סנדוויץ

backdoorgirl

New member
סנדוויץ

אני שוכבת עליו,מתנשפת,סמוקה,לחה. אנחנו אחרי זיון פרוע וארוך-ארוך, הוא סחט כל טיפת אוויר שהייתה לי. אני מרגישה את הלב שלו הולם בחזה המתנשף שלו.
הוא עדיין בתוכי אחרי שגמר. הרגעים האלה של אחרי.
אני מתגלגלת מעליו,שוכבת על הגב. הצימר הזה ממש איכותי ומפנק-יין טוב, שוקולד, ארוחת בוקר טובה...הוא מתגלגל אלי,מלטף את שיערי ואומר "אני רוצה להגשים לך את כל הפנטזיות. יש משהו שתמיד רצית ועדיין לא עשית?"
אני חושבת רגע ואומרת "חדירה כפולה. סנדויץ גברים. הייתי עם גבר ואביזרים,עם אישה ואביזרים ועם גבר ואישה אבל לא עם שני גברים ואני האישה היחידה".
הוא מחייך, ואומר "מעניין. באחריותי להגיש לך את הפנטזיה בקרוב". אני מרגישה שוב את הרעב המוכר, כנראה שגם הוא כי אני רואה את הזין שלו שוב מזדקף ואנחנו שוקעים שוב בזיון סוער.
אחרי כמה ימים הוא מתקשר "את יודעת שאני תמיד מקיים. בצימר,מחר,10 בבוקר". מזל שאני עדיין לא עובדת בעבודה רצינית, אוטוטו מתחילה את התואר. והבחור הזה פשוט מסחרר אותי. הוא מבוגר ממני,בעל ניסיון עשיר,מישהו שכבר ראה ועשה הכל.
למחרת בבוקר אני מתייצבת בצימר-שמלה קצרה בלי כלום מתחת,שיער גולש פזור בתלתלים עד התחת...
אני נכנסת ורואה אותו יושב ושותה קפה עם בחור נוסף,שיושב בגבו אלי.הוא מסתובב אלי,מחייך. הוא נראה מצוין,לבוש יפה,חיוך מקסים,גברי ומלא בטחון. אני מצטרפת אליהם לקפה,לרגע נראים מהצד כמו חברים.
"אז...איך עושים את זה?" אני שואלת. הבחור שלי מרגיע אותי, שום דבר לא מתוכנן מראש. פשוט זורמים. והוא מניח את היד על ברכיי,ואני אוטומטית מפשקת את רגלי. הוא מנשק אותי,ואני נוטה כלפיו לנשיקה עמוקה,הוא מלטף אותי ואני מרגישה איך הבחור השני מסתכל עלינו.
"קודם כל-מקלחת". אני נכנסת ראשונה,מתחילה להסתבן, אני מרגישה ליטוף בגב ורואה שאחרי נכנס דווקא הבחור החדש, ערום כולו ומרשים מאוד. מעלה בי קצת חששות לגבי תקינות הפתחים האחוריים שלי אחרי ביקור שלו שם. הוא מסבן לי את הגב,ואני מסבנת לו. כנראה שאני קצת בוהה בזין שלו כי הוא מרים לי עם האצבע את הראש ומנשק אותי,מצמיד אותי אליו,הזין שלו נלחץ לי לבטן. אנחנו מתמזמזים,הוא חוקר אותי,טועם את השדיים שלי,מזיין אותי עם האצבעות. "ככה מתחילים בלעדי?" הבחור שלי נכנס מחייך. אני מרגישה קצת אשמה אבל הוא מחבק אותי מאחורה,מנשק לי את הצוואר בזמן שהחבר שלו יונק לי את החזה. ההרגשה מדהימה. המים החמים יורדים עלי,אני לחוצה בין שני גברים מדהימים. אחרי כמה דקות של מקלחת נעימה אנחנו יוצאים ומתנגבים והולכים לחדר השינה. אני נשכבת על המיטה. כאילו תיאמו מראש (אולי באמת...) כל אחד מתמקד בחלק אחר שלי-פה, צוואר,חזה,כוס,רגליים. הם יונקים אותי,מלקקים,נושכים,שורטים,חופנים,מחדירים. אני מתפתלת, מתענגת, גומרת שוב ושוב.
אני מתיישבת ומקרבת את הבחור שלי אלי, מוצצת לו בזמן שהחבר שלו יורד לי,תוך כדי נפלטות לי אנחות,נורא קשה לי להתרכז ככה...אחר כך הם מתחלפים. אני נהנית בכל אופן...
החבר שלי נשכב ואני עולה עליו,רוכבת חזק בזמן שהחבר שלו מסתכל מהצד. "כשתרגישי שאת מוכנה..." "אני מוכנה. עכשיו". החבר שלו נעמד מאחורי,מורח שמן על אצבעותיו ומחדיר לי אותן תוך כדי שאני רוכבת. כמו תמיד,ההרגשה מדהימה. אנחנו על קצת המיטה והחבר שלו עומד מאחורה,משומן וזקוף,אני קצת חוששת אחרי מה שראיתי וטעמתי,אבל הוא מחליק פנימה לאט, ס"מ אחר ס"מ עד שממלא אותי.
אני מלאה לגמרי משני הצדדים,תוהה אם הם מרגישים האחד את השני דרך הדופן הדק ,והם זזים עד שמגיעים לתיאום. ההרגשה עצומה, מטריפה, מענגת בטירוף.
באמת כמו סנדוויץ' בין שני גברים מדהימים שרק רוצים לענג אותי. שניהם נוהמים,נאנקים,תופסים אותי. ואני מתפרקת ביניהם,כבר לא יודעת איפה אני וכמה גמרתי. רק יודעת שזה כל כך חזק. עד שהראשון גומר, ואחרי כמה שניות גם השני. כולנו מחויכים, מתקלחים. אפילו כוח לדבר אין לי. פשוט מחויכת.
לפני שאנחנו עוזבים את הצימר,מחויכים ורגועים אנחנו מתחבקים ומתנשקים ומבטיחים להיפגש שוב,בהרכב זה או אחר.

