סמסטר א' באביב

chingoya

New member
סמסטר א' באביב

האם ניתן להתחיל לימודים אקדמאים בסמסטר השני של השנה? או שלימודים ניתן להתחיל רק מהסמסטר הראשון, קרי אוקטובר. בכל מקרה, קשה לי לראות את עצמי בגיל 30 הולך 4 שנים ללימודים אקדמאיים. גם לפני עשר שנים היה לי קשה לראות את עצמי עושה את זה.

chingoya

New member
המשך למה שכתבתי..

לי קשה לראות את עצמי עושה לימודים של השכלה גבוהה, או יוצר שאיפות קרייריסטיות כאלו או אחרות. התחושה היא שאני לא עומד בציפיות של אחרים, לא רק של ההורים, אלא של אלו שסובבים אותי. יש לי ידידה שהיא מהנדסת עם תואר שני, חבר ילדות שעומד להתחיל תואר שלישי, אחרי שיש לו כבר שניים בהנדסת אלקטרוניקה. יש לי הרגשה שהם קורעים את עצמם בעבודה, לא מבין ממש בשביל מה.. מצד שני, כמו שאני חי היום, אני מרגיש מרוקן ומבוזבז..

ל chingoya

שלום לך, בעניין השאלה שלך האם להתחיל ללמוד תואר של 3-4 שנים בגיל 30: כתבת שאתה נמצא בתחושה שאתה לא עומד בציפיות של אחרים בסביבתך. מהי הציפייה שלך מעצמך? האם אתה עוסק במקצוע כשלהוא? האם אתה רוצה להתפתח מבחינה מקצועית לכיוון מסויים? אלו השאלות שאתה צריך לשאול את עצמך (ומוזמן לענות עליהן כאן). בעיקרון, ישנן דרכים שונות לממש את הציפיות האלו (לאחר שבוררו והובנו), לא כולן ע"י תואר אקדמי. כל טוב, ניבה

למעלה