סמסטר אביב באו"פ

katalina1

New member
סמסטר אביב באו"פ

היי לכולם!!!!! מי מתחיל ללמוד הסמסטר במכללת ר"ג??????? אני מתחילה ללמוד. ואני די מרגישה לבד בנושא. יש עוד מישהו כמוני.

מתן4ל

New member
|טוען רובה צייד|

אני לומד באוניברסיטה הפתוחה האמיתית
מכללת רמת-גן היא רישמית של האו"פ אבל אני מסרב לקרוא לדבר כזה האוניברסיטה הפתוחה. הנקודה היא שספרים של הפתוחה מספיקים כדי ללמוד בלי המרצה, לכן לא צריך ללכת לאוניברסיטה עם שיעורים מערכת וכו' לקרוא לאוניברסיטה שלומדים בה רגיל (ואפילו צריך ת.בגרות כדי להתקבל) או"פ רק בגלל שהיא של האו"פ זה סתם מבלבל...
בכל אופן, אני מוכן סתם לקפוץ סתם בשביל לשבת על הדשא שם אם בא לך

katalina1

New member
../images/Emo24.gif טוב להתחיל ללמוד

הצעה מעניינת לבוא לבקר במקום שאתה לא לומד בו למה כולם משמיצים את מכללת ר"ג זה רק לשנה הראשונה זה יותר בגלל החשש להיות לבד עם הספרים אני מתחילה ללמוד מדעי מחשב וזה הרבה מתמטיקה אז לא בא לי לשקוע לבד בספרים

מתן4ל

New member
אוקי סורי ../images/Emo13.gif

אני מתנצל על ההשמצות. זה בסדר אני גר ברמת-גן אז אין לי בעיה לקפוץ. ו-וואו מגניב! אני גם לומד מדעי המחשב (אם תרצי ללמוד איתי לאינפי רק תגידי (הוצאתי בזה ציון טוב
)).

zoharrr1

New member
אני כמוך.

לומד באו"פ שנה וחצי בערך ועכשיו עובר למכללת רמת גן כי נמאס לי כל הזמן לעבור לכל מיני מרכזי לימוד שונים ומשונים, דבר שלא מאפשר לא להכיר אנשים ולא להתאים את הלימודים לסדר יום שלי אלא להפך..... לומד פסיכולוגיה ומדע המדינה. קצת קלקלתי לעצמי ובסמסטר אביב אני אלמד רק בימי ראשון, אבל אם את לומדת בימי ראשון גם, את מוזמנת לבוא להגיד שלום.

katalina1

New member
חבל ../images/Emo10.gif

אני בימי שלישי ושישי אולי בכל זאת יצא לי לראות אותך באחד מהימים

Lir האחת

New member
../images/Emo140.gif

כשתתחילי את הלימודים, כבר ביום הראשון את תוכלי להכיר עוד סטודנטים שמתחילים בדיוק כמוך.. תרגישי הרבה פחות לבד!

davidnavarro

New member
אחד היתרונות וכמה חסרונות

אחד החסרונות הגדולים ביותר באוניבריסטה הפתוחה היא בעצם "הרגשת הלבד", מצד שני גם שם יש הרבה מאוד יתרונות... לכל דבר יש פלוסים וגם לא מעט מינוסים... מדעי המחשב זה באמת נשמע משהו נורא כבד, שלא ממש כיף ללמוד לבד... אז מה? הרבה ריקורסיות? בלעעעע

למעלה