סנדי32 לילה טוב ראשי מסתובב הולך לישון ביי אוהב את סנדי
ק ק פ ק א New member 14/10/02 #1 סנדי32 לילה טוב ../images/Emo23.gif ראשי מסתובב הולך לישון ביי [URL='http://'] אוהב את סנדי[/URL]
ס סנדי32 New member 15/10/02 #3 יווו , מה אתה עושה פה ? ואני חיפשתי אותך בפורום 30 פלוס קראת לי קראת לי ובסוף ברחת לי חחחחחחחחחחחחחח מואהההההההה טוב מה אני מדברת לקירות ? (גם ככה אתה כבר נוחר מזמן) היי קליאוווווווווווווווווו געגעתי מואה
יווו , מה אתה עושה פה ? ואני חיפשתי אותך בפורום 30 פלוס קראת לי קראת לי ובסוף ברחת לי חחחחחחחחחחחחחח מואהההההההה טוב מה אני מדברת לקירות ? (גם ככה אתה כבר נוחר מזמן) היי קליאוווווווווווווווווו געגעתי מואה
ס סנדי32 New member 15/10/02 #4 יווו , מה אתה עושה פה ? ואני חיפשתי אותך בפורום 30 פלוס קראת לי קראת לי ובסוף ברחת לי חחחחחחחחחחחחחח מואהההההההה טוב מה אני מדברת לקירות ? (גם ככה אתה כבר נוחר מזמן) היי קליאוווווווווווווווווו געגעתי מואה
יווו , מה אתה עושה פה ? ואני חיפשתי אותך בפורום 30 פלוס קראת לי קראת לי ובסוף ברחת לי חחחחחחחחחחחחחח מואהההההההה טוב מה אני מדברת לקירות ? (גם ככה אתה כבר נוחר מזמן) היי קליאוווווווווווווווווו געגעתי מואה