סנדלים וגרביים - REVOLUTIONS?

mikledet

New member
סנדלים וגרביים - REVOLUTIONS?

בטוח ניתקלתם בשמות של מקומות מצחיקים/מוזרים (לישראלים) - לא? הינה התחלה: Öberpfafenhofen - ועל מנת שלא יעלה להם לראש (פּפַפֵנהופן עילית) יש גם Unterpfafenhofen - פּפַפֵנהופן תחתית... אני חושב שזה די מצחיק אם הייתי צריך לענות ל-"איפה את גר?" עם: "אני גר באוברפפפנהופן...." איפה??? באוברפפפנהופן! באוברפפפפפ....מה? ב אובר, פפפנ, פאקינק - הופן !!!! (אני לא זוכר - אבל יכול להיות שיש איפה שהוא בשם הזה דאבל F אבל אני לא זוכר...) אנא הוסיפו עוד משלכם!

snup

New member
לא יודע...

לא יודע אם זה יצחיק, אבל כשאני אומר לקרובת משפחה שלי שהיא גרה במקום שממנו באה הפלוץ שנינו צוחקים.(קומפלץ, גרמניה - זה קיצור של מקום + פלוץ, את מבינה,השיחרור הזה מלמטה). סליחה על הבוטות אבל לא מצאנו דרך אחרת לבטא את מקור השם קומפלץ.

mikledet

New member
הזכרת לי

אם בפלוצים עסקינן, אז יש במינכן בר מיסעדה שמגיש בין היתר מנה ישראלית. "50 לעצמאות ישראל" זה שם המנה - וזה כולל כמה כדורי פלפל, פיתות, חומוס, טחינה - מלפפונים חמוצים... בקיצור - נסיון אמיץ לחקות ארוחה "ישראלית" - ולמקום קוראים - "פּוּק".

snup

New member
אז...

אין ספק - תוצאה של ארוחה שכזו זה באמת כמה פוקים(זה מה שילדים אוהבים להגיד בעברית כשבורח להם האויר מהבטן)

לא בדיוק אבל בערך (בים בם בום)

לא הרחק מהעיירה שאמוני, למרגלות המון-בלאן, שוכן מקום קטן ששמו le couteray. הצרפתים הוגים את זה אחרת, אבל בתור ישראלי מאוד שעשע אותי העניין. מי בכלל רוצה לגור בקוטריי? מה, לא מספיק מה שיש בפורום?

een ogenblik

New member
נשמע מקום בדיוק בשבילי

אבל למה בצרפתית? ככה סתם לבטל את יכולתי לגור שם

אותי תמיד מצחיקה

עיירה בשם : טוטצינג. היי, מאיפה את? מטוטצינג. נשמע כמו צליל של ג'וק שנמעך.

למעלה