סנדוקאן

kabu10

New member
סנדוקאן

תגידו אתם זוכרים את הסדרה סנדוקאן ששודרה בערוץ הילדים ומספרת על חבורה של כלבים שהיו בעצם פיראטים טובים והם יצאו למסע כדי למצוא את החברה של סנדוקאן שנחטפה על ידי חתול שמן. בקיצר, אתם זוכרים את זה?

PinkWin

New member
יש לי

אמנם לא הרבה...אבל יש לפני כמה שנים נכנסתי יותר מדי חזק לקטע=] ונדירים?ללדעתי לא כ"כ......

צאצי

New member
בטח.............

עם הנסיכה החתולה הזאת !!!!! אני חושבת שלרע קרוא אמרגה יודע במה נזכרתי נזכרתי בסדרה "אי המטמון" עם הגורליה הענקית וטגריס וקורי ומלא מוזרים כאלה אוהבת מורני

kabu10

New member
נכון..

כן לחתול השמן קראו המהרג'ה או משהו כזה נראה לי בגלל שהוא הודי. לעוזר של סנדוקאן קראו יאניס אבל אני לא מצליח להיזכר איך קראו לאהובתו של סנדוקאן.

king scorpion

New member
עכשיו אני עצבני...

פעם חיפשתי מידע על הסדרה ומצאתי את הסדרה המצויירת sandokan עכשיו חיפשתי לא מצאתי מעצבן...בכל מקרה לרע קראו המהרג'ה וגם אני לא זוכר תשאר לצערי...

kabu10

New member
יש עוד סנדוקאן

אבל זה בכלל משהו אחר שמשודר בערבית שבת בערוץ 33 וזה מצוייר אבל עם בני אדם ולא עם כלבים וחתולים כמו שאני התכונתי.

DanaDuck

New member
כלבים?

הם היו נמרים וכל מיני סוגים של חיות אחרות ממשפחת החתוליים.אהבתי נורא את הסדרה...

kabu10

New member
כלבים/נמרים

הם היו משהו מעורב אבל אולי מישהו מוכן להגיד איך קראו לחברה של סנדוקאן החתולה ההיא?

למעלה