סמסונג A26 - מספר שאלות

י_357

Member
שלום

1) העידכונים של האפליקציות השונות מופיעים חלקם ברשימה של GOOGLE PLAY וחלקם ברשימה של ה STORE , לפעמים יש כפילות,
דרך מי עדיף לעשות את העידכון כאשר יש כפילות ?
את מי כדאי לעדכן קודם, את GOOGLE PLAY או STORE ?

2) ישנן אפליקציות (Spotify/Netflix ) שאני לא משתמש בהן וסמסונג החליטו משום מה לכלול אותן במכשיר ואני לא מעונין לעדכן אותן אפילו,
כיצד אני מוציא אותן מהרשימה של האפליקציות שנבדקות לצורך מציאת עידכונים ?

3) LOW BATTERY - שאלתי כאן בפורום בעבר אבל הבעיה לא נפתרה עדיין - כאשר הסוללה מגיעה ל15-20% יש צליל התראה חלש ביותר
לפרק זמן קצר ביותר 1-2 שניות, הייתי רוצה התראה משמעותית חזקה יותר ואני לא מצליח למצוא כיצד לבצע זאת, ניסיתי להגדיר התראה
של מוסיקה/צליל דרך MODES & ROUTINES אבל לא הצלחתי, ההתראה מופיעה ב NOTIFICATIONS אבל לא בצורה של SOUND.

יש למישהו הצעות ?

תודה
יצחק

SHERME

Well-known member
שלום

1) העידכונים של האפליקציות השונות מופיעים חלקם ברשימה של GOOGLE PLAY וחלקם ברשימה של ה STORE , לפעמים יש כפילות,
דרך מי עדיף לעשות את העידכון כאשר יש כפילות ?
את מי כדאי לעדכן קודם, את GOOGLE PLAY או STORE ?

2) ישנן אפליקציות (Spotify/Netflix ) שאני לא משתמש בהן וסמסונג החליטו משום מה לכלול אותן במכשיר ואני לא מעונין לעדכן אותן אפילו,
כיצד אני מוציא אותן מהרשימה של האפליקציות שנבדקות לצורך מציאת עידכונים ?

3) LOW BATTERY - שאלתי כאן בפורום בעבר אבל הבעיה לא נפתרה עדיין - כאשר הסוללה מגיעה ל15-20% יש צליל התראה חלש ביותר
לפרק זמן קצר ביותר 1-2 שניות, הייתי רוצה התראה משמעותית חזקה יותר ואני לא מצליח למצוא כיצד לבצע זאת, ניסיתי להגדיר התראה
של מוסיקה/צליל דרך MODES & ROUTINES אבל לא הצלחתי, ההתראה מופיעה ב NOTIFICATIONS אבל לא בצורה של SOUND.

יש למישהו הצעות ?

תודה
יצחק
עדיף תמיד לעדכן דרך גוגל פליי
גודל העדכונים קטן יותר
בSTORE של סמסונג גודל העדכונים כגודל האפליקציה עצמה באופן קבוע

בקשר לנטפליקס וספוטיפיי
אתה יכול פשוט למחוק את האפליקציות מהטלפון או להשבית אותם בהגדרות המכשיר או לשלוח אותם לארכיון

Settings >> Apps >> Tap on Netflix >> Tap "Uninstall" at the bottom >> Tap "OK"

Settings >> Apps >> Tap on Spotify >> Tap "Uninstall" at the bottom >> Tap "OK"

Settings >> Apps >> Tap on Spotify or Netflix >> Tap "Archive" or "Disable" at the bottom"

עכשיו גם תיפסק בקשת העדכונים בגגול פליי ובSTORE של סמסונג

SHERME

Well-known member
בקשר לסוללה
יתכן ותוכל להחליף אפילו צלצול

עשה מה שרשום להלן:

settings >> sounds & vibration >> system sound >> system sound volume
“move the slider all the way to the left + turn the charging icon blue.”

settings >> sounds & vibration >> system vibration >> system vibration intensity
“move the slider all the way to the left + turn the charging icon blue.”

י_357

Member
כלומר הסדר שבו רצוי לעדכן:

1) עידכוני מערכת - SYSTEM UPDATES
2) GOOGLE PLAY בגלל שהקובץ קטן יותר כי לא מוריד את כל האפליקציה אלא רק את העדכון ואולי מפעם לפעם
כדאי לבצע את העדכון מה STORE כי אז בעצם מתקין את האפליקציה מחדש (בהנחה שהבנתי נכון את מה שכתבת).

LOW BATTERY - אצלי ההעלאה של הווליום למקסימום היא move the slider all the way to the RIGHT
זהו המצב כרגע אבל הצליל בקושי נשמע, אולי אחפש את הפורום שלהם ואנסה לשאול שם, לא סביר שאני היחיד
שנתקלתי בבעיה, הצליל הוא כל כך חלש שנראה לי סביר שמישהו טעה בהגדרה שלו.

