שלום
קניתי את SAMSUNG 128/6 A26 5G היום, יבואן רשמי + מטען מקורי (המהיר).
אינני יודע אם הכבל שמגיע עם המטען הוא טוב רק להטענה או שגם להעברת נתונים, בכל מקרה יש כבל בקופסה של המכשיר החדש.
טענתי את הסמסונג ל 100 %, טעינה מהירה מאוד.
ניסיתי לחבר את המכשירים באמצעות כבל ולהעביר את הנתונים ולא הצלחתי, אפילו לא מתחיל בהעברה, איני מגיע לשלב שבו אני בוחר
מה להוריד, משהו חסר/נתקע.
ניסיתי באמצעות WIFI אבל מכיוון שלא השתמשתי מעולם ב WIFI לא התקדמתי גם עם זה, צריך להגדיר רשת ואין לי מושג כיצד לעשות זאת.
בעבר הרחוק כאשר יצרתי גיבוי של מכשיר ישן (ZOPO) למחשב וממנו לשיאומי , אני זוכר שהיה משהו שנקרא USB DEBUGGING,
איני מוצא את האופציה הזו בשיאומי כרגע אבל נראה לי שמשהו חסר בתהליך, משהו מונע מהסמסונג לראות את השיאומי, הכבל תקין,
ניסיתי את שניהם, גם של המטען החדש וגם את הכבל שהגיע עם הסמסונג.
מחר אנסה שוב, ואם לא אצליח אקח לחנות שיעבירו לי את הנתונים, כמה זה אמור לעלות ?
תודה
יצחק
קניתי את SAMSUNG 128/6 A26 5G היום, יבואן רשמי + מטען מקורי (המהיר).
אינני יודע אם הכבל שמגיע עם המטען הוא טוב רק להטענה או שגם להעברת נתונים, בכל מקרה יש כבל בקופסה של המכשיר החדש.
טענתי את הסמסונג ל 100 %, טעינה מהירה מאוד.
ניסיתי לחבר את המכשירים באמצעות כבל ולהעביר את הנתונים ולא הצלחתי, אפילו לא מתחיל בהעברה, איני מגיע לשלב שבו אני בוחר
מה להוריד, משהו חסר/נתקע.
ניסיתי באמצעות WIFI אבל מכיוון שלא השתמשתי מעולם ב WIFI לא התקדמתי גם עם זה, צריך להגדיר רשת ואין לי מושג כיצד לעשות זאת.
בעבר הרחוק כאשר יצרתי גיבוי של מכשיר ישן (ZOPO) למחשב וממנו לשיאומי , אני זוכר שהיה משהו שנקרא USB DEBUGGING,
איני מוצא את האופציה הזו בשיאומי כרגע אבל נראה לי שמשהו חסר בתהליך, משהו מונע מהסמסונג לראות את השיאומי, הכבל תקין,
ניסיתי את שניהם, גם של המטען החדש וגם את הכבל שהגיע עם הסמסונג.
מחר אנסה שוב, ואם לא אצליח אקח לחנות שיעבירו לי את הנתונים, כמה זה אמור לעלות ?
תודה
יצחק