סמסטר חורף/אביב...

סמסטר חורף/אביב...

לחבר שלי שנרשם לטכניון שלחו לא מזמן מכתב שאומר שהוא לא רשם לאיזה סימסטר הוא מעוניין להירשם-חורף או אביב. עכשיו העניין הוא ,שהוא לא יודע אם יש לכך חשיבות מבחינת העתודה, או שהבחירה באמת בידו... אם אין לו בחירה,אז לאיזה סמסטר העתודה מייעדת אותו(אותנו...)? אגב,למקרה שזה משנה,הוא נרשם למדעי-המחשב ולהנדסת-חשמל ואלקטרוניקה בטכניון. אגב,למקרה שיש לו מילה בנושא מבחינת העתודה,מה ההבדלים המשמעותיים בין שני הסימסטרים ואיזה מהם הייתם ממליצים לו ללכת? בתודה רבה מראש, פייד!

שמש27

New member
גם אתה התחלת עם שלמ"מ ?

שלמ"מ - שאלות ללא מענה מוחלט ... אז ככה. 1. לא ידוע אם יש חשיבות מבחינת העתודה. 2. לא ידוע אם הבחירה בידו או לא. 3. אם אין לו בחירה - רוב הסיכויים שהעתודה תחליט על סמסטר חורף. 4. אם יש לו בחירה - במקרה של מדמ"ח/חשמל הייתי ממליץ גם כן על סמסטר חורף. למרות שהמלצתי כאן פעם נמרצות על סמסטר אביב, כסמסטר "מוצלח" יותר באופן סיסטמתי, למדמ"ח/חשמל הייתי ממליץ דוקא להתחיל בחורף - כמות הסטודנטים היא גדולה משמעותית - וזה אומר שלאורך כל ארבעת השנים תמיד יהיו (בשאיפה, כן?) מספיק מקומות בקורסים הקריטיים והעמוסים בתואר - מה שלפעמים קצת מתפשל באביב. מנגד, באביב, הקבוצות קטנות - והקומבינות חוגגות... אז לא עזרתי, מה ? ... אתה מוזמנים לתקן אותי חופשי.
שמש

יאללה אנשים! סוף סוף נושא שקשור...

למהות הפורום ואתם לא עונים?! (נאמר בצחוק...). אז אם אתם יודעים, אנה תענו. פייד!

למעלה