סמנכ"ל התוכן ברדיו ללא הפסקה, באירוח ספונטני!

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
סמנכ"ל התוכן ברדיו ללא הפסקה, באירוח ספונטני!

אמיר כהן, המכהן כסמנכ"ל התוכן של רדיו ללא הפסקה 103FM כבר מספר שנים, ביקר כאן היום בפורום (תחת הכינוי amir4646) והביע נכונות להתייחס לכל מה שתרצו לשאול ולהגיד על תחנת הרדיו הפופולארית לה הוא משתייך. נכון שלא קבענו תאריך ספציפי לאירוח ונכון שגם אין שעת סיום מוגדרת, אבל בואו נראה לאן האשכול הזה יקח אותנו. מהיכרותי האישית עם אמיר, אין הרבה בתקשורת הישראלית שמבינים בתחום הרדיו כמוהו ואין ספק שיהיה מעניין
השאלה הראשונה ברשותכם, תיהיה שלי: תוכניות הספורט המשודרות כיום בתחנות הרדיו, גובות הרבה מאוד כסף, אגו ותככים מאחורי הקלעים. בשורה התחתונה זה שווה את זה? האם מגיש אחד מקצועי לא עדיף על פני חבורה (נבחרת, אם תרצו) של שדרנים שממילא לא יכולים לבוא כך לידי מיצוי בתוכנית?

amir4646

New member
תוכנית הספורט

בשנים האחרונות הבנו ש-2 טובים מהאחד ושלושה עוד יותר טוב יש דיון באולפן, מריבות לפעמים, אין דעה אחת. כך השידור הרבה יותר מעניין, מגוון וטוב. אגב, אני בדיוק יוצא מהבית לפגישה... כשאחזור אבדוק את השאלות אם יהיו :)

מה קורה אמיר? שאלה...

הייי אמיר, בעצם 2 שאלות: 1) האם אופיר רובין עדיין בתחנה למרות שתוכניתו ירדה? 2) מה יהיה עם נתן זהבי? כל פעם שאני שומע אותו אני מתפוצץ מצחוקים. לדעתי הוא זה שעושה את ההבדל בין תחנה טובה למצויינת...חובה עליכם לשמור אותו לאורך שנים. בהצלחה ואחלה תחנה... אה, וד"ש חם לדרוב ואורן עמרם האלפאאאאאא....

amir4646

New member
תשובה

היי יוסי אופיר רובין עזב את 103 ומשדר כרגע ב-99 אפ אם - תקישב לו שם הוא דיי מוכשר ואנחנו מתכננים לשמור על נתן טוב טוב :)

d1f2

Active member
שאלה

בנוגע לטעמך האישי: איזה תוכנית אתה חושב שחסרה כיום ברדיו הישראלי ולאיזה מהתוכניות אתה נהנה במיוחד להאזין?

nadavdl

New member
שאלה,איך אתם מעסיקים מישהו כמו נתן זהבי

שמנבל את הפה כל יום ומדבר דברי הבל וחושב את עצמו שהוא יכול להגיד כל מה שהוא רוצה(לרבות קללות לא פעם)

גלעד2211

New member
שאלה בקשר לתוכן באתר

למה אין אפשרות גם להוריד את הקטעים? אם יש מישהו שרוצה לערוך לו קטעים נבחרים לאוטו לדוגמא למה אתם לא מאפשרים את זה? חבל שאפשר רק לשמוע.

amir4646

New member
הורדת קטעים

אתה צודק אבל היום יש אפליקציות רבות שמאפשרות הורדת קטעים - לא מתמצא בזה יותר מדי אבל בטוח אפשר לגלות אני גם אבדוק את זה בשבילך וצפה להפתעות בקרוב

גלעד2211

New member
תודה לתשובה אך

אני לא רואה סיבה (ואני מבין בזה אבל יש כאלה שלא) למה צריך עכשיו לחפש אפליקציה מיוחדת שתוריד את הקטעים בדרך עקיפה. לפי דעתי כדאי שיהיה גם אפשרות להוריד. ושוב תודה לתשובה

amir4646

New member
תשובה על זהבי

השאלה שלך מרמז שאתה לא באמת מקשיב לנתן זהבי אלא שומע בעיקר את הפרומואים נכון שנתן מקלל מדי פעם אבל אם אתה באמת מקשיב אתה ודאי יכול לשמוע שנתן הוא אחד מהעיתונאים הלוחמים הרציניים ביותר בישראל, עם הכי הרבה הצלחות אמיתיות לפעמים בשביל באמת להזיז דברים צריך לצעוק... צריך לעצבן... ולנתן יש את הקבלות לכך. במאבק למען זכויות ניצולי השואה, הרופאים, הכנסת תרופות לסל התרופות, הזקנים, ועוד מאבקים רבים שמעט העיתונאים בישראל שיכולים לזקוף לזכותם עשירית ממה שנתן זהבי השיג. תתחיל להקשיב לו באמת ולא רק לקטע השטחי של הקללות

איזה מצחיק אתה

מצד אחד אתה מבטל ולא ממש מכבד את הקללות של זהבי ואת קטעיו השטחיים ומצד שני אתם שמים את זה בפרומואים שמן הסתם אמורים להיות טיזרים למשוך קהל. אז אם זה מה שאתם מוכרים כטיזרים, מי אנחנו שנלין?

amir4646

New member
תוכנית שחסרה

לדעתי חסר בארץ רדיו להיטים בסיגנון רדיו 1 הבריטי או קפיטל לונדון תחנה שתנגן רק פופ עכשווי עם מינון קטנטן של נסטלגיה - לא כמו גלגלץ

מצדיע לך על התשובה !

