סמרטוט-מטרו

sefushfushon

New member
יכול לעזור קצת

אם צריכים תרגום לאנגלית של מכתב ליאמהה אשמח לעזור (ברשותי xt350 אבל חוץ ממחיר שערוריתי של חלקים לא נתקלתי בזמן הגעה לא סביר). בכל מקרה, תלונות למשרד התחבורה הן חובה במקרה כזה .

לפי השרשור הנ"ל

האם יש לי סיבה לחשוב שוב אם לקנות קוואסקי מהם או לא? אחרי שאתה עושה שיקולים של עלויות כספיות+איזה דגם הוא אידיאלי בשבילך (הן כלכלית והן שימושית) אני עכשיו צריך לדאוג מהרמת שירות שלהם? אז מה עושים? מוותרים על קוואסקי/ימאהה?

YAYA15

New member
תשמע

גם אחי וגם אני רוכבים על אופנועי ימאהה מזה זמן רב. לא נתקלתי עד כה בבעיות איתם חוץ מהמקרה הנ"ל שאינו קשור באספקת חלפים קלוקלת. אבל צירוף מקרים נדיר של בעיות קלאץ אצל 3 כלים בו זמנית (תקלות שונות באופנועים לגמרי שונים) חשף מחדלים חמורים באספקת חלפים במטרו. מה המצב בשאר הסוכנויות - אני לא יודע. השאלה שלך היא קשה ואין לי עליה תשובה חד משמעית. לך עם הראש, לך עם הרגשת הבטן, לך עד הסוף אבל...בזהירות

schuy

New member
ספר-חוקים

שלום, אם מישהו מעוניין אני יכול לנבור בספר החוקים של היבואנים שנמצא ברשותי ולבדוק מה אומר החוק לגבי מלאי החלקים. אם אתם באמת מעוניינים לקדם את הנושא ורוצים שאני אריץ בדיקה אז שלחו לי פרטית. לירן.

rubik

New member
אני מציע לפני שרצים ויורים לכל.....

הכיוונים עדיף ואפילו רצוי לכתוב מכתב למטרו עצמם ולשאול אותם לפשר "המחדלים". בואו ניתן צ'אנס למטרו לנסות לתקן או לפחות להסביר מניסיוני אני יכול לספר בתור אדם שהיה לו ER500,GS,CBR וכיום KLE שאת השרות הרע ביותר קיבלתי אצל עופר אבניר (קסדת AGV שהפלסטיק של המשקף היה מתפרק כל יומיים, ידית קלאץ' שהוזמנה דרכם ולא התאימה לGS, ועוד...) ממטרו עד היום אני אישית מאוד מרוצה

YAYA15

New member
גם אני הייתי מרוצה עד לפני4 ימים

מהסיבה הפשוטה שלא הייתי צריך אותם! וברצינות, כנראה זו מחלה יבואנית בארץ ואי אפשר להתכחש לעובדה הזו. מה עושים הלאה אני לא ממש יודע ואני גם לא יודע עם זה יעזור. אחרי הכל אנחנו פלח שוק שלא רואים עם מיקרוסקופ ועל כן גם מידת ההתעניינות בנו (להערכתי). אם מישהו יבחר לנסח מכתב למטרו או לחברת ימאהה/קוואסקי אני אצטרף. ואני לא חושב שיורים לכל הכיוונים. תעלה הודעה בפורום ותשאל כמה אנשים מטפלים במוסכים של הסוכנות? כמה אנשים מרוצים מהשירות בסוכנות והאם מישהו נתקל בבעיות בזמן האחרון? ונראה מה יהיו התשובות

Hell ad

New member
אני יודע שעופר אבניר עשו בעיות לחבר

שלי שרצה משהו לאופנוע שלו, לקח להם הרבה הרבה זמן להזמין, אמרו שהוא צריך לחכות כי הם צריכים להזמין כמות גדולה. (מותר להם לעשות את זה? הם עושים אותו דבר עם הצמיגים לטי אס שלי אומרים לחכות 3 חודשים...) וגם שאבא שלי רצה נסיעת מבחן על הוי סטורם הם לא היו אדיבים ומשכו משהו כמו 3 שבועות - ממש לא מתאים...

pootzy

New member
יכול להיות שהמצב בכי רע אבל לא לי

דווקא קרה מקרה אם מישהו זוכר שנשבר לי משהו בציר רגלית ההילוכים. ביום שהכנסתי את האופנוע למוסך, התברר שיש את החלק והוא בכפר סבא, יום למחרת האופנוע היה מוכן. מה שכן, במוסך נאמר לי, או שיש את החלק ומחר מוכן, או שתשקול לקנות חופשי חודשי.

pootzy

New member
ובכל זאת משהו נגד מטרו. ../images/Emo4.gif

בארוע פתיחת הקיץ שנה שעברה במטרו, הבירה עלתה כסף. לעומת עופר אבניר, שנתנו את הבירה בחינם !!!
יש למטרו מה ללמוד מהיבואנים האחרים.

lirandr

New member
רגע...

תשלום עבור בירה זה לא טוב ? כאילו , עדיף לקבל חינם ?

אה דווקא מרוצה מהשירות של מטרו בת"א

אולי כי קניתי רק מעיל של דיינז(מעיל פצצות לגבות שווה כל שקט). אבל השירות היה משהו בן זונה! קבלו ח"ח!!

למעלה