סן אנטוניו VS פיניקס

OrEl74

Well-known member
מנהל
סן אנטוניו VS פיניקס

הלילה תצא לדרך הסידרה השניה בחצי גמר המערב כשהספרס יתארחו בפיניקס. אני מנסה לגבש דעה לגבי הסידרה הזאת ולא ממש מצליח. נכון לעכשיו הספרס הם הקבוצה הכי מפחידה בפלייאוף (לפחות בעיניי) ופיניקס לא אמורים להיות אלה שיעצרו אותם אבל פיניקס כל כך לא צפויים שאני לא יודע מה לחשוב. מצד אחד אני חושב שזה ממש לא כוחות ושהספרס הרבה יותר טובים, מצד שני לא הייתי מהמר על זה שהם לוקחים את הסידרה כל כך בקלות. מה דעתכם? יש לסאנס סיכוי או שהספרס גדולים עלייהם?

igurman

New member
גדולים עליהם.

אני כן רואה את הסאנס משחקים את המשחק היפה שלהם וגונבים משחק, אולי אולי 2. בכושר וביכולת שראינו את הספרס מול המאבס, זה באמת 4:2 גג.

Orenseg

New member
ג'ורג' who?

דיברו הרבה על ג'ורג' היל, בין השאר כשומר הכי טוב בספרס. סטיב נאש עושה לו בצפר - 4 לייאפים ב3 הדקות הראשונות. הסאנס 11-4, עם רובין לופז טוב (צפוי לחזור בהמשך הסדרה) הם לוקחים את הספרס.

ThEgReEnKiNg

New member
בעזרת השם.

נמאס כבר מלייקרס-יוטה ולייקרס-סאן אנטוניו זה כאילו כבר 5 שנים זה אותן סדרות. שיהיה קצת רענון.

Orenseg

New member
17 נקודות עם 3 אסיסטים ברבע הראשון

הוא משחק פשוט נפלא, כרגיל המנוחה עשתה לו טוב. חבל שאני חוזר לצבא עוד מעט

somone141

New member
הספרס נראים כ"כ כבדים ואיטיים

משחק הריצה המטורף של פיניקס מפרק להם את ההגנה. אפילו דאלאס שידועה עם הריצות שלה לא משחקת מהר ככה, מהגנה להתקפה. אין לגבוהים המזדקנים של סאן אנטוניו שום סיכוי. פיניקס משחקת נפלא, כדורסל מתלהב מלא באנרגיה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הופתעתי

לא חשבתי שפיניקס מסוגלים לנצח ולהפתיע כבר על המשחק הראשון. מוזר שהספרס שיחקו טוב ובכל זאת הפסידו. נראה לי שהולכת להיות פה אחלה סידרה

למה להפתיע? הביתיות עם פיניקס

מבחינת ס"א, עוד לא קרה כלום... סיימתי טירונות :p, קורס מתחיל ביום ראשון, אז אני ביומיות עד אז

Orenseg

New member
לא ברור לי למה החלטת שזו הפתעה

אנשים מתייחסים הרבה יותר מדי להיסטוריה ולא מבינים שזו פשוט קבוצה אחרת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
כי הספרס בכושר מצויין

או לפחות ככה זה היה נראה לפני המשחק הזה. הייתי בטוח שהספרס מגיעים במומנטום שיהיה למאוד קשה לעצור ולא משנה מי הקבוצה שמולם. כתבתי כבר שאין לי מושג למה לצפות מהסידרה הזאת אבל הספרס פשוט נראו בכושר טוב מידי כדי להפסיד את המשחק הראשון אפילו שהוא בפיניקס.

webber44

New member
זה לא כ"כ מפתיע

הספרס לא שיחקו גרוע, פשוט פיניקס תפסע יום קליעה טוב, בייחוד ברבע האחרון ולספרס לא היה מענה. הכי מפתיע זה שחוץ מהשלישיה אף אחד לא התעורר בספרס, אפיל ולא היל שהיה לו איזה 9 נקודות ב-2/9 מהשדה. חושך.

Orenseg

New member
יום קליעה טוב?

