סן אנטוניו לאן?

סן אנטוניו לאן?

אני לא מבין מספיק גדול בחוזים וכו', אבל אפשר להגיד שבגדול, סן אנטוניו ב"עונת בניה" לקחה את המקום השני בליגה (פעם שניה ברציפות), והגיעה עד לגמר.
כרגע, לעונה הבאה, הם על סף תקרת השכר, מה שאומר שאין להם ממש אפשרויות בשוק החופשי ללא העברות.

השאלות הגדולות:
1) האם הם קבוצה לכאן ועכשיו או לעוד שנתיים?
זו שאלה קשה - מצד אחד יש להם כוכב על צעיר מאד, כמה שחקנים צעירים ומוכשרים, ויש בסיס טוב כדי לבנות קבוצה שתהיה מאד מסוכנת בעוד כמה שנים. מצד שני אולדרידג' הוא שחקן לכאן ועכשיו, גאסול עדיין מעולה בדקות שהוא מקבל אבל כמה כבר נשאר לו במיכל, והגיבורים הנוכחיים על כריס פול הם דיבורים של כאן ועכשיו, ומייד. אז מה דעתכם?

2) אולדרידג' - להשאיר או להעביר? ואם להעביר, אז תמורת מה?
אולדרידג' לא ענה על הציפיות בקבוצה, לקח לו זמן להכנס לשטף שלהם, אבל גם אחרי שנתיים הוא לא מצליח לקלוע את הזריקות מחצי מרחק באחוזים יעילים, ולא מצליח למשוך את הדאבל טימים שהם צריכים שימשוך. הוא קיבל חוזה תחת התקרה הישנה, כך שיכול להיות שהוא ייחשב לחוזה אטרקטיבי בשוק ההעברות.
3) האם הקבוצה צריכה חיזוק? אחרי מי היא צריכה לרדוף ואיך?
לדעתי ברור שעמדת הרכז הפכה לבעייתית ביותר, פארקר בדעיכה כבר מעונת האליפות, והוא כבר מבוגר. פטי מילס הוא מחליף ראוי אבל לא מספיק כפותח. דיברו על כריס פול - אני לא בטוח איך עושים את זה מבחינת התקרה.
חוץ מזה, דני גרין כבר שנתיים D&Nothing וקשה להם יותר ויותר לאיים כשהוא לא פוגע (למרות שנתן לפחות משחק אחד אדיר נגד יוטה).

אשמח לשמוע (וגם להעביר את הזמן, עד הגמר יש לנו 4 ימים...)

