סנגלים- מספר שאלות..

ran 15

New member
סנגלים- מספר שאלות..

יש לי זוג סנגלים שכבר עבד (לפני שאני קניתי) עכשיו מתי העונה שלהם אמרו לי נשהו בזמן הזה נכון?? ועוד משהו כמה גוזלים יש לסנגלים?? ז"א מה הממוצע לזוג?? ד"א 2- ידעתם שסנגל זה סוג של ג'אקו?? אני קורה לזה ג'אקו לעניים חחחח...

רואי

New member
היי

הזוג כבר עבד? מעניין מי הצדיק שמכר לך זוג שכבר עבד... כמה עלה הזוג? אגב, סנגל זה לא סוג של ג'אקו, הוא בסך הכל בן ארצו (אפריקאי)... ואכן עכשיו מתחילה עונה שלהם. מספר גוזלים בממוצע בין 2 ל-3.

D Bowie

New member
מענין אבל שמת לב שהוא קצת דומה

במבנה.... זנב קצר כמו לג'אקו עינים בצבע של הג'אקו מבנה כללי של גוף יונתי במעט כמו של ג'אקו....אם תשים לב פשוט עשיתי השוואה מבחינה חיצונית בין הג'אקו שלי לסנגל ויש קצת דמיון

נעה גל

New member
חיפשתי באינטרנט עדות לכך שג'אקו

וסנגל הם מאותה משפחה ולא מצאתי (למעט העובדה שהם שייכים לבעלי חוליות, עופות, תוכיים ומגיעים מאיזורים קרובים, באפריקה)

ran 15

New member
האיש שמכר לי אותם באמת באמת איש

טוב.. הוא בא אליי בדק את בכלוב נתן לי תא הטלה ודוד שלי ראה גוזלים של הזוג.. אמממ..את האמת זה נראה לי דיי אפשרי שהם קרובי משפחה יכול ליהיות מאוד לא??..הרי באים מאותו מקום באפריקה נכון??.. ואם הם מגיעים מאיזורים קרובים באפריקה אז יכול ליהיות התפתחות מסויימת. אני לא מבין גדול הגנטיקה ואת האמת אני לא מתיימר ליהיות.. ד"א יש לי שאלה.. איך הם בתור הורים? האם יכולות ליהיות הטלות של יותר מ3 גוזלים? כמה זמן דגירה? וכמה זמן טיפול? וכמובן איך הם בהאכלת יד ?(אני כרגע אילפתי רוזלה מילי לאחרונה שאפילו אהבה לשכב על הגב וכרגע יש לי עוד שני לאב בירדים מוטציות יפות שאילפתי וגם אותם לימדתי לשכב על הגב חח..) טוב זהו לבינתיים..

למעלה