חוויה מדהימה,אחת מיני רבות. הסנדוויץ הראשון שלי,כשאני הממרח :)

את אמיצה פשוט מלכה

אוהבת את הכתיבה שלך ,
את אשה סוערת ומסעירה
חושבת שכל אשה היתה רוצה להיות שם במקומך
אני לא מעיזה אפילו לחשוב על כך, צריך המון מאומץ

backdoorgirl

New member
תודה רבה

החוויה הזו,ספציפית,הייתה לפני כ-12 שנים. ואז באמת הייתי פרועה.
היום אני הרבה יותר מתונה...

תודה רבה נסיכה. את יודעת לפרגן מכל הלב :)

giligil55

Member
שאפו

שכבר בגיל כל כך צעיר הגשמת לעצמך את הפנטזיה האולטימטיבית

giligil55

Member
הגשמת פנטזיות

מימשתי לא מעט פנטזיות בעצמי , לא לדאוג לי , ממש אין צורך

לכל דבר יש עת

ואת יודעת לקחת את הטוב בחיים
שמחה שמימשת את הסערות במציאות
אני התאפקתי שנים דחקתי את המיניות שלי
ואז שהיא יצאה בגיל 45 זה היה טירוף
ואת יודעת מה זה היה לטווח קצר אבל כייפי מאד
גם אני כיום מתונה אבל הכתיבה נובעת מהטירוף שעברתי
אז טעמתי מהדבש ומשם נובעים הסיפורים שלי
הסיפור שכתבתי לפורים הוא סיפור אמיתי מהתקופה ההיא
אז את השובבות צריך לממש לפעמים את הסערות
זה ממלא את הנשמה ביצריות חסרת גבולות
ומשם מעיין היצירה גרם לי לייצר בלוג שלם
שהבנתי שהחיים בסכנה , קמתי מהמיטה והתחלתי לכתוב
להעביר לבלוג את הסיפורים שכתבתי ושמרתי מוחבאים
לא תאמיני מה זה עשה לי החזיר אותי לחיים
ומה שהצריך היה להמשך שבועות נמשך שנים
היצירה החזירה בי את שמחת החיים חזרתי לנשןום לחייך
אפילו שהנביעה היתה להוציא את הסיפורים לאור בצורת בלוג במקום ספר
סיפורים שכתבתי במהלך השנים , יצאו לאור עשיתי להם עריכה והוספתי פרקים נוספים
והדבר הראשון שעשיתי הביתה ארי הניתוח מאריך חיים שעברתי בלב
היתה לחזור לפורום הזה ולכתוב את החיים ואת הסקסיות שלי
ולא תאמיני איזה שמחת חיים זה נתן לי ,
השיקום הכי טוב שיכול להיות עבורי באותה תקופה
להרגיש סקסית וחופשיה באמצעות הכתיבה שנובעת מתוכי
הדמיון שנשען על הימים בהם העזתי לשבור גבולות ולממש את הנשיות שלי
וחבל לי שלא עשיתי את זה כאשה צעירה ושובבה אלא שמרתי על עצמי בכספת
לכן בכתיבה שלי אני בת 116 סוערת ונסערת הגונבת מהפרי האסור

