סנדרה זה בשבילך........

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifלפי דעתי....

העיצוב יצא חזק מאוד - יצא BEST ביותר!!!! מי אמר שזה מכוער? אני תולה אותו מהבוהן!!!! אני אמנם לא מבין גדול ב"פוטושופ", אבל מה שכן, יופי אני כן יודע להעריך!!!! ראשית, כל תמונה של
ס
נ
ד
ר
ו
ש
, ה
ט
ו
פ
-
מ
ו
ד
ל
ש
ל
י
- יוצאת אש לפנים!!!! שנית, מי זה בכלל שיזלזל בעבודות של
ד
ד
ו
ש
? יצא אדיר ביותר העיצוב - אני
א
ו
ה
ב
אותו!!!!
י
ו
ם
חלום לכל ה
י
פ
י
ם
ש
ל
י
!!!!
נ.ב: "מסתורי" אתה אומר זה הניק שלך? אז עדיף שכך - לך, לך תמשיך להסתתר.... שם, רחוקקקקקקקקקקקק....
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
םםםם
, דדי.

המסתורי

בוא תוכיח שזה אתה מה אתה מביא לי עיצוב שלא קשור לפה כלום גם אני יכול להביא לך עיצובים מדהימיםםםםם ולהגיד לך זה שלי אז אל תדבר באוויר תוכיח עכשיו תסביר לי שוב מה הזילזול הזה כלפיי אחרים??? מה אתה חש מעצמך שאתה יודע לעצב וואלהההה בכייף שלך אם יבוא למישהו לצייר מסגרת בצייר ולרשום תשם שלו והוא אוהב את זה אז מי אתה שתזלזל תתעסק בעיצובים שלך אל תפגע באחרים אף אחד לא מושלם ואף אחד לא ישר נהיה פיקאסו לאט לאט אז שמור תדעות שלך לעצמך ויאללה סעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

המסתורי

New member
בבקשה חמוד...תיכנס זה חשוב

קודם כל לא זילזלתי..הרי ברגע שמישהו מפרסם פה משהו הוא צריך להיות מוכן לקבל ביקורת..גם אם היא לי בדיוק לטעמו ככה זה.. ואני לא מפרסם דברים לא קשורים כי ממש לא משעמם לי... והנה שמתי לך את התמונה המקורית של האישה רק שתהיה רגוע.. באמת אני לא מבין מה הרעש..כולה אמרתי שיצא מכוער איי איי מי שישמע

למעלה