שלושה שחקנים בדאבל פיגרס כשאף אחד משחקני המשנה לא מתעלה ורובם לא מציגים את היכולת הרגילה שלהם (9-27 מהשדה במשותף). אין ספק שנאש-ריץ'-אמארה כיסו על חולשת שחקני המשנה אבל זה יתאזן במשחקים הבאים. הסאנס ניצחו בנקודות בצבע (56-48), בריבאונד (44-38), בנקודות ממתפרצת (27-20), בנקודות מהזדמנות שניה (10-4) ואפילו קיבלו 9 זריקות עונשין פחות (עד שהספרס החלו לבצע עבירות יאוש 37 שניות לסיום). זה ממש לא קשור ליום קליעה, הם פשוט שיחקו טוב יותר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הספרס אמורים להיות קבוצות הגנה טובה

אם פיניקס תפסו יום קליעות זה אומר שמשהו בהגנה של סן אנטוניו לא דפק כמו שצריך וזה מה שמפתיע אותי. קבוצה כמו סן אנטוניו לא אמורה לקבל 111 נק' ב-54% מהשדה.

Orenseg

New member
תעזוב "קבוצת הגנה טובה"

נאש עשה צחוק מהיל ופארקר (33 נקודות ו10 אסיסטים), דאנקן לא הסתדר עם אמארה ואף אחד בכנפיים לא הצליח לעצור את ריץ'. ביחד שלושתם עשו 83 נקודות. לא רק הסאנס השתנו, גם הספרס קשישא הם ממש לא קבוצת ההגנה שהיו פעם. אם היל או ג'פרסון לא יתאפסו על עצמם מהר בהגנה ובהתקפה הסדרה הזו תגמר עוד לפני שרובין יחזור.

אתה תמיד ממהר לשבח את הסאנס ברגע

שהולך להם קצת טוב. וממהר להיכנס בהם ברגע שהם משחקים רע. זה היה רק משחק אחד, ואין צורך לעשות שום מסקנות נמהרות. לא חושב שלמישהו יש ספק לאיזו קבוצה יש את המאמן העדיף, מה שיכול להוות גורם מכריע באיזו קבוצה תגיעה איך למשחק הבא. אני לא שולל אפשרות שפיניקס מנצחים את הסדרה ב5-6 משחקים, אבל אין עדיין מה לקפוץ

Orenseg

New member
סבבה

אם היית רואה את המשחקים אני בטוח שהיית קופץ. אתה פשוט לא מבין איזה מד"ס דפקתי במחצית השניה. בדצמבר-ינואר נכנסתי בהם ובצדק. הם איבדו המון משחקים שהיו להם בכיס, אבל כשהם משחקים עם רעב, להט ואינטנסיביות כמו בסדרה הזו מגיע להם להיות בגמר המערב.

Orenseg

New member
והיום 41%, כולל 34% במחצית הראשונה

הספרס קלעו 102 ב50% כולל תרומה מדאנקן (29 ו10), פארקר (20 ו7), ג'פרסון (18), היל (14) וג'ינובילי (רק 11 ב2 מ8 אבל 11 אסיסטים), והסאנס עדיין ניצחו. איך תסביר את זה?

webber44

New member
פשוט מאוד

לספרס היו 37 ריבאונדים, מתוכם 7 בהתקפה. לפיניקס היו 49 ריבאונדים, מתוכם 18 בהתקפה. תעשה חשבון לבד כמה פוזשנים נוספים זה יוצא. הספרס קלעו 15/22 מהעונשין שזה 68%. פיניקס קלעו 29/37 שזה 78%. גם מהשלוש הספרס קלעו ב-38% והסאנס ב-47%. היום דווקא ג'ינובילי היה חלש, 11 נקודות בלי השפעה ממשית על המשחק, וג'פרסון היה טוב עם 18 נקודות. דאנקן לא יכול לשחק 40 דקות כל ערב, פופוביץ צריך לעשות עם זה משהו דחוף. אני התרשמתי מאוד מהמשחק של הגארד פריי, עם 5/6 מהשלוש.

למעלה