rapgamer4ever

New member
הם צריכים לכוון לכאן ועכשיו כי אין להם ברירה אחרת

רוב הסגל מבוגר ובתור קבוצה של 60 ניצחונות אין להם אפשרויות חיזוק משמעותיות דרך הדראפט.
הספרס תמיד מפתחים שחקנים תוך כדי תנועה והם יהיו חייבים לעשות זאת גם הפעם.
אגב לדעתי גאסול הוכיח בפלייאוף האחרון שכבר אי אפשר לבנות עליו כעמוד תווך. הוא לא שינה אף סדרה ולפרקים נראה שגולדן ויוסטון plays him off the court עם קצב המשחק שלהן והשטחים שהן דורשות ממנו לכסות בהגנה. מול ממפיס הוא סתם היה חלש.
&nbsp
2. לדעתי כדאי להשאיר את למרכוס מתוך נקודת המוצא הזאת של בנייה עכשוית. לא חושב שיש לו Trade value גבוה בגיל הזה ועם אופציית יציאה מהחוזה תוך שנה. הוא ביג מן הגנתי יותר טוב מהמוניטין שלו. למרות שהוא מאכזב מבחינה התקפית, זה נבע בין השאר מבינוניות של הצוות המסייע שלא מספק לו floor spacing ברמה גבוהה.
למרכוס כבר לא מספר 2 באלופה אבל אחלה של מספר 3, מה שמוביל אותי לנקודה הבאה.
&nbsp
3. חייבים רכז. פארקר בן 35 ואחרי פציעה, פטי מילס מסיים חוזה ולא ממנו תבוא הישועה. כמבן שהשם הבולט הוא כריס פול שיעשה הנחת מועדון כדי להצטרף לספרס ויהווה מספר 2 לקוואי.
גם קייל לאורי ישדרג את העמדה והוא יצטרך לוותר על הרעיון של חוזה מקסימום אם ירצה לשחק בספרס.
ג'ורג' היל שם נוסף שלא אמור לקבל מקסימום וגם לא ברמת אולסטאר אבל יהווה שיפור על מה שיש להם כרגע.
&nbsp
הבסיס לצירוף הרכזים הללו הוא ויתור על שחקנים שמגיעים לפרי אייג'נסי ויקבלו חוזים שמנים (מילס, סימונס) והעברה של פאו גאסול בטרייד לקבוצה שרוצה סייז (בוסטון?).
זה עדיין לא אמור להספיק לאליפות כי הצוות המסייע יהיה קצר ולא מספיק טוב אבל הסיכוי הכי טוב של הספרס להמשיך להתחרות ברמות הכי גבוהות.
&nbsp
אין לי התנגדות עקרונית להעביר את אלדריג' בטרייד ולעשות ירידה לצורך עלייה אבל אני סקפטי לגבי התמורה שסאן אנטוניו תקבל. למעשה השחקן המשמעותי היחיד בסגל שיש לה מתחת לגיל 30 הוא קוואי. קשה לבנות מחדש כשאתה מנצח 50+ משחקים כל עונה.

מצד שני

הספרס כבר 20 שנה בונים מחדש תוך כדי 50 נצחונות בעונה. עכשיו יש להם שחקן דמוי דאנקן במובן הזה שהוא גם הבסיס להתקפה וגם הבסיס להגנה, אז אז אני סומך עליהם שימשיכו. הם ממשיכים לבחור נמוך כל מיני נובאדייס שמתגלים כשחקנים טובים. אני סומך עליהם שימשיכו :). קצת יותר ברצינות - היכולת הזו תלויה מאוד בשאלה אם עדיין יש להם יתרון סקאוטינג מטורף שמאפשר להם לבחור כוכבים בבחירות מאוד נמוכות. אני נוטה לחשוב שלא. יתרון נוסף זו הנחת מועדון שכוכבים יעשו כדי להצטרף אבל זה אומר שהם מקבלים שחקנים רק לקראת ההזדקנות שלהם כשחקנים.

myway23

Active member
מסכים עם כל מה שרשמת + שאלה

לדעתי גאסול לא שווה היום ~16 מיליון, קשה לי להאמין שבוסטון תרצה בו.
&nbsp
כריס פול נראה כמו הרכז המתאים לספרס, אבל נניח שמביאים אותו, זה גם עדיין לא מספיק כדי להוות אתגר לקליבלנד\גולדן וגם זה לא משאיר להם שום מרווח תימרון לכל הרול פליירס.
&nbsp
שאלה: אם אתם ה GM של סאן אנטוניו ויש בפניכם הצעה לקבל תמורה טובה על קוואי - האם אתם הולכים על זה?
כי לדעתי זאת שאלה שגם בוסטון וגם סאן אנטוניו צריכות לשאול את עצמן, שתיהן הגיעו לתיקרה שלהן השנה - גמר אזורי - בצד של בוסטון יש מרווח תימרון הרבה יותר גדול מאשר סאן אנטוניו, אבל בלי קשר, לשתיהן יהיה קשה מאוד להוסיף חלקים שיובילו לזה שהם מתחרים בקליבלנד\גולדן - אז מה עושים בעצם?
לבוסטון לדוגמא יש הרבה יותר כלים לבנות לעתיד בגלל כל הבחירות דראפט שיש להם, בסאן אנטוניו המצב קשה אבל עדיין אפשר להעביר שחקנים עבור בחירות לדוגמא, או שחקנים צעירים, האם זה צעד מתבקש?

