סן פרנציסקו - יום שני...

סן פרנציסקו - יום שני...../images/Emo58.gif

איזה פרק סוף הדרך מצחיק!! תשכחו מברידג'ט וניק המשעממים האלה, אני כמובן מדברת על ברוק וסטפני.. לא, לא, בעצם רק על סטפני ורק קצת על ברוק. איזה קרועה הסטפני הזאת כשהיא אמרה:"אפילו לירות את לא יודעת". ואז ברוק אמרה:"איך אני אסביר את החור בדלת עכשיו?". בואנה, הסצינה הזאת היתה לדעתי אחת המעולות של סטפני וברוק אי פעם. אני רק מתארת לעצמי איזה כיף היה להן לצלם אותה...

Guy K

New member
זה היה פרק די משעמם אבל בכל זאת

הייתי חייב לראות אותו רק כדי לראות מה יקרה עם ברוק וסטפני. קצת התאכזבתי, איך שזה נגמר בשלום ובלי יותר מדי עניינים. ולרגע קיוויתי שברוק באמת תנסה להתאבד בעידודה של סטפני, אבל בסוף הכל נגמר בסטפני שהולכת...? כאילו, אחרי שאת באה לבית של מישהו עם אקדח, מוכנה להרוג אותו אם יהיה הצורך, את פשוט עוזבת? מה נסגר?

Mikel20

New member
לא הבנתי את הפואנטה

סטפני נכנסה לבית של ברוק עם אקדח וכדורים, וציפתה שמה יקרה??? היא לא טיפשה, היא לא באמת האמינה שברוק תירה בעצמה, והיא גם בטוח לא רצתה שברוק תירה בה (זו הקרבה מוגזמת מדי אפילו בשבילה) אז בשביל מה היה כל הקטע הזה?? חשבתי כבר לרגע שאולי אחרי שברוק תיגע באקדח סטפני תשתמש בטביעות אצבע שלה אח"כ כדי להפליל אותה באיזה רצח/פשע אבל זה לא נראה לי הכיוון.... איזה עלובת נפש הייתה ברוק בפרק הזה, חלשת אופי, לפני כמה פרקים היא עמדה מול סטפני והצהירה בריש גלה ש "ימי ההתעללות של סטפני בה נגמרו" ועכשיו היא באמת כמעט השתכנעה לירות בעצמה רק בגלל שסטפני הכניסה לה את הרעיון לראש?? כמובן שהיה נורא מצחיק בסצינה הזאת בייחוד בקטע עם החור בקיר, שתיהן כרגיל שיחקו מצויין מבחינה קומית... ניק וברידג'ט----נחמדים, בלי האוירה של צילומי החוץ באמת שהיה משמעמם שם (למרות שעוד לא הבנתי מה הקטע שזה היה צריך להיות מצולם שם). לא שאלתם את עצמכם את השאלה "איך לטיילור יש את המספר של הסלולרי של דנטה??? מה הוא הביא אותו ממרוקו???"

arielbbb

New member
הייתה לי הרגשה שלא סתם הביאו את

טיילור..יש לב בטח משהו עם דנטה..משהו מהעבר..השאלה מה!!

Shiri from the block

Active member
הביאו את טיילור בשביל לגרום לנו סיוטים בלילה עם הפרצוף שלה.../images/Emo3.gif

הגזמת

רק הפרצוף ? אני לא יכולה להסתכל עליה. כנראה את לא נגעלת מספיק אם לא שמת לב להכל.

faery18

New member
לא יעזור לכם שום דבר מעריצי ברוק...

טיילור היא מלאך ותמיד תישאר מלאך
וכמה שהייתם רוצים שיתגלה שהיה ביניהם משהו זה לא יקרה לעולם.. כי לא היה ולא יהיה ביניהם משהו בחיים!! טיילור ורידג' שייכים זה לזו לנצח נצחים ואין מצב שטיילור בגדה, בוגדת או תבגוד בו לעולם!! די לחפש בה פגמים כי חבל לכם על הזמן אתם פשוט לא תימצאו.. וחוץ מזה די להזכיר כל שתי שניות את ה"שיפוץ" של טיילור טוב הבנו שהיא עשתה טעות ושהיא הייתה יותר יפה לפני זה אבל חלאס די הבנו.. חוץ מזה שהיא עדיין מדהימה

arielbbb

New member
כל כך התאפקתי,לא להגיב-אבל אני חייב

להגיד משהו: //////LIER LIER TOUCH BY FIRE

Shiri from the block

Active member
אוחח את כל כך טועה היא כן עשתה דברים רעים, היא לא כזאת מלאך, היא וואנבי מלאך אם כבר../images/Emo3.gif אני זוכרת שהיה פה פעם שירשור שכתבו את כל החטאים של ברוק וטיילור, כן כן, כמה שזה לא יאומן אבל גם לטיילור יש חטאים, פשוט אין לי כוח ללכת לחפש את השירשור הזה../images/Emo122.gif

reutt19

New member
אני זוכרת דבר אחד רע שטיילור עשתה

זוכרים את הניסיון שלה ושל רידג' להפריד בין ברוק לתורן?

Amber68

New member
ומה עם הפעם שהיא שיתפה פעולה עם

סטפני בשביל להעיף את ברוק לפריז ?? והן שיקרו לה ורימו אותה.. זה היה צבוע ומגעיל לא ?? אפילו שזה כלפי ברוק.. היא שיקרה ורימתה מה שמעיד על זה שמלאך היא לא היתה ולא תהיה.. חוצמיזה שבסדרה הזו כל דמות נהרסת בסופו של דבר.. אין דמות מוסרית לגמריי או תמימה לגמריי ( אולי חוץ מכל האלה שלא עברו גיל 4..)

faery18

New member
כניראה שלטיילור הייתה סיבה מספיק

טובה לעשות את זה.. אני לא זוכרת בכלל על מה את מדברת אבל גם אם זה נכון, אני בטוחה שלטיילור הייתה סיבה מספיק טובה. אני במקומה כבר ממזמן הייתי יורה בברוק
מיסכנה טיילור שצריכה ליסבול אותה. וגם אם זה כואב לכמה אנשים.. טיילור מלאךךךך ותמיד תהיה מלאךךךך

Shiri from the block

Active member
רואה?? בדיוק מה שאמרתי אפילו אם טיילור הייתה הורגת מישו(חף מפשע, לפני שתגידי "הייתה לה סיבה טובה") אז היית אומרת שהיא מלאך, זאת פשוט אהבה עיוורת../images/Emo3.gif

faery18

New member
יש הבדל מאודדד גדול בין להרוג מישהו

לבין על מה שאת מדברת.. מה הקשר בכלל?? איך הגעת ללהרוג

למעלה