סמסונג A26 - התרעת LOW BATTERY נעלמה

י_357

Member
שלום

היתה התרעת SOUND כאשר הסוללה הגיעה ל 20%, כפי הנראה כאשר שיניתי הגדרות גרמתי לכך שההתרעה נעלמה,
האם יש דרך פשוטה להחזיר אותה ?

תודה
יצחק

SHERME

Well-known member
שלום

היתה התרעת SOUND כאשר הסוללה הגיעה ל 20%, כפי הנראה כאשר שיניתי הגדרות גרמתי לכך שההתרעה נעלמה,
האם יש דרך פשוטה להחזיר אותה ?

תודה
יצחק
הגדרות >> התראות >> התראות של ישומים >> להקיש בצד שמאל למעלה על שלושת הנקודות להגדיר הצגת ישומי מערכת >> להקיש על ממשק משתמש של המערכת >> לסמן כחול רטט וצלצול וכן לסמן כחול הצג תוכן במסך הנעילה

Settings >> Notifications >> App notifications >> Tap the three dots in the top left and enable “Show system apps” >> Tap on “System UI” >> Turn on “Vibration and sound,” and also turn on “Show content on lock screen.”

SHERME

Well-known member
הגדרות >> סוללה >> חסכון בסוללה להלבין את האייקון הכחול

Settings >> Battery >> Battery Saver — turn the blue icon to white (disable it).

י_357

Member
לא היה מה לשנות, זה מצב ההגדרות כרגע.
כאשר קיבלתי את המכשיר היתה התראה קולית, כרגע אין.

רוב הזמן נח

Well-known member
אצלי בסמסונג זה מוגדר להטעין עד 85 אחוז ואף פעם לא היתה הודעה קולית כשהסוללה עומדת להתרוקן. גם לא ראיתי שיש הגדרה כזאת.

SHERME

Well-known member
הגדרות >> יישומים >> להקיש שמאלה למעלה על שלושת הנקודות >> להקיש על אפס העדפות יישום >> להקיש למטה על איפוס

SHERME

Well-known member
Settings >> Apps >> Tap the three dots at the top left >> Tap Reset app preferences >> Tap Reset at the bottom

י_357

Member
תודה על מתן ההגדרות באנגלית.

אם אעשה RESET אז אני מניח שזה יחול לגבי כל האפליקציות, גם לגבי כאלו שאני לא מעונין לבצע עבורן RESET וגם לגבי כאלו שאני לא זוכר
מה שיניתי בהן , נכון ?

SHERME

Well-known member
תודה על מתן ההגדרות באנגלית.

אם אעשה RESET אז אני מניח שזה יחול לגבי כל האפליקציות, גם לגבי כאלו שאני לא מעונין לבצע עבורן RESET וגם לגבי כאלו שאני לא זוכר
מה שיניתי בהן , נכון ?
עשיתי את האיפוס
נכנסתי לכמה דקות בהגדרות ל"יישומים"
רפרפתי בין כל האפליקציות וסידרתי הכל

כאשר מבצעים איפוס הגדרות של אפליקציות:

1. מתאפסים כל האישורים וההרשאות שנחסמו
לדוגמה אם חסמת לאפליקציה הרשאה למיקום מצלמה מיקרופון ההרשאה תחזור להיות במצב “שאל בכל פעם”

2. מתאפסות אפליקציות ברירת המחדל
אם בחרת אפליקציה מסוימת כברירת מחדל לפתיחת קישורים הודעות שיחות מצלמה הבחירה תתאפס

3. מתאפסות הגבלות רקע
אפליקציות שנמנעה מהן הפעלה ברקע יחזרו להרצה רגילה

4. גישה לנתוני מערכת מתאפסת
אפליקציות מערכת שנטרלת או השבתת יחזרו לפעול

מה לא קורה:

לא נמחקים נתונים אישיים
(תמונות, הודעות, קבצים, אפליקציות עצמן וכו’)

לא נמחקים חשבונות
(גוגל, וואטסאפ וכו’ נשארים)

לא מתבצע איפוס מכשיר

רק רענון של הגדרות אפליקציות מערכתיות ורגילות

למעלה