סנדלים וגרביים....

mikledet

New member
סנדלים וגרביים....../images/Emo22.gif

האמת, אין לי מושג מה לכתוב על זה, פשוט, שמתי לב, שניתן לראות כאן הרבה אנשים נועלים סנדלים עם גרביים, ובארץ, כשהייתי ילד, זה נחשב לסופר חנוניות - שגובלת בגניכטיות... וזה תמיד מצחיר אותי מחדש... יש לכם מה להגיב בנידון? שלא לדבר על לבוש כללי שאם הם היו הולכים איתו בארץ, כל מי שהיה בסביבה היה נופל על הריצפה מצחוק... מוכר למישהו העניין - או שזה רק נידמה לי??
(אולי זה כי אני עובד באמת עם סופר חנונים...)

Bambi Prague

New member
יש לי מה להגיד... (תמיד..)

התופע ההזו תמיד הדהימה אותי.. תופעה נוספת שהדהימה אותי היא העובדה שאנשים מחזיקים כאן כפכפים/נעלי בית בעבודה, וכאשר הם מגיעים למשרד הם מורידים את הנעליים ונועלים נעלי בית/כפכפים. משרדים, חנויות וכל מקום.. אנשים עם כפכפים... בדקתי את וקבלתי תשובות: לגבי הסנדלים עם הגרביים - לדעת המקומיים, רגליים זה דבר אינטימי, אין להם בעיה ללכת עם הציצים בחוץ אבל שלא יראו את כפות הרגליים. ולכן סנדלים נועלים רק עם גרביים. לגבי הכפכפים - יותר נוח להם ולטענתם גם בריא, להיות עם כפכפים ולכן הם מחזיקים זוג במשרד. אני באופן אישי, שילבתי בין 2 הבעיות ופשוט מסתובב במשרד יחף, לתדהמת הנוכחים

mightybaron

New member
כפכפי ים ב - 60 יורו

בקיץ הקודם מכרו אצלנו במזרח(ברלין) כפכפי ים ב 60 יורו. אתם בטח חושבים שהם היו עם מזגן אבל לא - סתם כפכפים הכי זולים שבארץ עולים אולי בהגזמה 2 יורו.

diday

Member
כשטיילתי

ולא רציתי שישראלים יתחברו אלי, פשוט שמתי גרביים. לכל הישראלים שבהם ניתקלתי היה ברור שאני אירופאי. כשהיגעתי לכאן (פרנקפורט) אי אפשר היה לראות סנדלים בלי גרביים. בינתיים גם גרמניה התקדמה וניתן לראות הרבה אנשים עם סנדלים ללא גרביים, ואפילו יחפים. וכפכפים במשרד... את זה למדתי ממנהל יפני. מעניין שרק הוא כנשיא החברה עשה את זה וכל היפנים האחרים שהתרוצצו סביבו לא. זה מאוד מאוד נוח. אבל לא מקובל. לפעמים מישהו מיתקשר, אני אומר, רגע, אני רק שם נעלים ויורד. אנשים מגיבים בהרמת גבה. לעיתים אני נתקל בחיוכים של מבקרים במשרד שרואים אותי עם עניבה וכפכפים, אבל אני יודע שהם פשוט מקנאים

Sparker

New member
אוחן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

een ogenblik

New member
צחק, צחק, למה לא

אני זאת שהתחתנה עם פולני, הגורב גרביו עם סנדלים.

mikledet

New member
ואני חשבתי

שרק אצלי במישרד אנשים מסתובבים בקפקפים, מוקסינים בלויים ושאר נעלי בית (עבודה) אקזוטיות... (עם גרביים כמובן) hehe... יצא בסוף שירשור די כייפי... זה סוג ההתבדחות על חשבון האירופאים - שאני חושב שרק כאן יכול לעבור ככה שכולם צוחקים עם אותה הבנה - לא ככה?

ipple®

New member
סנדלים עם גרביים ונעליים בלי....

הגיון הפוך משהו, לא ?!

een ogenblik

New member
נו, הגיון הפוך, אז?

האיש שלי הולך בגרביים עם סנדלים (הריפוד סנטטי, והוא מזיע, ועוד כל מיני הסברים חסרי פשר שכאלה). עם נעליים הוא הולך ללא גרביים (עור, ולא מזיע, כנ"ל). אז בגלל שיש לו הגיון הפוך צריך לחזור ולצחוק עליו כל פעם? טוב, בסדר, אני צוחקת, אבל....

doram44

New member
אבטיח|../images/Emo178.gif../images/Emo175.gif../images/Emo179.gifשירשור-גוטא

פעם היינו יורדים על הירושלמים בעניין הגרביים. כנראה שזו המורשת הייקית הארופית של הירושלמים.
הידעתם שסנדלי הליכה לבנות בילדותי נחשבו כסימן לפרימיטיביות המקומית. כתל אביבית או בעצם רמת אביבית מלידה (שזה בכלל לא אותו דבר וביחוד בשנות החמישים) הייתי גורמת להורי זעזוע עמוק כול פעם שרצתי יחפה בשבילים הבלתי סלולים של השכונה...היו אומרים שיש לנו כפות רגליים שטוחות ורחבות ושהארופאיות לא יוצאות מנעלי הסירה שלהן בקייץ. מה תענוג יותר מכף רגל חשופה על ריצפה קרירה ושטופה בקייץ מהביל? עד היום אני גונבת רגעים נפלאים כאלה כשאני מסירה את נעלי בכיתה ובהמשך לישיבה על השולחן מתרוצצת יחפה לכתוב על הלוח. שלא יעיזו להגיד שאני לא מפה . באיזו ארץ תרבותית יעסיקו מרצה במסלול עיצוב שכותבת על הלוח יחפה , יושבת על השולחן במלא הדרה(110 קילו), ונאבקת לא תמיד בהצלחה בסדרה של סרטים מצויירים אישיים לחלוטין שמתרוצצים בראשה ומאיימים לגרום לאיבוד הריכוז. הא!

למעלה