סנדרה זה בשבילך........

סנדרה זה בשבילך........

שלא תחשבי בטעות שאני לא אוהב אותך :) הייתה לי קצת בעיה לעשות משהו מושקע עם זה כי התמונה שלך לא באיכות אם תרצי שלחי לי תמונות איכותיות שלך ואז נעשה לך עוד בינתיים......הנה אחת

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

דדייייייייייייי !!! כפרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עלללללללללללללללללללל הראשששששששששששששששששששששששששששששש גויאבהההההההההההההההההה שלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך !!! אין עלייך מאמוש!!!!!!!!!!!!!! אוהבתותךךךךךךךךךךך !!! תודה בייב!! =)

מה הקשר לציייר אה?

סע סע ומהר פשוט התמונה שלה לא באיכות משהו יאללה שקט אתה לך חפש ונראה אותך מכין משהו יותר טוב עד אז שתוק. דדי אחי אחלה עיצוב

המסתורי

New member
מהמר...כנס כנס

קודם כל זכותי להביע את דעתי... הרי זו המטרה פה...לפי דעתי יצא מכוער מה לעשות... וזה לא קשור אם אני יודע לעבוד עם פוטושופ או לא.. אז תנוח..

המסתורי

New member
מהמר..כנס כנס

קודם כל חמוד זכותי להביע את דעתי... אין מה לעשות חייבים לקבל ביקורות..הרי זו המטרה של כל העניין לפי דעתי יצא מכוער וזהו...זה לא קשור אם אני יודע לעבוד עם פוטושופ או לא... אז בבקשה תנוח יא לקק

המסתורי

New member
תקשיב חמוד...

אני לא יודע מי אתה...נראה לי אתה סנגור שלו או משהו אבל הדעה שלי היא ביקורתית בלבד... כולה אמרתי מה אני חושב על התמונה זה הכל.. יש פה עוד אנשים שאמרו את דעתם למה אתה לא יורד עליהם?? רוצה לשמוע יותר פירוט על הביקורת ?? אז ככה... הגזירה לא טובה....הצבעים של התמונה לא משתלבים טוב אין אחידות..צריך לפרוס כמה שכבות כדי לקבל רמה אחידה מה שהוא עשה סך הכל..הוא גזר את התמונה שם על תמונה אחרת הוריד טיפה את opacity לשקיפות..וזהו ואפילו הפונט לא מתאים אז אל תדבר איתי על דברים שאינך מבין בהם

חחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מהמר......

תגיד לי למי אתה מתייחס פה בדיוק חח כי מראש אמרתי שזה עיצוב של 2 דקות ועל הפנים כי התמונה באיכות גרועה.. אתה חושב שמישהו טרח לקרוא את זה? חחחחח אל תענה להם אחי..:) העיקר שסנדרה אהבה

המסתורי

New member
מהמר כנס...

לא הבנתי מה מצחיק?? אתה מוכן לפרט לי?? והנה עבודה אחת שלי סתם שתראה...

ועוד אחד אחרון

תתארי לך שהיית כזאת שמנה חחחחח קחי את התמונות בהומור ואגב כמעט והתמונה הזאת לא עלתה היא שוקלת הרבה תרתי משמע

למעלה