מה?

תמורה על קוואי? הבנאדם mvp candidate וכנראה יזכה בתואר בשנים הקרובות אם לא השנה. לדעתי הספרס ימשיכו במגמה הידועה שלהם, ישיגו מהדראפט ומהדי ליג כל מיני נובאדיס ויעשו מהם רול פליירס טובים. לא חושב שיש להם משהו אחר לעשות בשלב זה

גם אם זה מתבקש - קוואי הוא לא השחקן לטרייד...

אני יכול להבין אם הספרס יחליטו שהם רוצים ריבילד, יעבירו את אולדרידג', גאסול, וכל המבוגרים תמורת בחירות דראפט וכשרונות צעירים יותר, וייבנו מחדש סביב קוואי. יש להם שחקן לבנות סביבו קבוצת אליפות, הוא לא השחקן שצריך לעשות עליו טרייד.

מעניין שלפני 6 שנים ניהלנו בדיוק את השיחה הזו על הספרס, ואז דיברנו על להעביר את טוני בשביל ריבילד. היה כאן אוהד ספרס צעיר שאמר שמבחינתו גם אם הם לא ייקחו אליפות 10 שנים הוא מעדיף שטוני ימשיך ויפרוש ספר מאשר לעשות עליו טרייד עכשיו. הם החזירו לו עם גמר מערב, גמר, ואליפות.

אגב, הנה לינק לאותו דיון, איפה אתה Ohhh1? מתגעגעים אליך כאן!
באותו דיון כתבתי שלדעתי עדיף להם להעביר את טוני פארקר. בדיעבד טעיתי לחלוטין.

בגדול אני מסכים עם יובל וסמות', להביא כינור שני לקוואי שיהיה ראוי ולרוץ לאליפות עם מה שיש (ומה שאפשר למצוא). יחד עם פופ על הקווים זה יכול להספיק, ובלכ מקרה כל אחד יקנה 4 עונות של צמרת על 4 עונות של ריבילד.

כתב שם בשרשור מישהו שהספרס הפכו לקבוצה אפורה

שפארקר גמר את הסוס, ואפילו ההערכה של אותו אוהד היתה שיש להם עוד שנה אחת בצמרת

ואז הם הביאו את לאונרד, פופוביץ' וההוא שנותן לשחקנים שם חומרים שהופכים אותם ממטאטאים לקלעי שלשות אדירים, עשו את הקסמים שלהם, פארקר סחב אותם לגמר המערב, לגמר, ולאליפות והשאר היסטוריה...

fatnoam

Active member
המהפך היה בשנה שטימי חזר רזה והם הפכו לקבוצה התקפית

אחרי שנים בתור קבוצת ההגנה יחסית אפורה.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
תשובה

1. לסאן אנטוניו אין שום מהלך שיהפוך אותה לשוות כוחות לגולדן. כריס פול הוא הרכש הכי טוב שהם יכולים לעשות לפי דעתי, אפילו אם זה לא מספיק כדי לעמוד שווה בשווה מול הווריורס.
&nbsp
2. בעיקרון טרייד על קוואי זה הדבר האחרון שאני רוצה. הוא מיחידי הסגולה שכל קבוצה מחפשת כי יש מעט מאוד שחקנים בליגה שיכולים להיות הכי טובים באלופה וקוואי הוא אחד מהם. אתה לא מוותר מרצון על שחקן כזה בשביל בנייה מחדש.
&nbsp
סאן אנטוניו היא הקבוצה השלישית בטיבה בליגה כרגע. אפילו אם היא תישאר באיזור הזה ולא תיקח עוד אליפויות בעתיד הקרוב זה עדיף על פני שנים של לוטרי ללא שום ביטחון שהבנייה הזאת תניב לך משהו יותר טוב בעתיד, או אפילו טוב באותה המידה.