תודה

SHERME

Well-known member
כלומר הסדר שבו רצוי לעדכן:

1) עידכוני מערכת - SYSTEM UPDATES
2) GOOGLE PLAY בגלל שהקובץ קטן יותר כי לא מוריד את כל האפליקציה אלא רק את העדכון ואולי מפעם לפעם
כדאי לבצע את העדכון מה STORE כי אז בעצם מתקין את האפליקציה מחדש (בהנחה שהבנתי נכון את מה שכתבת).

LOW BATTERY - אצלי ההעלאה של הווליום למקסימום היא move the slider all the way to the RIGHT
זהו המצב כרגע אבל הצליל בקושי נשמע, אולי אחפש את הפורום שלהם ואנסה לשאול שם, לא סביר שאני היחיד
שנתקלתי בבעיה, הצליל הוא כל כך חלש שנראה לי סביר שמישהו טעה בהגדרה שלו.

תודה לך
התקן את האפליקציה הזאת

enter the app.
confirm receiving notifications.
tap the bell icon at the bottom right >> at the top right turn the low battery 20% icon blue >> at the top left tap the three lines >> tap settings >> tap permanent notification >> at the bottom turn only level blue and turn the rest white.

on the phone itself, lower the system sound and vibration volume all the way to the right.

י_357

Member
התקן את האפליקציה הזאת

enter the app.
confirm receiving notifications.
tap the bell icon at the bottom right >> at the top right turn the low battery 20% icon blue >> at the top left tap the three lines >> tap settings >> tap permanent notification >> at the bottom turn only level blue and turn the rest white.

on the phone itself, lower the system sound and vibration volume all the way to the right.
זו אפליקציה ללא דרוג, חדשה, קצת מסוכן, לא ?

SHERME

Well-known member
זו אפליקציה ללא דרוג, חדשה, קצת מסוכן, לא ?
לא מדורג = היא לא כ"כ מוכרת
אבל זאת אפליקציה שמעודכנת נון סטופ
היא לא אוספת נתונים מהמכשיר
ובכללי היא אפליקציה יוצאת מן הכלל
שתתחיל להשתמש איתה כבר תבין

עשיתי שימוש בתחליפים
עד שמצאתי אותה במקרה דרך ידיד

י_357

Member
לא מדורג = היא לא כ"כ מוכרת
אבל זאת אפליקציה שמעודכנת נון סטופ
היא לא אוספת נתונים מהמכשיר
ובכללי היא אפליקציה יוצאת מן הכלל
שתתחיל להשתמש איתה כבר תבין

עשיתי שימוש בתחליפים
עד שמצאתי אותה במקרה דרך ידיד
התקנתי את Battery - Alerts and Infos ,נראה שההתקנה לא עברה בהצלחה, חלק מהקטגוריות בהגדרות של
התוכנה משום מה נראות בצורה חלקית PERMENANT NOTIFICATION , EVALUATE THE APPLICATION ,
נראה שאין מספיק מקום לשורה השניה.

בסיום ההתקנה אישרתי NOTIFICATIONS, נוצר אייקון של האפליקציה לצורך הפעלתה במסך עם שאר האפליקציות
אבל לא הופיע אייקון בקצה העליון של המסך (או תחתון), לא מצאתי היכן להגדיר רמות של התראה לסוללה,
אנסה להתקין שוב לאחר שאבצע עידכון למכשיר במהלך השבוע.

גירסא שהתקנתי 4.1.7

בתגובה מתחתי המגיב כתב שלגבי העידכונים שמופיעים גם אצל גוגל וגם אצל סמסונג רצוי להימנע מהעידכונים של סמסונג
מכיוון שגוגל יותר אמינים וזה גרם לי לתהות ,האם המשמעות היא שכדאי להיזהר מהעידכונים האחרים (הלא כפולים) של סמסונג ?
כרגע אני פשוט לא ממהר להתקין עידכונים מתוך תיקווה שאם תתעורר בעיה חריגה עם העידכונים אז אולי מישהו בפורום
יתריע על הבעיה ובכך יחסוך לי את ההסתבכות.

תודה

נערך לאחרונה ב:

SHERME

Well-known member
התקנתי את Battery - Alerts and Infos ,נראה שההתקנה לא עברה בהצלחה, חלק מהקטגוריות בהגדרות של
התוכנה משום מה נראות בצורה חלקית PERMENANT NOTIFICATION , EVALUATE THE APPLICATION ,
נראה שאין מספיק מקום לשורה השניה.

