סמרטוט-מטרו

YAYA15

New member
סמרטוט-מטרו

קפיץ, זה כל מה שהייתי צריך וזה כל מה שהשבית לי את האופנוע ביום שבת. קפיץ של הסלקטור (חלק מהקלאץ') נשבר. אחרי פניה למטרו התברר שלמזלי הרב יש את האטמים והקפיץ המדובר, אבל האטמים בת"א והקפיץ בכפ"ס. לא נורא, הם הבטיחו לשלוח את הקפיץ לת"א. עד כאן סבבה, אני יצאתי במיוחד מי-ם כדי לאסוף את החלקים מת"א. האטמים היו אבל הקפיץ בושש להגיע. השליח הגיע אבל הקפיץ קפץ קפיץ קפוץ יצא מהמשלוח (עכשיו אני יכול קצת להתבדח) - נאלצתי לנסוע לכפ"ס לאסוף את הקפיץ, שם בכלל לא ידעו מה מי מו. 4 שעות הייתי על הכביש בגלל אותו קפיץ 4 שעות בגלל מחסור חמור בחלפים בסוכנות מטרו 4 שעות בגלל אנשים חסרי אחריות שמנהלים דברים גדולים עליהם בכמה מידות. סוכנות מצ'וקמקת, אופנועים גדולים חבל...

tygger

New member
עזוב, מה אני אומר

אם אין קלאץ' בארץ לXT600E? זמן הגעה הוא 14 ימי עבודה (!!!) שזה 7 ימים יותר מהחוק. איזה כיף ? האופנוע שלי מושבת כבר שלושה שבועות בגלל החתיכת אידיוטים האלה. שלא נדבר על איזה XT350 שעדיין מושבת במוסך כבר חודשיים. גם רוצים 1500 ש"ח על הקלאץ'! (לא כולל קפיצים כמובן) מה זה מגיע עם מישהי שגם בולעת? קלאץ' מחו"ל הוזמן במחיר של 95$. קלאץ' מקבלר עם קפיצים מחוזקים וכל הסט שצריך. משלוח לארץ הגיע הרבה יותר מהר מאצל המטומטמים האלה. אושר.

YAYA15

New member
כל מה שרציתי היה קפיץ

קפיץ שאורכו 4-5 ס"מ. פשוט ביזיון. דרך אגב זו אולי עונת הקלאצ'ים כי במוסך שהייתי בו היו עוד שני XT-500 שמחכים גם הם לקלאץ' - פשוט ביזיון

eldad-g

New member
רק מי שממש אבל ממש לא מבין

באופנועים מסוגל לשלוח רק רפידת בלם אחורית אחת למרות שהוזמנו זוג (הלו אנחנו יודעים עם מי יש לנו עסק אז אפילו הדגשנו זוג) ובכל זאת מטרו המהוללים שלחו רק אחת שויין שיהיה.

YAYA15

New member
ואח"כ מצפים

מהם שיטוסו ליוון לעזור ויתנו תמיכה טכנית, איזה תמיכה היו נותנים? עדיף באמת שישארו בארץ ואת הפדיחות יעשו פה מאשר על כל האנשים שעובדים קשה להגיע לשם!!!

eldad-g

New member
אני לא מבין רק דבר אחד

איך ימהה וקואסקי שהן חברות גדולות ומכובדות נותנות למטרו להמשיך ולייצג אותן בצורה כה מחפירה בארץ. הלא זה אינטרס ראשון במעלה מבחינתן לייצג את עצמן בכבוד מול המתחרים נראה כאילו אין פיקוח בכלל על הברדק שחוגג שם לא תמצא אחוז אחד מכלל הלקוחות שלהם שיתן עליהם מילה טובה גם אם תחפש בטווח של מספר שנים אחורה לא יודע אולי הפיתרון הוא מכתב רציני לחברות האם (האנגלית שלי חלודה לכן אני לא מיישם בפועל) לא ניראה לי שחברות האם יתעלמו ויעברו לסדר היום לאחר קבלת מכתב מכובד שמתאר את מעלליהם ואולי אפילו כמה מכתבים מלקוחות שונים חג שמח אלדד

tygger

New member
השאלה שלי היא אחרת.