לדעתך לאורי מספר 2 בקונטנדרית?

ג'ורג' היל בטח לא, והוא אגב נבחר על ידיהם בדראפט והועבר (בתמורה לקוואי, עסקה טובה, גם הוא יודה בזה).
לאורי יהיה על הקצה, מצד שני אין הרבה שמות פנויים בשוק ובהעברות יהיה קשה להשיג מישהו טוב עם מה שיש להם להציע.

לאורי יכול להיות

תלוי כמה אנחנו מאמינים בקסמים שמפעיל מאמן הקליעה של הספרס על השחקנים שלו...

rapgamer4ever

New member
לא כשהדרך לאליפות עוברת בגולדן וקליבלנד

תראה- כשאתה משווה את האפשרויות של סאן אנטוניו לעומת המצב של גולדן, שום דבר לא יראה טוב. אני חושב שהחתמה של לאורי על 80-90% משכר מקסימום יקדם את הספרס יותר מאפשרויות אחרות שעומדות בידיהם, חוץ מאשר כריס פול שהוא בעדיפות ראשונה כמובן.
ב-NBA של היום טריו חזק בדמות לאורי-קוואי-למרכוס יאפשר לרול פליירס יחסית בינוניים להיראות די טוב ולסאן אנטוניו למצק את העמדה שלה כקבוצה השלישית בטיבה בליגה, עם אופציה קצת יותר מוחשית להפתיע את הווריורס. זה כנראה לא יגמר באליפות אבל המשפט הזה נכון לכל תרחיש.

fatnoam

Active member
חייבים רכז

ואז כל השאר הדברים ייראו יותר טוב. דני גרין ולמרכוס יקבלו מבטים יותר טובים, קוואי יצטרך ליצור פחות, והשטף של הספרס יחזור להיראות יותר טוב. חייבים רכז לחמישיה שיהווה שדרוג הגנתי גם מהנוכחיים. מה זה אומר על שאר הרכזים?
ובכן, פאטי מסיים חוזה, ואפשר לוותר עליו, כמה שזה כואב, אם ידרוש מעבר ל-6-7 מליון בשנה. פארקר מרוויח 15 השנה, והוא יכול להיות רכז מחליף סבבה, וברגעים שהוא אפור או נפצע - ויש הרבה כאלה - אז דז׳אנטה מורי לדעתי פוטנציאל אדיר. בכלל, למורי יש עוד ארבע שנים עם הקבוצה אם לא יותר, שילמד כמה שיותר מפארקר ומהרכז שיגיע, והוא יוביל את הספרס בעמדת הרכז בחוזה הבא של קוואי.
בורסת השמות בעמדה 1 היא לא גדולה, לאורי ופול הם השמות הגדולים, למרות שהם רכזים שאוהבים לכדרר הרבה - צריך לראות אם חוץ מהנחת מועדון במשכורת הם יעשו גם שינויים במשחק האישי שלהם למען הקבוצה.
