סמני סתרים ב- no code וב- yield

Layne

New member
משהו בקשר למוות של פול ?

זה הדבר היחידי ששמעתי בקשר לביטלס.

Gio inc

New member
משהו עם זה שכשומעים את....

abbey road הפוך, שומעים paul Mccartney is dead או משהו כזה?? ומשהו לגבי המכונית הלבנה על העטיפה של הדיסק, ועם זה שרק הוא יחף, והרגליים שלו הפוכות משל כל השאר (שזה כביכול אומר שזו תמונה מודבקת כי הוא התפגר) וכל מיני שטויות כאלה, אבל זה ממש לא נראה לי הגיוני....

DinoJr

New member
העולם הערב

לזקנים שזוכרים את "העולם הערב" ממלחמת המפרץ 1, הזמר שימעון דן הסווה מסרים שטניים בשיריו ("בקיה בקיה מה העניינים? בקיה בקיה אני על הפנים") שהיה אפשר לשמוע אם מנגנים את השירים הפוך, כמו אצל הביטלס: 1.תוציא לו את המעיים ותשלח לי בדואר. 2.שתה לו את הדם מומו, שתה לו את הדם הו (הו הוא אל המוות הויקינגי). 3.התאבדות זה אחלה, התאבדוווווווווות!. אוח הנוסטלגיה... בוקר טוב, די נחמד הקאט בלו הזה :) עכשיו אני אכתוב הודעות עד שהדוד יתחמם!

Jezebel Woman

New member
סמני סתרים ב- no code וב- yield

הי רציתי לוודא שכולם יודעים שבאלבומים הנ"ל יש סמנים מוסתרים. ב- yield בכל דף עם תמונה באלבום יש את הסמל של "תן זכות"= yeild מוחבא. כמו לחפש את אפי, צריך למצוא אותו. אם תרצו עזרה בלמצוא אותם תגידו לי. יש לסמל הזה משמעות, וגם לעובדה שהוא נמצא בכל תמונה יש משמעות. יש שם תמונה של אוושוויץ ושל בית הקברות היהודי בפראג. דרך אגב. ב- no code צריך לפתוח את ארבעת חלקי העטיפה עד שרואים תמונה שלמה של כל 144 תמונות הפולרוייד ולתפוש מזה מרחק. ואז רואים סמל אחד שמורכב מכל התמונות ביחד. תבקשו ממישהו להחזיק את זה רחוק כדי שתראו את זה. אם תרצו אפשר לדבר על המשמעות של זה... בהזדמנות זו אני גם אכתוב שאם מנגנים הפוך את השיר "Pry, to" שיר 7 בויטאלוג'י שומעים את אדי שר: "oh pete townshend how you saved my life" למרות שהלהקה מכחישה כל קשר. כידוע פיט טאונסנד הוא אליל של אדי וודר (ושל רבים אחרים) ואיד אמר בהרבה הזדמנויות שהוא הציל את חייו בזכות המוסיקה. אבל עדיין זה לא בטוח נכון שזה מכוון. לא יודעץ. אבל שמעתי את זה ואותי זה שיכנע.

aviv_b

New member
אבל אל תשכח

ולא להזריק אטרופין. חוץ מזה אני תמיד מעדיף את יאללה ביי. אבל כשראיתי את ההודעה שלך התגלגלתי מצחוק.

../images/Emo5.gifאמאלה!

אני הייתי בת 3 בערך במלחמת המפרץ ופחדתי מ"העולם הערב" זה אחד הסיוטים הכי גדולים שלי..
(אחרי גשש בלש וסבא נחמן) כל פעם שזה היה מתחיל ההורים שלי היו צוחקים ואני הייתי בוכה!

e-shfiyut

New member
ראסמי...

אני הייתי בת 6, ואח שלי היה בן איזה 3, וכל הזמן פחדנו מה באבא-בובה, ומהילד המעצבן הזה. דווקא הייתי רוצה לראות שידורים חוזרים כדי להבין מה זה היה, חוץ מאימת החדר האטום. דווקא יש לי זכרונות טובים מתקופת המלחמה ההיא...

למה??

העולם הערב הייתה אדירה! ו"זהו זה"? עוד יותר! נראה לי זאת הייתה התקופה הכי טובה בתולדות התוכנית הנוסטלגית הזאת....

DinoJr

New member
החתימה שלך

יש לזה עד גרסה: If you are not Paranoid, then you are Not Paying Attention

DinoJr

New member
!

טוב נו...זה פורום גרנאג' אז לא נעים לי להיכנס לנושא לא קשור. אם יש לך שאלות אחרי ההסבר הקצר הבא, תשלחי לי הודעה. הכוונה שהממשלות והשירותים החשאיים והתאגידים והעולם התחתון, כולם זוממים ופועלים באין מפריע לטובת מטרותיהם והאזרח הקטן פשוט לא קולט שכל המלחמות, האירועים החשובים והמשברים הם תוצאה של מעשיהם. קנוניה עולמית אחת גדולה. אז כל חובבי הקונספירציות אומרים (בצחוק כמובן) שמי שלא נהיה פרנואיד מכל מה שקורה בעולם, כנראה פשוט לא שם לב/ לא מבין את הקשר בין הדברים לכל אותם גופים.

super joby

New member
אם הנכדים שלנו היו רואים את הפורום,

מה הם היו אומרים? כמה טוב שסבא מת. העולם הערב רולס!

rolling9stony

New member
זה ממש יפה!!

והסמל ב No Code ממש בולט כשמסתכלים, איך לא שמתי לב לפני זה???

לדעתי ה pry, to זה שטויות

בגלל שמההתחלה זה נשמע לי שיר הפוך אז הפכתי אותו במחשב וזה מן משהו לא ברור (שעדיין נשמע הפוך) ועכשיו שמעתי את זה שוב ואפשר להבין למה הם מתכוונים אבל רק אם חושבים על זה מההתחלה. לדעתי זאת סתם המצאה של מעריצים שזה מה שהם רצו לשמוע אז זה מה שהם שמעו. אני גם לא חושבת שאם זה היה נכון הלהקה הייתה מכחישה את זה. בקיצור לדעתי האישית - שטויות.

ג'ז, שאלה בקשר ל-yield

all those yesterdays, שמעתי מאיש או שניים, נכתב על ניצול שואה. הגיוני? או שזה סתם בגלל שמעל השיר יש את התמונות של אושוויץ..?

Jezebel Woman

New member
הממ..מעניין, לא שמעתי על זה

צריך לבדוק את זה...לקרוא את המילים ולחשוב אם זה אפשרי בכל מקרה לא קראתי על זה בשום מקום רשמי וגם לא שמעתי פירוש כזה.. אבל אם המילים מאפשרות את זה אז זה ייתכן ויש קשר הרבה פעמים בין התמונה למילים.

למעלה