סמן שחור לבן

The Guardian

New member
סמן שחור לבן

האם אפשר להשתמש בויז`ואל ביסיק בסמנים צבעוניים כאשר משתמשים בקבצי *.cur??? בבקשה תענו לי זה מאוד חשוב

VBmaster

New member
בוודאי...

אתה יכול תהשתמש באיזה סמן שתרצה כזה שבנית לבד או כל סמן אחר עם סיומת cur. פשוט תצטרך להגדיר לפני את ה Propertys MousePointer=99 MouseIcon תבחר את הקובץ scr שאותו תרצה להראות במקום הסמן הסטנדרטי של בעכבר. בהצלחה VBmaster

The Guardian

New member
לא עוזר...

אני לא כל כך מתחיל בוי בי..יש לי נסיון של כמה שנים כבר....ורעיונות כאלה עולים לי בראש..:) וניסיתי את זה מזמן אבל זה לא עובד...זה מציג לי את הסמן בשחור לבן בכל מקרה...גם כאשר הmousepointer הוא 99

VBmaster

New member
אין דבר כזה...

אם החלפת את MousePointer ל 99 והוספת לו איקון ב MouseIcon וזה לא התחלף לך ב Propertis של ה Form1 ועדיין אתה רואה שחור לבן אז השאלה הנשאלת היא. שאלה: האם האיקון שקבעת הגיע בכלל? תשובה: אם לא הגיע, לא עשית נכון את השלבים שכתובים למעלה. שאלה: האם האיקון שקבעת בא בצבעים של שחור לבן? תשובה: אם כן, כלומר האיקון שקבעת בא בצבעים שחור לבן אז כנראש שיש לך בעיה שלא קשורה ל VB ואולי יש לך בעיה עם כרטיס המסך, או שהצבעים של האיקון שקבעת הם שחור לבן. בכל אופן כדאי שתתקין את SP4 של Visual Studio VBmaster

The Guardian

New member
יש ויש

1.לא יכול להיות שלא עשיתי את השלבים נכון כי זבה סך הכל שתי שלבים פשוטים. 2.הסמן לא שחור לבן..כי בניתי אותו לבד...שמרתי אותו עם צבעים. 3.זה לא הקרטיס מסך כי בוינדאוס עצמו אני רואה את האייקון בדיוק כמו שהוא צריך להיות עם צבעים ועם הכל. אולי יש לך איזה משהו שהכנת ושינית את הסמן לשלוח לי?

The Guardian

New member
יש ויש

1.לא יכול להיות שלא עשיתי את השלבים נכון כי זבה סך הכל שתי שלבים פשוטים. 2.הסמן לא שחור לבן..כי בניתי אותו לבד...שמרתי אותו עם צבעים. 3.זה לא הקרטיס מסך כי בוינדאוס עצמו אני רואה את האייקון בדיוק כמו שהוא צריך להיות עם צבעים ועם הכל. אולי יש לך איזה משהו שהכנת ושינית את הסמן לשלוח לי?

VBmaster

New member
יש דוגמא אך...

לצערי לא ניתן להעביר הפורום הזה קבצי ZIP זאת בעיה תכתוב לי את המייל שלך ואני אשלח לך את זה למייל. VBmaster

The Guardian

New member
עשית את זה קצת אחרת

אתה שמת את הסמן מתוך תמונה קיימת...אני מנסה לשים את זה מקובץ cur כמו שאתה עשית בטח שזה עובד...כי הוא לא מקבל את זה בכלל קקובץ cur

noam172

New member
נסה את זה

אני לא בטוח... אבל קראתי איפשהו שהסמן נראה בשחור לבן בויזואל ביסיק אבל אם יוצרים קובץ exe ומפעילים אותו אז הסמן צבעוני. תנסה.

The Guardian

New member
לצערי..

לצערי זה לא עובד...אבל תודה בכל זאת...העניין הוא שאני וחבר שלי עושים משחק קווסט וצריכים סמן צבעוני אחרת זה לא יפה.

למעלה