&nbsp
הייתי מנסה להשאיר את ג׳ונתן סימונס, אבל שוב, לא בכל מחיר. לא ב-15 מליון דולר לעונה. בינתיים השחקנים שהוזכרו שקיבלו את הכסף הזה בקיץ הזה - טרנר, קראב, טיילר ג׳ונסון - לא ממש הוכיחו שהם שווים אותו.
&nbsp
פאו גאסול יממש את האופציה שלו ויישאר לעוד עונה (16 מליון דולר) כנראה שגם דייויד לי (שמרוויח עשירית ממנו), ואת שניהם הייתי מנסה לדחוק קצת הצידה ולנסות לפתח את דייויס ברטאנס להיות מספר 4, במקום 3. ברטאנס הוא סוג של גרסא נמוכה של פורזינגיס, הוא רק 2.08, אבל יש לו יד ותנועה בלי כדור והוא יכול לסיים חזק על הטבעת. אני חושב שבתור מחליף ללמרכוס, או ליידו, הוא יכול להיות טוב. צריך להעלות מסת שריר ולהשתפר בהגנה על הטבעת - עוד שחקן שיוכל להיות מצויין בחוזה הבא של קוואי.
&nbsp
למרכוס - שוב, כל עוד פופ כאן הקבוצה הזו קונטנדרית, ולכן למרכוס חייב להישאר ולתת בראש. הוא מאכזב לעיתים אבל הוא כן נותן להם הרבה, והוא נכס הכרחי לספרס, לא חושב שבלעדיו הם היו קבוצה של 60+ ניצחונות וגמר מערב.
&nbsp
שימו לב שבפוסט הזה דיברתי הרבה על ״החוזה הבא של קוואי״. לטעמי בשנתיים שלוש הקרובות יהיה קשה מאוד להוריד את גולדן סטייט וקליבלנד מראשות הקונפרנסים שלהן. אי לכך ובהתאם לזאת, שאר הקבוצות צריכות להסתכל על איך הן נערכות ליום שאחרי - עוד 2-3 עונות. לשושלות קשה להחזיק הרבה זמן, כמו שאקובי לדוגמא, אבל העובדה שיש שני כוחות מנוגדים משני הצדדים, יכולים למשוך את זה הרבה מעבר (עכשיו יהיה הגמר השלישי בין השתיים לא? מישהי מהקבוצות נראית כאילו היא בפירוק?). אני חושב שבמקום שלוש שנים כמו שושלת רגילה, הקבוצות האלה יחזיקו באיזור ה-5 משמע עוד שנתיים שלוש מהיום, ואז ייפתח חלון משמעותי.
&nbsp
קבוצות יכולות לעשות שני דברים - טנקינג ולבחור בדראפט, או לנצח ולשפשף צעירים. שאני מסתכל על הסגל של הספרס, אני חושב שהם צריכים להמשיך לנסות להתחרות, להיות שם בטופ כל הזמן, ולעקוץ שהשושלות ידעכו או יפצעו.