בסוף החודש הזה יש לי יום הולדת

אחגוג 57 שנים , לא האמנתי שאגיע לגיל 55
ואני יודעת שהחגיגה תהיה שקטה ואשמח עם החברים הורטואליים שלי בתפוז שאוהבים אותי
אני מפוזרת בכל התפוז בחלק מהמקומות אני אדומה ותומכת ובחלקם אני משתובבת בכתיבה
יש לי ספק מה יקרה ביום ההוא שהשעון יגיד 57 שנים , לפני שנתיים לא האמנתי שאגיע לפה
אז תודה לאל אני עוד פה כותבת שרה וצוחקת והעיקר מפנטזת כמה טוב להיות בידיים של גבר סקסי וחתיך
והאמת שהכתיבה לוקחת אותי לשם אני ממש בתוך החויה
מטפלת באנשים בדמיון מודרך ומשם הכתיבה שלי , אני בתוך הסיפור ע החתיך במיטה סוערת ומסעירה
ושאני מסיימת לכתוב מרגישה את האורגזמה בנשמה , זוהרת ושמחה על הזיון עם הגבר המסעיר
מלאה באהבה בה הוא עטף אותי בדמיון המודרך, ממש חשה את ידיו מלטפות ונוגעות ואת פיו מנשק את גופי
כך המטפלת מטפלת בעצמה , מטורף ומטריף לא כך ? ,
כך אני מתמלאת באהבה ובתחושת ההנאה מהסקס עם הגבר המקסים

backdoorgirl

New member
איזה כיף!!

שיהיה במזל...
אני אדומה רק פה אבל כותבת בעוד מקומות...

על מצחך החשוף

שולחת לך שיר שעשה לי פעם המון פרפרים שהיו לי
שהספרדי שלי נסע לביקור אצל ההורים בספרד
אז יצא השיר הזה , הוא קנה לי את התקליטור ונסע לספרד
ואני התגעגעתי בטירוף לקצין לג'נטלמן שהסעיר את נפשי
אהבה ענקית שתמיד קבלתי ממנו רק נשיקה במצח
היא היתה הכי מרגשת מכל הנשיקות שקבלתי
כי באותה נשיקה היה גלום אהבה ענקית
אבל ידעתי שאני הכי אהובה בעולם
ואולי השיקה שלו אמרה לי המון
לא זכיתי באהבתו הפיזית אבל האהבה שלו ליוותה אותי שנים
הוא היה שןם לצידי שהחלטתי שאני מתפרעת וסוערת ונסערת
כמו אבא תמך ונתן לי לגיטמציה להתפרע , הספרדי שלי הוציא את האשה שבי לאור
והאהבה שלי אליו מלווה אותי גם עכשיו , הוא האהוב שמככב בכל הסיפורים שלי
ואני יודעת שהוא המיעד שלי שנולדתי לאהוב אותו בגלגול הזה
ואני אוהבת אותו אפילו שהוא חי כיום בצד השני של הכדור באמריקה הלטינית

את מתוקה אמיתית

אני מחייכת , את עושה לי א היום הקר הזה ליום מלא באהבה
שוחת לך חיבוק ענק מלא באהבה מתוקה ועוטפת
אני יודעת שנשים יודעות להביע אהבה במילים ולהכנס ללבי
והאמת חסרה לי האהבה הנשית , כי אהבה גברית יש בשפע סביבי
תודה לך מתוקה הבאת המון אור ואהבה אלי הבוקר

backdoorgirl

New member
איזה כיף!!

חיבוק מתקבל באהבה רבה ובשמחה,צריכה חיבוק היום,בדיוק כזה.

מתי שתצטרכי אהבה נשית-אני פה בשמחה...

מכל הלב

למעלה