סמסונג D830, מה דעתכם מסך, גלישה סלולרית ובכלל, תודה.
מ מkיר הyiwל הNרiקkי New member 11/5/07 #2 עזוב. אם אני קונה סמסונג. זה... F300.מכשיר אחד התותחים. יש לו שני צדדים. אחד של נגן. ואחד של פלאפון. משהו חזקקק.
עזוב. אם אני קונה סמסונג. זה... F300.מכשיר אחד התותחים. יש לו שני צדדים. אחד של נגן. ואחד של פלאפון. משהו חזקקק.
J jooch New member 11/5/07 #3 מאיר אתה בוגד ! ! ! לכל אחד בפורום יש התמחות אני בנוקיה, צחי בנוקיה, אתה בסוני אריקסון. ועכשיו אתה אומר שאתה קונה סמסונג? זה פשוט ביזיון פורום הסלולאר אני קורה אותך לסדר פעם ראשונה !
מאיר אתה בוגד ! ! ! לכל אחד בפורום יש התמחות אני בנוקיה, צחי בנוקיה, אתה בסוני אריקסון. ועכשיו אתה אומר שאתה קונה סמסונג? זה פשוט ביזיון פורום הסלולאר אני קורה אותך לסדר פעם ראשונה !
J jooch New member 11/5/07 #5 ראיתי ואין ספק שהוא נראה מושך כמו בחורה בת 18 אבל.... ויש פה אבל גדול. אני קורה אותך לסדר פעם שנייה !
ראיתי ואין ספק שהוא נראה מושך כמו בחורה בת 18 אבל.... ויש פה אבל גדול. אני קורה אותך לסדר פעם שנייה !
J jooch New member 11/5/07 #7 פעם שלישית החוצה ! חחח כן הוא באמת נראה מכשיר יפה אבל לדעתי תהיה לו בעייה כשאתה מדבר בטלפון
מ מkיר הyiwל הNרiקkי New member 11/5/07 #11 תגיד? איך אפשר לדעת אם הוא תומך בכתיבה בעברית באינטרנט? כי אני יודע שרוב הסמסונגים לא תומכים. יש דרך לברר? כי אם הוא לא תומך אז אני לא קונה.
תגיד? איך אפשר לדעת אם הוא תומך בכתיבה בעברית באינטרנט? כי אני יודע שרוב הסמסונגים לא תומכים. יש דרך לברר? כי אם הוא לא תומך אז אני לא קונה.
J jooch New member 11/5/07 #13 בוודאי שהוא יכול לתמוך ברגע שיש לך עברית על המכשיר הוא יתמוך לך. זה אותו דבר כמו כתיבת SMS כשאין לך עברית ושיש לך עברית
בוודאי שהוא יכול לתמוך ברגע שיש לך עברית על המכשיר הוא יתמוך לך. זה אותו דבר כמו כתיבת SMS כשאין לך עברית ושיש לך עברית
מ מkיר הyiwל הNרiקkי New member 11/5/07 #14 אבל יש סמסונגים באורנג`... שאי אפשר לכתוב בהם באינטרנט בעברית!!!
ק קיץ חם ולוהט New member 11/5/07 #15 טעות כל הסמסונגים עד הדור ה3 תמכו בכתיבת עברית בSMS, אבל לא באינטרנט!
J jooch New member 11/5/07 #17 דבר ראשון למה אתה לא כותב בשרשור של שבת שלום הודעה ! ! ! דבר שני מה שאתה אומר זה שדור 3 של סמסונג יכול לכתוב עברית באינטרנט?
דבר ראשון למה אתה לא כותב בשרשור של שבת שלום הודעה ! ! ! דבר שני מה שאתה אומר זה שדור 3 של סמסונג יכול לכתוב עברית באינטרנט?