סמסונג 514 515 ונוקיה 3330

מה יותר טוב הנוקיה? או אחד הסמסונגים? וחוץ מהפומית האם יש הבדל בין הסמסונגים 514 515

idan3k

New member

חוץ מהפומית אין הבדל בין 514 ל515... וזה שהשומר מסך מתחיל כשאתה סוגר אותה ושאין נעילת מקשים אבל זה דברים שקשורים לזה. בקטע של worldwide כזה הסמסונג יותר חדש ויש לו גם מסך כחול שזה די מגניב... אבל בקטע של לקנות עכשיו... לא הייתי ממליץ על אף אחד מהם אם אתה רוצה לקנות אז תקנה ביוני את ה-N620

אני צריך להחליט עוד היום מה לקבל

חינם אני חושב על הנוקיה כי בעצם אני צריך טלפון שיהיה רק לאוטו בדיבורית קבועה (אני לא אקנה עכשיו נוקיה 6090) אני בספק אם יש לסמסונג דיבורית לרכב (בונה תוכניות לקנות את ה9210, למכור את ה 6210 ושישאר טלפון לדיבורית ברכב)

idan3k

New member
יש ל-514/5 אבל אני לא בטוח שהיא

הגיע, אניויי היא צריה להגיע מקסימום חודש הבא אם היא עוד לא הגיעה אם אתה צריך רק לאוטו אז עדיך לך 3310 כי הוא יותר זול...

אני לא משלם אגורה זה חינם

או נוקיה 3330 או 3310 או סמסונג 514 או 515 נראה לי 3330 הדבר היחיד שקורץ לי בסמסונג זה התאורה הכחולה

PingPong18

New member
כן.. הדבר היחיד והאחרון...

התאורה מאוד מיוחדת ומאוד מושכת את העין... אותי אישית היא מסנוורת אפילו... תלך על 3330...

יש כבל נתונתים ל3330? יש דרך ?

לחבר אותו למחשב ללוגומנג´ר עדיף הבנתי שאין לו אינפרא אדום (תודה שענית מהר)

PingPong18

New member
תמיד לשרותך ../images/Emo8.gif

אין לי מושג לגבי כבל...
ונכון, אין לו אינפרא...

3310 4ever

New member
כאילו אתה לא יודע מה עושה כזה כבל!!

סקר חדש!!!!!!! מי יודע מה עושה כבל נתונים (בהנחה שיש לך LOGOMANAGER)? סתם!!! טוב, אפשר להעביר: 1. אייקונים. 2. הודעות תמונה. 3. StartUp Logos- כמו התמונה של הידיים של נוקיה שיש בהפעלת המכשיר... 4. צלצולים (פורמט RTTTL) 5. לשלוח SMSים וגם הודעות מתפרצות! תנסו- אתם יודעים מה אני עשיתי?- שלחתי למישהו הודעה מתפרצת "קריסת רשת כללית" והוא התחיל להילחץ חבל"Z!!! 6. את כל הדברים הנ"ל- ניתן גם להעלות מהמכשיר לתוכנה. 7. ניתן לערוך/למחוק/להוסיף זכרונות מהמכשיר ומהSIM. זה כל מה שאני זוכר...מי שיודע עוד...שיוסיף Data cables- can´t live without ´em!

3310 4ever

New member
זה הודעה מתפרצת:

1. בשנייה שאתה מקבל את ההודעה, מופיע לך בגדול על המסך את האות I (כנו בתפריט שיחות נכסות כשאין שיחות נכנסות) וכמה מילים מההודעה. 2.כשאתה מקבל הודעה, יש לך על המסך את המילים הבאות: הודעה: (תוכן ההודעה עד סוף המסך) קריאה (NAVIמקש ה) כשאתה לוחץ על קריאה, אתה רואה את כל ההודעה

idan3k

New member
אם לא עולה לך שקל, אתה צריך לאוטו

והתאורה הכחולה קורצת לך אז לך על ה514 זה באמת יהיה יפה באוטו... אם לא עולה לך כסף ואתה רוצה נוקיה אז קח 3330 ולא 3310

לא זה לא יראה טוב :)

באוטו שלי יש תאורה כתומה בפנים אומנם כחול הוא הצבע המשלים של כתום אבל כחול וכתום לא נראה לי חוץ מזה אני לא בעד לעודד חיקויי נוקיה מצורף בזאת דוגמה של התאורה ברכב שלי הממ כן עדיף נוקיה... (פעם נוקיה, תמיד נוקיה)

spheonx

New member
אממ..

לכל סיאט יש את ה"מחשב" הזה מתחת לדשבורד שם? ראיתי את זה באדום אצל הבוס שלי, בובה של דבר, בכלל באדום, חביב ביותר אה, ובקשר לשאלה, כמו שאמרת, פעם נוקיה, תמיד נוקיה

לצערי הרב המחשב דופק את העסק

כן זהנחמד מראה לך כמה דלק נשאר וכולי וכולי (זה מתאים יותר לפורום מכוניות) אבל לשאלתך משנת 2000 בצורה החדשה יש את המחשב בסיאט (אם אתה משלם עליו) (זה נחשב תוספת) (אלא אם כן הדגם מגיע עםזה*)

למעלה