סן אנטוניו ספרס

סן אנטוניו ספרס

היום ליביו ז'אן צ'ארלס הצעיר חתם בסן אנטוניו ספרס.
הוא מצטרף לדייווייס ברטנס, בריאן פורבס, קייל אנדרסון, ג'ונתן סימונס, קוואי לאונרד, דווין דדמון וריאן ארקידונו כשחקנים עד גיל 25.
האם סן אנטוניו מנסה לבנות את עצמה מחדש, ביחד עם השחקנים המבוגרים שנשארו שם בשביל לחנוך את הצעירים? {כשמאנו ג'ינובילי וטוני פארקר נשארו מהשלישייה בשביל להמשיך ללמד את הצעירים ;) }

rapgamer4ever

New member
אני בטוח שסאן אנטוניו מנסה

אבל לא ברור עד כמה זה יכול להצליח.
ציינת הרבה שמות שמעולם לא שמעתי עליהם. כמובן שקוואי סופרסטאר אבל מקייל אנדרסון לא ממש התרשמתי. ג'ונתן סימונס אגב בן 26. יש מצב שהוא טוב ופשוט מחכה להזדמנות לפרוץ.
פעם חשבתי שסאן אנטוניו בוחרת מדהים בדראפט. היום אני מבין שהגדולה היא בפיתוח שחקנים. אז האם טוני ופארקר ומאנו ג'ינובילי של הדור הבא מתחבאים ברשימת הנובאדיז? אולי, אבל כרגע לא הייתי בונה על זה.

באופן עקרוני זה מעלה שאלה לגבי איך עוברים דורות ב NBA

הלייקרס, הקבוצה עם אחד הכיסים העמוקים בליגה, נכנסת עכשיו לריבילד עמוק מאד מאז עידן קובי. חשוב לציין שאחרי מג'יק לקח להם זמן לחזור להיות קבוצת פלייאוף, והם היו בינוניים הרבה זמן לפני שהגיעו שאק וקובי והשתלטו על הליגה, וגם אחרי העזיבה של שאק לקח להם שלוש שנים לבנות קבוצה ראויה סביב קובי.
הסלקיטס שקעו בבינוניות ארוכת שנים אחרי בירד, הרימו את הטריו ורצו איתו חמש שנים, ומאז הם בבניה מחדש.
השושלת של ממפיס תגיע לקצה בשנתיים או שלוש (גג ארבע) הבאות, והם ייכנסו לתקופה ארוכה של בנייה מחדש. אוקסי אם לא תצליח להרים טרייד אקספלוסיבי תיכף שוקעת לעידן שאחרי ראס וקיידי.
&nbsp
איפשהו חשבנו שהספרס יצליחו להעמיד קבוצה ביום שאחרי דאנקן. היום הזה בעצם הגיע כבר לפני כמה חודשים, ויש להם קבוצה סולידית, יהיה מעניין לראות אם הם יצליחו לבצע מעבר דורות חלק או שגם הם בעצם יצטרכו לשקוע לבינוניות לפני שתהיה להם קבוצה לאליפות. כרגע בראייה שלי הם לא מספיק טובים, יש להם שתי עמדות חזקות, אחת בינונית, אבל הם חלשים גם ברכז וגם באחת העמדות מתחת לסלים.
עם פופו הם יכולים על הסגל הזה לעשות גם 60 נצחונות בעונה הסדירה, זה לא אומר שהם יהוו איום ממשי על האליפות (סמנו את ההודעה הזו, אני אשמח להתבדות העוד שנה
)

מה שמאפיין את כל הקבוצות שציינת הוא שאין להם סופרסטאר

הסיבה שהספרס לא שקעו בבינוניות היא שדאנקן הגיע כדי להחליף את רובינסון. אם קוואי יהיה מספיק טוב כדי להחליף את דאנקן, ואנחנו עוד לא יודעים את זה, אז הם לא יהיו בינוניים. הסיבה שהסלטיקס שקעו לבינוניות של נצח היא בחירות דראפט גרועות וכן מוות של שני שחקנים שהיו אמורים להיות המחליפים של בירד - רג'י וויליאמס, שידוע בזה שחסם ארבע פעמים במשחק את מייקל ג'ורדן ולני ביאס.

Cade Foster

New member
קצת מצחיק איך שתיארת את זה

"...דייווייס ברטנס, בריאן פורבס, קייל אנדרסון, ג'ונתן סימונס, קוואי לאונרד, דווין דדמון וריאן ארקידונו..."
&nbsp
זה קצת כמו שאני אגיד "... ציפי לבני, שאול מופז, בוז'י הרצוג, רוחמה אברהם, ברק אובאמה, מירי רגב ועמיר פרץ..."
&nbsp
אם הבנת למה אני מתכוון.
&nbsp
עכשיו ברצינות. אם נוציא את לנארד שהוא כבר עכשיו הreal deal יש פה אולי אולי 2 שחקנים שבכלל יכנסו לרוטציה שלהם. העתיד הקרוב נראה מסודר יחסית - לאולדריג' ודני גרין יש עוד הרבה שנים לתת, לגאסול, פארקר וג'ינובילי עוד קצת ואחריהם יגיעו מחליפים מהשוק החופשי. הם ממש לא הגיעו עדיין לבנייה מחדש. למעשה אני לא חושב שקיים אצלם מושג כזה בכלל - הכל נעשה בהדרגה. טימי היה בהתחלה 3/4 פרנצ'ייז ובעונה האחרונה היה כמעט לא רלוונטי. הספרס היו רלוונטים אז וגם אשתקד. מאמין שבFA הבא יגיע רכז שייכנס לתהליך חפיפה וכשיסיים אותו, יגיע היום של פארקר לפרוש (או להפוך לשחקן קצה ספסל).

Anfield

New member
לא יודע לאן לדחוף את ההודעה הזאת אבל מישהו מכיר את אלכס

איברנס הזה שחתם באוקלהומה?
יש לו סיכויים להצליח בNBA?

ניסויים בשחקנים

דאנקן סיפר, שג'ינובילי הוא עוד אחד מהניסויים של הספרס, בפעם הראשונה שנפגשו.
סביר להניח שבתוך הרשימה שנתת יש כמה ניסויים.

למעלה