השאלה היא האם אתם מוכנים לעשות משהו בנושא. ניתן לכתוב מכתב למשרד התחבורה או לגורמים המתאימים על מנת שישנו את הנושא. מי שרוצה להרים איתי את הכפפה מוזמן. אני פונה למשרד התחבורה בנושא היות וזה לא הגיוני שכלי הרכב שלי יעמוד כאבן שאין לה הופכין במשך תקופה לא מוגבלת עד שיואילו בטובם אנשים הרכש שלהם להביא לי קלאץ', או קפיץ או רפידות בלם אומללות (שתיים בבקשה).

YAYA15

New member
אני בפנים

אבל... מה החוק בדיוק אומר? מה צריך להיות במלאי? לאיזה תקופה וכו'. אם אתה בקיא בעובדות ובחוקים אני בטוח בניתן לארגן יותר משתי חתימות (שלך ושלי)

לא צריך חתימות -

צריך מכתבים עם סיפור מעשה קונקרטי. זה לא נושא לעצומות... אלא לפניה מסודרת למשרד התחבורה.

eldad-g

New member
לדעתי יותר אפקטיבי יהיה לידע את

חברות האם במה שמתרחש כאן אבל כמו שאמרתי קודם האנגלית שלי חלודה כך שלמרות שהיתי רוצה לא אוכל להרים את הכפפה. חג שמח אלדד

גם עופר אבניר לא צדיקים גדולים

זה די "מביך" , שחלפים בסיסיים לא נמצאים במלאי שוטף. (ברגים לקאליפר . . .) עושה רושם , כאילו הם עושים לנו טובה. מזל שיש כבר שוק תחליפיים די מפותח , וזה מגדיל את הסיכוי למצוא משהו. עד היום , תמיד תמיד יצאתי עם האופנוע באותו יום מהמוסך , ולמעט טיפולים כמו "אוברול" , לא אמורה להיות סיבה לזה. מכונית , מוסך לא יעיז להשבית לחודש, אז למה אופנועים כן? איך נוסעים בינתיים , בטרמפים? ומה עם הביטוח לחודש - עוד כמה מאות שקלים. ב-י-ז-י-ו-ן וחבל שכך. כנראה שלפעמים לקנות לבד מחו"ל זו הדרך המהירה ביותר לקבל חלפים.

או שמקטרים, או שפועלים -

מי שנפגע מוזמן ליצור איתי קשר, ולהעביר לי (למועדון) מכתב מסודר עם מלוא פרטי המקרה. יש בהחלט מקום לטיפול בנושא, ויש גם אפשרות שהנושא יבוא לידי בירור. לחילופין, אפשר גם לירות בכל הכיוונים, ובמיוחד ליפן, מקום שם תוהים עדיין איך זה שמדינה שנמכרים בה מאות ספורות של כלים דו"ג מיצרת כ"כ הרבה ניירת, בירוקרטית ואחרת.

TTמאניה

New member
להזמין מחול וTYGGER

ניתן להזמין קלאץ חלופי ב450 שח בת"א יש לנו אותו קלאץ ומנוע בTT והXT ושמטרו ישרפו עד ליסוד ושסוכנות אחרת תיקח את היוזמה - חבורה של מטומטמים שלא יודעים כלום באופנועים או שירות!

tygger

New member
אצל מי מזמינים במחיר הזה?

ושל איזה חברה זה? תן פרטים. מסרר אותי או שפה, לבעלי הXT/TT

barakhalla

New member
הזכרתם לי נשכחות...

2500 שקל רצו הבני @%^# על סט גלג"ש+שרשרת ל XT שהיה לי... התאפקתי לא לצחוק לו בפרצוף...

MASH

New member
שלמה

כבר יצאו איתך קשר או שהכל במסגרת דיבורים

MASH

New member
YAYA15

יש לנו פה דוגמא טובה למצב שבו YAYA15 חושב שהוא נדפק ושישנו משהו לא תקין בדרך ההתנהלות החברה, אבל למרות שמציעים לו עזרה הוא........ זאת לא פעם ראשונה שנהגים נופלים בין הכיסאות, נהפכים למזוכיסטים ושותקים. אם באמת זה אכפת לך וכואב לך תשלח מכתב לשלמה ותעשה משהוא בנידון, כי כבר כואב לראות את שלמה מציע עזרה כל פעם ו.......... עולם הדממה. יש לך אפשרות לעשות משהו אז תעשה, להפסיד אין מה להפסיד.

tygger

New member
חכה להערב.

יש אפילו טלפון למי שאמורים לפנות.

למעלה