רגע שבו אני צריך לחדור הכי עמוק שאפשר, להרגיש את הגוף שלך נתקע בבסיס הזין.
משם זזים לאט, להרגיש כל מילימטר, זה מרגיש כמו עונג שמתפשט לאורך הגוף, ממלא את הנחיריים באוויר צלול.
את שותקת לידי ומלטפת את החזה, לפעמים אני רוצה שתנשכי אותי, שתשאירי סימן ללהט שלך
כמו צל"ש מלחמה רוסי.
אני חושב שאחרכך יש הרגשה שהגמירה עומדת לברוח, עומדת להתפרץ כהר געש שיחריב את פומפי.
לפעמים אני מצליח בשלב הזה לצאת, להרגע, לנשום אוויר קל.
עוד קצת, אני רוצה למשוך את הגמירה עוד ועוד, להרגיש אותך בוערת לגמרי, להרגיש אותך מתכווצת לי על הזין
ואז כל חדירה כובשת פסי תאווה.
אזי יש שלב שבו אין יותר מעצורים, לא קיים שם דבר למעט יצר קדמוני, אגרסיבי, הזין ננעץ שוב ושוב בעוצמה פנימה
יש הרגשה בקצה שהוא עומד להתפוצץ, תנועה אחרונה, ואתה משפד הכי עמוק שאפשר ובריאת העולם יורדת עליך.
מין שלווה שכזאת
כל השרירים עייפים ומתוחים, וכל נים בגוף רגיש למגע.
עכשיו תני לי לגמור לך בשיער, אני רוצה למלא את שיערך בזרע חם, נעסה אותו לתוך הקרקפת.
אני אוהב את מגע שיערך על הזין שלי, כלכך רך ומתוק.
את מניחה את הראש על הבטן, מתמסרת לתשוקותי, קשה להסביר כמה זה ממלא את הלב, מרכך את היום
ריח הקונדומים כמעט ונעלם רק המבט שלך עדיין גורם לי שלווה.
איך זה מרגיש כשאתה גומר ?
ככה היא שואלת בעדינות. בחדר יש ריח סקס מעורבב עם ריח גומי מעצבן של קונדומים
אני שונא את ריח הגומי, לא שהקונדום מפריע, אבל הריח מעצבן.
את יודעת, כשאני חודר זה הקלה, כמו משב רוח נעים ביום קייץ חם במיוחד, שכל רצונך זה טיפה מזגן וקולה קרה.
נעימות עוטפת אותי, לפעמים אני רוצה רק להרגיש את הרטיבות שלך על הזין שלי, לספוג אותך בתוכי.
אני מסתכל עליך בזמן הסקס, רואה כל גניחה בצבעי אדמה לוהטים.
המראה שלך נספג בתוכי, נשמר כאתרוג לימים קשים, לימים שבהם הגעגוע אליך קשה מידי.
אח"כ יש רגע שבו אני צריך לחדור הכי עמוק שאפשר, להרגיש את הגוף שלך נתקע בבסיס הזין.
משם זזים לאט, להרגיש כל מילימטר, זה מרגיש כמו עונג שמתפשט לאורך הגוף, ממלא את הנחיריים באוויר צלול.
את שותקת לידי ומלטפת את החזה, לפעמים אני רוצה שתנשכי אותי, שתשאירי סימן ללהט שלך
כמו צל"ש מלחמה רוסי.
אני חושב שאחרכך יש הרגשה שהגמירה עומדת לברוח, עומדת להתפרץ כהר געש שיחריב את פומפי.
לפעמים אני מצליח בשלב הזה לצאת, להרגע, לנשום אוויר קל.
עוד קצת, אני רוצה למשוך את הגמירה עוד ועוד, להרגיש אותך בוערת לגמרי, להרגיש אותך מתכווצת לי על הזין
ואז כל חדירה כובשת פסי תאווה.
אזי יש שלב שבו אין יותר מעצורים, לא קיים שם דבר למעט יצר קדמוני, אגרסיבי, הזין ננעץ שוב ושוב בעוצמה פנימה
יש הרגשה בקצה שהוא עומד להתפוצץ, תנועה אחרונה, ואתה משפד הכי עמוק שאפשר ובריאת העולם יורדת עליך.
מין שלווה שכזאת
כל השרירים עייפים ומתוחים, וכל נים בגוף רגיש למגע.
עכשיו תני לי לגמור לך בשיער, אני רוצה למלא את שיערך בזרע חם, נעסה אותו לתוך הקרקפת.
אני אוהב את מגע שיערך על הזין שלי, כלכך רך ומתוק.
את מניחה את הראש על הבטן, מתמסרת לתשוקותי, קשה להסביר כמה זה ממלא את הלב, מרכך את היום
ריח הקונדומים כמעט ונעלם רק המבט שלך עדיין גורם לי שלווה.