סנדלים לילדים

יעלה 999

New member
סנדלים לילדים

היי, המון זמן לא הייתי פה
נחמד לראות שמות מוכרים.
אני רוצה להזמין סנדלים לילדים (בני שנתיים וחצי וארבע וחצי), עם סוליה דקה, בלי יותר מדי הגבהה בעקב, משהו נחמד ונוח. ראיתי באתר של פדיפד (יש לנו אחלה נעליים שלהם), אבל המחיר גבוה (כ- 50$ לפני משלוח). יש לכםן עוד רעיונות איפה לחפש? מישהי אולי הזמינה משהו?
תודה!

ranperagmin

New member
כמה אפשרויות

Nike sunray protect

אם את רוצה משהו דמוי קרוקס אז vivobarefoot pure הן נפלאות ונמכרות בארץ המחיר סביר ב outsiders ברחוב החשמונאים בתל אביב.

אם את מוצאת אז teva zilch לילדים שכבר די קשה למצוא

ענבלית70

New member
אנחנו הזמנו teva zilch

הן מעולות וממש זולות. מ SIERRA. העניין הוא שהם לא עושים משלוחים לארץ, ככה שרק אם יש לך מישהו לשלוח אליו בארה"ב. אני מקבלת מדי פעם קודים עם הנחות משמעותיות לאתר שלהם, אשמח לחלוק

ranperagmin

New member
לצער כולנו, הפסיקו לייצר אותם. אבל

אני כבר הרבה הרבה זמן בודק את הרעיון והאפשרות לייצר נעליים וסנדלים מינימליים לילדים (רק) בעיקר ממידות 24-39 שהן הגילאים שבהם פשוט אין היצע.

זה אמנם נישה, אבל נישה שגדלה, ופשוט זה מתסכל שאין כמעט וצריך לדוג מפה ומשם.

ranperagmin

New member
מישהו (שקצת גנב לי את הרעיון) כבר עובד על

משהו וטוען שעוד חצי שנה הוא מוציא מוצר לשוק (לא בארץ).

אני לא מתרגש מזה יותר מדי, כי יש מקום לכולם תחת השמש, ואני בטוח לא הראשון ולא האחרון שחושב על זה.

בכל מקרה, הרעיון שלי הרבה יותר מקיף וגדול, על אף שהוא לא מסובך מדי והמסר די פשוט. זה שאלה של כדאיות כלכלית והאם אפשר לייצר נעל מינימלית סבירה לילד/ה ולמכור אותה בתג מחיר שאני שואף אליו כדי שזה יהיה כדאי גם להורים וגם לי כיצרן.

בשנים האחרונות אני יותר מדי עסוק ב day job שלי ובמשפחה בשביל להתפנות להתעסק עם זה, גם לחפש לייצר במזרח בזול זה לא ״הקטע״ שלי, אבל מכיוון שאני לא מבין בתחום הייצור הזה יותר מדי, לא ממש הצלחתי להתקדם (צריך מעצב/ת נעליים, ומישהו שמבין בייצור שהוא שונה מייצור של נעליים רגילות)

ranperagmin

New member
Zilch לילדים. האמת לא יודע אם הפסיקו, אבל קשה

להשיג מגוון.

משום מה כל החברות מוציאות את הליינים האלה במלאים מאד מוגבלים ואין שום צפי מתי יש או אין

אנחנו בדיוק קנינו בשבוע שעבר, וקיבלנו היום.

חברת VIVOBAREFOOT לילדות.
הן אהבו מאוד, הנעל מאוד גמישה, רחבה, ממש נמוכה ובלי הגבהות מיותרות.

ranperagmin

New member
וחדשות טובות - עדכון לגבי vivobarefoot בארץ

שחר עדכן אותי היום שהגיע משלוח חדש עם מלאים של הסנדלים הנ״ל ונעליים במבחר מידות וצבעים לילדים, המחיר שלו מצוין (סד״ג של 180 ש״ח לזוג) והוא נמצא ברחוב החשמונאים בתל אביב בחנות Outsiders בקומה התחתונה.

זה טוב לקיץ? נראה קצת חם

מה דעתך?
בגלל שזה סגור וזה נראה כזה פלסטיקי..

למעלה