כן, בהחלט גם אני חושב כך. לפחות אחרי שהייתי פעמיים בלונדון והאוזניות לא יצאו לי לרגע מהאוזניים... :)

../images/Emo45.gif לייק על התשובה..

ידוע ש103 הם גם הבעלים של רדיו 99, ידוע לך מה הייתה העדפה של 103 לא להחזיר את 99 למתכונתו משנות ה 2000 (תחנת להיטים)?

the1head

New member
מה קורה עם פנצ'ר... וברצינות בהודעה עצמה

לא מזמן חגגו בתחנות הרדיו האיזוריות יומהולדת 15 (אני לא סגור שכולן) , בכל מקרה שאלתי מתחלקת ל-2 : 1. האם ישנה הצדקה לכל כך הרבה תחנות באיזור מרחב 03, שגולש ל09 2. מה הבידול של רדיו ללא הפסקה והאם הוא הוכיח זאת גם ברמה כלכלית. (אני זוכר את 103 בהתחלה כרדיו מוזיקה, אם אני לא טועה גם אתה שידרת.. כיום הוא talkradio)

amir4646

New member
תשובות

פנצ'ר התפרקה בזמן, חחח בארצות הברית יש פי 20 תחנות לכל אזור, באנגליה דיי דומה... לדעתי המבחר כאן הוא סבבה ואפשר עוד להוסיף אחת או שתיים הרדיו בארץ לצערי עדיין בחיתולים וסובל מהרבה מחלות ילדות. אחת מהם היא שצריך כל הזמן לזכות במכרזים ולתת מענה לדרישות ממשלתיות מה שמרסן ומגביל את היכולת של תחנות לתת מענה לצרכים מוסיקלים ואחרים. ברדיו ללא הפסקה למזלי יש לנו קונצפט מנצח והמכרז לא מפריע לנו לעשות רדיו אמיתי וטוב אבל בתחום של מוסיקה... חסרות לי תחנות של מוסיקה עכשוית וזה לא דבר שקל למכור לרגולטור במכרז מה הבידול של רדיו ללא הפסקה? חשבתי שזה ברור - טוק רדיו - רדיו דיבורים ורדיו של כוכבים... רמת התוכן אצלנו היא מהגבוהות בארץ ובעולם, הקפדה על ארסנל של שדרים בכירים, כוכבי תיקשורת שנותנים לוח משדרים מרתק 24 שעות ביממה מסכימים?

the1head

New member
תודה על התשובות

1. אני לא יודע אם להגיד שהרדיו בארץ בחיתולים יהיה נכון. יש לרדיו בארץ הרבה כוח והרבה הישגים ויחד עם זאת הרבה חוליים. על המרכזים (דבר שאני לא ממש בקיא בו) אפשר להסתכל משני כיוונים ז"א אם היו נותנים לכל תחנה 20 שנה ולא 5 או משהו שנים זה יכול להיות מעולה, זמן לבנות תשתיות, מודעות וכו'. אבל מה היה קורה אם תחנה כזו, שהיא פרטית, לא הייתה עומדת בתנאים והייתה נופלת בגלל בעיות כלכליות? עם מה הציבור היה נשאר ?! 2. רמת תוכן? נכון. כוכבי תקשורת? נכון. 24 שעות?! נראה לי שחוץ מגל"צ ורשת ב' אף תחנה אחרת לא. ולמה בעצם, הא? 3. ולגבי פנצ'ר הגיע זמן לאיזה קאמבק, לא?! אם הקליק יכולים לחגוג 30 לאמא אני לא רוצה להיגמל גם אתם יכולים... 25 שנה לאמא פולניה (מקוה שלא פידחתי אותך, "כככככפרה עליך"
)

amir4646

New member
מגוון תשובות

אם תחנה נופלת בגלל בעיות כלכליות זה בעיקר כי הם לא עשו רדיו נכון. ונכון, המאזינים יסבלו וזה כבר קרה ואמרתי קודם שלרדיו ללא הפסקה יש הקפדה על תוכן, שיש לנו את הכי הרבה כוכבי תיקשורת יותר מכל רדיו בישראל... נתן זהבי, גבי גזית, דידי הררי, שי ודרור, ניסים משעל, ורדה, עמנואל רוזן בן כספית, מאיר איינשטין רון קופמן וצביקה שרף, יוסי סיאס, איריס קול, רבקה מיכאלי, אלון גל, מיכל דליות, רפי קרסו, ועוד... לאיזה תחנה בארץ יש שליש מזה?

למעלה