סנדלים

telaviv north

New member
סנדלים

כשילדה מסרבת לנעול סנדלים בטענה ש"אני לא אוהבת שרואים לי את האצבעות של הרגליים." האם זה מעיד על חוסר בטחון? או משהו אחר? או להתעלם. הילדה הנה בת 4

iris and ben

New member
לא יודעת על מה זה מעיד...אבל..

אני רוצה לשתף אותך- אחיינית שלי מגיל שנתיים סירבה ללהוש כל דבר שהוא עם כפתורים, זה עבר רק כעבור כמה שנים! לא נראה שהיו לה תסביכים כל שהם או נזקים, היום היא בת 15 והיא לובשת עם כפתורים.

לאה_מ

New member
אני חושבת שזה מעיד שהיא לא רוצה

לנעול סנדלים. אל תעשו מזה עניין. שתלך בנעלים אחרות.

עירית ל

New member
גם אני הייתי ככה.

לא נעלתי סנדלים חושפי אצבעות עד לפני כמה שנים (ואני בת 32). כנראה שזה לא היה קשור ממש לאצבעות הרגליים כי אני יחפנית מקצועית, אבל פשוט לא אהבתי את מראה האצבעות בסנדלים. לא יודעת אם זה מעיד על משהו או לא, אבל בטח שאין צורך להכריח.

משמש בת

New member
סנדלים

אני אישית עד ממש גיל מאוחר לא יכולתי לסבול את אצבעות הרגליים שלי ... הייתי בטוחה שזה האיבר הכי "דוחה" בגוף ... כיום אין לי בעיה ללכת עם סנדלים !!! ועוד משהו , מה שלא עושים ממנו ביג דיל, לא הופך להיות ביג דיל...הוא חולף לבד.

הזאטוט שלי בגיל שנתיים וחצי הלך

קיץ שלם בנעליים וסרב לנעול סנדלים. לא התווכחתי, רק החלפתי לו גרביים בתדירות גבוהה. בקיץ הבא הוא התנפל על הסנדלים בשמחה.

G a l i 11

New member
גם להם יש העדפות

למתן, בן שלוש וחצי, מגוון העדפות. לגבי בגדים, נעליים וכו'. בהתחלה (לפני כחצי שנה) קצת התנגדתי (הוא בכל זאת הראשון). עבורנו עבדו שני דברים: 1. אם ניתן לתת לו לבחור מראש ההצלחה מובטחת. עד כמה שניתן אני לוקחת אותו איתי לקניות וכשהוא בוחר הוא בודאות לובש/נועל וכו'. 2. כבר נאמר כאן, אני לא עושה עניין, כי אכן כשעושים עניין הנושא הופך למאד משמעותי ופעמים רבות כשלא עושים עניין זה חולף מאליו ועוד לפני גיל 32.

למעלה