בסיום ההתקנה אישרתי NOTIFICATIONS, נוצר אייקון של האפליקציה לצורך הפעלתה במסך עם שאר האפליקציות
אבל לא הופיע אייקון בקצה העליון של המסך (או תחתון), לא מצאתי היכן להגדיר רמות של התראה לסוללה,
אנסה להתקין שוב לאחר שאבצע עידכון למכשיר במהלך השבוע.

גירסא שהתקנתי 4.1.7

בתגובה מתחתי המגיב כתב שלגבי העידכונים שמופיעים גם אצל גוגל וגם אצל סמסונג רצוי להימנע מהעידכונים של סמסונג
מכיוון שגוגל יותר אמינים וזה גרם לי לתהות ,האם המשמעות היא שכדאי להיזהר מהעידכונים האחרים (הלא כפולים) של סמסונג ?
כרגע אני פשוט לא ממהר להתקין עידכונים מתוך תיקווה שאם תתעורר בעיה חריגה עם העידכונים אז אולי מישהו בפורום
יתריע על הבעיה ובכך יחסוך לי את ההסתבכות.

תודה
בקשר לאפליקציה
תתקין אותה דבר ראשון
אל תיכנס אליה
כרגע ישנה סדרה של עדכונים אליה
שתסיים את כל כל העדכונים
תכנס אליה
תעשה בדיוק את כל מה שרשום פה להלן:

enter the app
confirm receiving notifications
tap the bell icon at the bottom right
at the top right turn the low battery 20% icon blue
at the top left tap the three lines
tap settings
tap permanent notification
at the bottom turn only level blue and turn the rest white

on the phone itself, lower the system sound and vibration volume all the way to the right

לאחר מכן תופיע חלונית קבועה בחלון ההתראות בטלפון

בקשר לעדכונים בSTORE של גלקסי
אפשר חופשי לעדכן משם
רק שהם מתעצלים לעלות את העדכון המקורי והקצר להתקנה
ולא איכפת להם שבכל עדכון חדש צריך כאילו להתקין את כל האפליקציה מחדש

em28

Well-known member
אאמ"נ את כוונת מעבר לעדכוני אנדרואיד אתה מדבר על עדכוני אפליקציות מהחנות של סמסונג ומהחנות של גוגל.
אני הייתי מעדכן רק מהחנות של גוגל, בכל זאת חברת תוכנה מוכחת
ולא סמסונג שהיא חברת חומרה שהוכיחה לא פעם שתוכנה זה לא הצד החזק שלה.

לגבי הרעה החולה של אפליקציות שסמסונג שותלת, את חלקן (נטפלקס/ספוטיפיי) עוד אפשר להסיר או להשבית,
אחרות סמסונג מגדירה כאפליקציות מערכת ולא ניתן להסיר או להשבית אותן.

לגבי סוללה - מציע גישה אחרת: הצגה גרפית של מצב הסוללה כך כשמצב הסוללה הוא בתחום שתגדיר היא תופיע נניח באדום.
לצורך כך ממליץ על האפליקציה PowerLine (אני הגדרתי מ-25%), הפס יכול להופיע גם במסך הנעילה.

להתקנה מהחנות של גוגל:

Screenshot_2026-02-01-18-40-26-68_3822ac0e29cfec8970059bb21d01f05e.jpg

נערך לאחרונה ב:
אאמ"נ את כוונת מעבר לעדכוני אנדרואיד אתה מדבר על עדכוני אפליקציות מהחנות של סמסונג ומהחנות של גוגל.
אני הייתי מעדכן רק מהחנות של גוגל, בכל זאת חברת תוכנה מוכחת
ולא סמסונג שהיא חברת חומרה שהוכיחה לא פעם שתוכנה זה לא הצד החזק שלה.

לגבי הרעה החולה של אפליקציות שסמסונג שותלת, את חלקן (נטפלקס/ספוטיפיי) עוד אפשר להסיר או להשבית,
אחרות סמסונג מגדירה כאפליקציות מערכת ולא ניתן להסיר או להשבית אותן.

לגבי סוללה - מציע גישה אחרת: הצגה גרפית של מצב הסוללה כך כשמצב הסוללה הוא בתחום שתגדיר היא תופיע נניח באדום.
לצורך כך ממליץ על האפליקציה PowerLine (אני הגדרתי מ-25%), הפס יכול להופיע גם במסך הנעילה.

להתקנה מהחנות של גוגל:

צפה בקובץ המצורף 141820

התקנתי אותה בטלפון..
סידרתי בהגדרות שצבע שלילי יהיה אדום וחיובי יהיה ירוק..
הגדרתי שברגע שהסוללה תגיע ל20% הקו הירוק יהפך לאדום..
הגדרתי שהקו יהיה בצד שמאל למעלה במסך..
בפועל לא קורה כלום..
הסוללה מגיעה ל20% והקו נשאר ירוק..
אמורים לקבל התראה ובפועל לא קורה כלום..

למעלה