נראה לי שלא הבנת טוב ..
נראה לי שלא הבנת טוב איך עובד התשלום על סמסטר קיץ . אני מנחש לפי " ... יוצא שלא כדאי לי לקחת פחות מ 11.5 נקודות .." , שאמרת לעצמך = גובה התשלום הוא X ( נניח 4,000 ש"ח ) , ובדר"כ תשלום לנקודה הוא Y , אז אני לא מתכוון לשלם אלפי שקלים בשביל 2-3 נקודות ( מקצוע בודד ) . אז אם ניחשתי נכון , אתה טועה . אתה יכול לקחת 1 נקודה ( ספורט ) , או עד 9 נקודות ( אני חושב שזה הגבול ) , והתשלום הוא לפי מספר הנקודות ( בדר"כ 350 ש"ח לכל נקודה ... אבל תבדוק את זה , כי זה משתנה משנה לשנה ) . מעבר ל-9 נקודות , התשלום הוא זהה ( של 9 נקודות - ז"א מחירן של 15 נקודות הוא כמו של 9 נקודות ... בהנחה ו-9 הוא ה"גבול" ... וגם את זה תבדוק ) . עצתי אליך - אם אתה לא בפיגור של נקודות , או נכשלת באיזשהו מקצוע, אז שכח מסמסטר קיץ . חבל לך על הקיץ. ותאמין לי אני מדבר מנסיון . אם אין ברירה - אז אין ברירה . ואז זה באמת לא נורא כל-כך ( יחסית לעומס שהיה לך אם היית מחכה לחורף הקרוב ) . בכל מקרה , אם אתה לוקח סמסטר קיץ , אני במקומך הייתי לוקח עד 5-6 (ולא יותר !! ) נקודות. זה לא עומס גדול מדי , מצד אחד . מצד שני , זה סוגר לך את הפער בנקודות בצורה משמעותית . אני חוזר שוב , אם אתה עושה את זה כדי לא "לבזבז" את הקיץ , אן כדי שלא ישעמם לך , או משהו דומה , אז אני מייעץ לך לשכוח מן הרעיון , ולנסוע או שאומרים .. לסוע ?? ) לחו"ל בקיץ . עדיף , לא ? מקווה שעזרתי .