Reutk

Active member
מנסה לענות

1. אני לא רואה אותם נפטרים מהשחקנים המבוגרים או עושים שינוים משמעותיים כדי להתמודד עם ג"ס, הייתי רוצה שהם יעבירו בטרייד את פאו. מקצועית יהיה גם נכון לוותר על טוני ומאנו אבל זה כנראה לא יקרה וגם לא משהו שהייתי רוצה שיקרה. אז זה לא לכאן ועכשיו וזה לא בניה מחדש זה מה שהם בדרך כלל עושים, שזה לנסות לה להיאבק על אליפות עם מה שיש פלוס שינויים קטנים.
2. מבחינתי להשאיר את למרכוס, אבל זה כנראה לא רעיון כל כך טוב. הבעיה עם למרכוס, לפחות איך שאני רואה אותה, היא לא כל כך מה שכתבת כמו שהבנאדם פשוט לא נועד להיות כוכב nba: הוא לא תחרותי, הוא לא אגרסיבי, הוא נורא מופנם ושקט כמו טים וקוואי אבל בניגוד אליהם אין לו רצון אמיתי להיות הכי טוב שאפשר כלומר להשקיע בהעבודה השחורה בשביל זה (וזה לא קשור להבדלים ביכולות). זה נשמע כאילו אני מטיחה פה ביקורת קשה אבל באמת שאין לי טענות כלפיו, זה מה שהוא, לא לכל אחד יש את הדרייב הזה. וכל זה כמובן באופן יחסי לשחקן ממוצע, ביחס לאנשים רגילים ברור שהוא הרבה מעל הממוצע, בכל זאת יש לו וותק של 10 שנים בליגה. למה אני כן רוצה שהוא ישאיר? כי על המגרש הוא כן עושה רוב הזמן מה שצריך לעשות, אם הזריקות שלו לא נכנסות אז הן לא נכנסות מה אפשר לעשות בקשר לזה? זה אותו דבר עם דני ובכלל של כל הרוסטר חוץ מקוואי וזה לא קשור רק לשחקנים עצמם והמוגבלויות שלהם, זה קשור בעיקר לזה שחסר להם פליימייקר יציב.
3. החיזוק הברור רכז, לא הייתי מתנגדת גם לגבוה אתלטי (או שפופ יתן לדדמון לשחק). אבל אני לא חושבת שיש להם יכולת להשיג מישהו מהרכזים שמוזכרים בקשר אליהם, ואני גם לא חושבת שהם בכלל מעונינים לשנות את הסגל בצורה כל כך דרמטית בשביל זה. אלמלא קוואי נראה לי שהם היו מרוצים לגמרי להשאיר את המצב כמעט כמו שהוא, לתת לשחקנים המובגרים לסיים את החוזה בקבוצה, להאריך למאנו את החוזה אם יתחשק לו להישאר עוד עונה, ולראות מה דג'ונטה ודיוויס יתפתחו להיות. זה כנראה גם מה שהם יעשו, זה לא הוגן כלפי קוואי שמגיע לו שיבנו לו קבוצה לאליפות אבל אם גם ככה אין להם אפשרות ריאלית לעשות משהו שיעמיד לו קבוצה שתהיה שווה לג"ס אז זה לא באמת משנה. בקשר לשחקנים החופשים, זה תלוי איזה הצעות הם יקבלו, ההערכה היא שהם יקבלו הצעות שלא יהיו שוות לספרס להשאיר אותם, יהיה לי חבל לאבד את פטי הוא היה אחד ה-teammate המדהימים שהיו לספרס. פורבס טוען שפופ אמר לו שהוא נשאר בקבוצה, יכול להיות שזה מעיד על וויתור על פטי יכול להיות שזה פשוט הגיבוי עד שטוני יחזור. יכול להיות שהם יחתימו איזה רכז ותיק מהחופשים בטווח מחירים נמוך במקרה שפטי הולך, כי פופ לא יסמוך על הצעירים, או שהם יעשו s&t לאחד השחקנים החופשים שלהם או יעבירו את פאו כדי לשדרג את עמדת הרכז אבל זה יהיה בטווח המחירים של 14$ ומטה אף אחד מהשמות הגדולים שהוזכרו, מישהו כמו רוביו נניח. הם יכולים גם לנסות לעלות קצת בדירוג של הדארפט זה עבד להם לא רע בעבר.

FrecCo

Active member
אני מרגיש שאתם זוכרים חסד לפאו ולכן קצת רכים איתו

הבנאדם לא רק לא שווה 16 מיליון, הוא לא שווה גם 2 מיליון אם זה החוזה של דייויד לי. לי לפחות פגע בהתקפה, פאו כבר לא מסוגל להגן על הטבעת ברמה גבוהה וגם לא מהווה שום איום התקפי. אם יש מישהו בסן אנטוניו שלגמרי גמר את הסוס זה פאו.
הספרס עשו איתו טעות איומה בדיעבד (בכל זאת לא היה אפשר לדעת שהוא ידרדר ככה). אם יצליחו להיפטר ממנו בטרייד זה יהיה נס. כל הקבוצות בליגה ראו כמה הוא חלש העונה, אף אחת לא תיקח חוזה כזה גרוע.

גם למרקוס הידרדר קשות, גם לעומת התקופה בפורטלנד אבל גם לעומת שנה שעברה. זה מצחיק כי שני השמות האלה הם מהבודדים משחקני הדרג הגבוה שהספרס קיבלו בטרייד מזה הרבה מאוד זמן, ושניהם איכזבו, וזה לעומת השיטה המסורתית של לצרף שחקנים לא מוכרים ולקבל מהם הרבה מעבר לציפיות. אני מתפתה לקרוא לזה קארמה.

