סן פרנסיסקו

The Real Ali g

New member
סן פרנסיסקו

עוד מעט אני טס לסן פרנסיסקו, אני יתארח אצל קרובי משפחה! יש אולי המלצות על רכבות הרים בסביבה? הכי מפחידות הכי מהירות? בקיצר שוברות שיאים באזור של סן פרנסיסקו? יהיה מצויין עם תציינו כתובת, ומחיר כניסה תודה מראש

LLBG

New member
לצערך וגם לצערי (גם אני טס לשם הקיץ)..

אין בכלל פארקים טובים או לא טובים בסביבה.... רק אם תרחיק, בכמה שעות טובות תגיע לאיזור לוס אנג'לס- שם יש הרבה, אבל אני מניח שלא תרצו כי זה באמת נסיעה ארוכה (6-7 שעות אם אני לא טועה..). מה שכן יש את sux flags magic mountain שנמצא איפושהוא באמצע (בן LA ל-SF), אולי קצת יותר בכיוןן של לוס אנג'לס.... מדובר בפארק אקסטרים רציני עם המספר הרב ביותר של רכבות הרים בעולם (16 או 17 אני לא זוכר), חלקם שוברות שיאים, או שברו בעבר.. רוב חברי הפורום יאמרו שהוא הפארק הטוב בעולם, ואם לא אז שני או שלישי.. אני לא יודע איפה תישן אז אני לא יכול להגיד לך כמה זמן נסיעה זה, אבל אתה יכול לחפש בגוגל ולמצוא הכל.... אני יודע שהפארק הוא בוולנסיה.. מקווה שעזרתי, תהנה

LLBG

New member
|שמאלה|

לי יש טיסה דומה מ oakland airport (שדה תעופה קטן ליד סן פרנסיסקו) ל- SNA, שדה קטן ליד LA... טיסת ONE-WAY (כיוון אחד) אם חברת הצ'ארטר southwest airline במחיר 59$. כל הטיסה היא מחלקת תיירים, ובכל זאת אפשר לקנות כרטיסים במחירים שונים. ככל שמשלמים יותר, מקבלים יותר שירותים נוחים וסטנדרטים. 59$ הוא המחיר הזול ביותר. alaska airways מציעה טיסות זהות..

The Real Ali g

New member
דיברתי עם בןב דוד שלי

הוא אמר שכנראה נסע לשם באוטו באותה הזדמנות אני יראה את אמריקה (אני אוהב לנסוע בכבישים) ובטוח ניסע לפארק ההוא שציינת, הכניסה עולה 60 דולר, החניה עולה 15 דולר בקיצר כבר ביררתי הכל!!! תודה רבה על המידע LLBG עם כבר יש לך עוד המלצות להיכן כדי ללכת בסן פרנסיסקו?

LLBG

New member
בבקשה

הפארק אכן יקר בטירוף, אבל מילה שלי- שווה כל שקל (או דולר יותר נכון)! רק יש לי המלצה אחת די חשובה לך: אם אתה מתכנן להיות שם רק יום אחד, אתה פשוט חייב לתכנן את הזמן שם אחרת לא תספיק ותתברבר שעות, במידה ולא הבנת- מודבר בפארק עצום (מבחינת מספר מתקנים, שטח, וכו').. תיכנס לאתה הזה, תראה איזה רכבות הרים יש שם.. תתרשם, ותזכור: ככל שהמתקן יותר גדול, מהיר, מרשים וטוב- התור שלו יותר גדול, וב"גדול" אני מתכוון לעד אפילו 4 שעות בפארק הזה.. אחר כך תחפש באינטרנט מפה של הפארק (לא בעיה למצוא בתוך כמה דקות), ותתכנן לך מסלול כללי... אין צורך להגזים ולרשום סדר מתקנים וכולי.... סמוך עליי זה יחסוך לך הרבה הליכה מיותרת.... ובקשר לסן פרנסיסקו- זאת הפעם הראשונה שלי שם אז אני לא כלכך יודע להמליץ לך על מקומות.. חוץ מכמה אנשים שאני מכיר שהיו שם ואומרים שאסור לפספס את הצ'יינה טאון של סן פרנסיסקו... מקווה שעזרתי

petpatrol2

New member
אין לי מושג על מה הוא מדבר

ליד סן פרנסיסקו אין לונה פארקים טובים?! עאלקי בקי. סיקס פלאגז דיסקברי קינגדום? מה,לא מספיק טוב? מה עם גרייט אמריקה? 8 רכבות הרים זה לא מספיק?

LLBG

New member
אכן טעיתי בניסוח התשובה הראשונה:

("אין בכלל פארקים טובים או לא טובים בסביבה")- כי יש... והנה מתקרב לו בצעדיי ענק- אבלללללל, שים לב לבקשה שלו : "יש אולי המלצות על רכבות הרים בסביבה? הכי מפחידות הכי מהירות? בקיצר שוברות שיאים באזור של סן פרנסיסקו?".. ביקש, קיבל! The Real Ali g , מצטער אם הטעתי אותך, פשוט הבנתי שאתם מחפשים פארקים עם רכבות שוברות שיאים, והכי מטרפות שיש! את זה תוכלו למצוא בSFMM... בנוסף, אם אתה מוכן להתפשר על רכבות ההרים (הם מעולות, כן, שלא תבין לא נכון..) בשביל לקבל פארק יותר קרוב יש כמו שפטפטרול2 אמר את סיקס פלאגז דיסקברי קינגדום. כתובתו 2001 Marine World Parkway Vallejo, California 94589 USA ועוד מידע תוכל לראות כאן (מחירים, אטרקציות, טיפים, מפה של הפארק, ואותם הדברים גם לSFMM)..

סן פרנסיסקו../images/Emo23.gif

לדעתי - העיר הכי יפה בארה"ב
אתה תהנה שם המון זה בטוח... ואל תוותר על נסיעה לאיזשהוא פארק!!!

למעלה