סנדלים

Presto

New member
סנדלים

הגיע הזמן להחליף את השורש. אפשר למצוא בארץ סנדלים של טבע או של קין, או שאולי אתם יכולים להמליץ על יצרן איכותי אחר?

הסנדל

New member
כן!! התחום החביב עליי

חבר יקר אני מתרגש לספר לך שלפני שבועיים גם אני החלפתי את השורש אחרי שנים רבות של שימוש במוצרי שורש, מכל הדגמים והסוגים. לשמחתי המרובה, הצטיידתי בסנדלי CHACO. מדובר בסנדלים העובדים בשיטה של רצועה בודדת ואבזם, ללא סקוטש. המדרך מאוד מוצלח, לוקח כמה ימים להתרגל אבל אחר כך נהנים נורא. הסוליה היא סוליה של vibram, יצרן הסוליות המוביל בעולם. אני ממליץ לך לבדוק את האתר היפה שלהם (חפש בגוגל). סנדלים נהדרים, אמנם יש לי אותם רק שבועיים, אבל כבר הספקתי לטייל איתם ולהיכנס למים ואין מה להגיד- אחת הרכישות הנהדרות. תוסיף לזה אחריות ל-3 שנים ואחריות סוליה של ויבראם. בחנויות היום יש סנדלים של dune - לא כדאי, וכן של the north face. להם יש סנדלים לא רעים בכלל עם מדרך מגניב וסוליה של ויבראם. כדאי לך לברר גם את זה, אבל לדעתי, אם אתה אוהב להתהלך בסנדלים- לך על chaco.

Presto

New member
אחלה

איפה אפשר למצוא אותם בארץ? ולגבי טבע, מישהו יודע אם הן מיובאות לישראל? פשוט ראיתי כאלה בניו זילנד והם עשו עלי רושם טוב.

הסנדל

New member
סנדלי צ'אקו

ניתן למצוא בלא-מעט חנויות לציוד טיולים בארץ. בחלקן (כמו "תופעת טבע" במודיעין ובמבשרת ציון), הם במבצע.

mgr

New member
סנדלים

אני רכשתי השבוע סנדלים של קולומביה +ויברם [vibram,] שמם קיהי חבר המליץ כיוון שאינם מסריחות ומאוד נוחות

למעלה