הייתי נפטר מחצי משחקני הסגל הנוכחי, למעט דדמון, ברטנס ולי במידה ואפשר להשאיר אותם תחת חוזים זולים, ומביא את CP3 ועוד גבוה שמספיק שיתן תפוקה בצד אחד של המגרש. את דדמון צריך לקחת צעד קדימה הגנתית ולפתוח איתו, ואת ברטנס כמו שציינו לפתח לסטרץ' 4. גם ככה הטרנד בליגה זה סמול בול, מספיק גבוה אחד על המגרש אם הדקות שלהם יחד לא ישתלמו.
את פטי הייתי מנסה להשאיר בכל הכוח, הערך של האנרגיות שלו לקבוצה הוא מעבר למספרים. סימונס לא חייב להישאר מבחינתי, עם כל ההתלהבות ממנו אני לא בטוח שהוא יציג גרף שיפור ויהפוך לכוכב גדול, בכל מקרה זה הימור.
אם היינו נפרדים מטוני בשלב זה ונפטרים מפאו, למרקוס וסימונס, הייתה נשארת חמישייה של דדמון, ברטנס/קייל אנדרסון (שחקן טוב גם הגנתית וגם עם פוטנציאל התקפי, אם יקח עוד צעד קדימה העונה הוא נכס ענק)
קוואי גרין ופול. ספסל עם פטי, דיויד לי+גבוה נוסף, מאנו (?) ומארי. זו קונטנדרית רצינית. מעדיף את הסגל הזה על האימפוטנציה של למרקוס ופאו, בקלות.

Cade Foster

New member
בנייה מחדש היא לא באמת אופציה

בטח לא כשהרגע שיחקת בגמר המערב והיית רחוק פציעה של קוואי מלהוות תחרות לקבוצה הכי דומיננטית בעשור-ומשהו האחרון. אתה לא קונה רכב חדש אם הרכב הישן שלך עדיין עושה עבודה חלקה ועונה על כל הצרכים.
&nbsp
לגבי אולדריג', אני חושב שהוא עבר קצת את השיא אבל מרגיש לי כאילו הופכים אותו משחקן טופ 10 לשחקן טופ 100. אם כריס פול מגיע השילוב שלו עם קוואי ואולדריג' זה קונטנדרשיפ, אין דרך אחרת להסתכל על זה. זה לא שאפשר להחליף את אולדריג' בכל PF אחר בליגה והאמירה הזו עדיין תהיה רלוונטית. גם כריס בוש ירד בתפוקה כשחבר לווייד ולברון, גם קווין לאב וגם אולדריג' אני מאמין יהפוך בקרוב לשחקן השלישי בחשיבותו בספרס.
&nbsp
אם הספרס לא מצליחים להחתים את פול בקיץ הקרוב אני הייתי מאריך למילס את החוזה בעוד שנתיים (מצ'פר אותו גם במשכורת כדי שיסכים לחוזה קצר) ואז הולך על ג'ון וול ב2019. אם ג'ורג' היל ירצה לחזור ולחתום על חוזה דומה - עוד יותר טוב. קריטי לספרס רכז שיתאים לשיטה, זו לא קבוצה שיכולה להרשות לעצמה לקפוץ על כל רכז בכיר בליגה (וכן, ווסטברוק נכלל כאן). ככה שאם האופציות האידאליות לא מתממשות אסור לספרס להתנהג בנואשות ולירות לכל הכיוונים.
&nbsp
גם בעמדת הסנטר יש בעיה אבל האמת היא שאני לא ראיתי מספיק את דדמון כדי לדעת עד כמה חיזוק בעמדה הזו הוא נחוץ. כאן הייתי סומך על פופ שיעשה את הקסמים שלו, ידוג איזה 7 פוטר משום מקום ויהפוך אותו לאיזה רודי גובר. אולי זה דדמון ואולי יהיה מישהו אחר, אבל זה חייב להיות מישהו.

למעלה