סמל פורום --- כפי שנראה בסקר יש דרישה לבחון סמלים נוספים אנא שרשרו סמלים מומלצים על מנת שנבצע בחירה
א אבו-דני New member 25/4/03 #1 סמל פורום --- כפי שנראה בסקר יש דרישה לבחון סמלים נוספים אנא שרשרו סמלים מומלצים על מנת שנבצע בחירה
S S H I L G I New member 25/4/03 #4 אא..אבנר... שאלתי עכשיו את חברה שלי רימון ביקשתי ממנה שתבדוק לי מה מספר המצביעים לכל אחד והיא אמרה ש"כן" הצביעו 17 ו"סמלים נוספים" זה 16
אא..אבנר... שאלתי עכשיו את חברה שלי רימון ביקשתי ממנה שתבדוק לי מה מספר המצביעים לכל אחד והיא אמרה ש"כן" הצביעו 17 ו"סמלים נוספים" זה 16
ג גזר מיסי ממין נקבה New member 25/4/03 #6 אבל אנשים לחא ידעו איזה על איזה סמל מהסמליםן שהוצעו בפורום דובר! גם אני לא! היו שתיים או שלוש! למה אי אפשר שזה יתחלף כזה?!
אבל אנשים לחא ידעו איזה על איזה סמל מהסמליםן שהוצעו בפורום דובר! גם אני לא! היו שתיים או שלוש! למה אי אפשר שזה יתחלף כזה?!
© ©GizmO© New member 25/4/03 #8 אני יותר אהבתי את זה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
ג גזר מיסי ממין נקבה New member 25/4/03 #9 גם אני יותר אהבתי תשני! הוא יותר ברור ויש בו יותר תמונות וכולם מרוצים ממנו בעעע
א אוסטין המלכה היחידה New member 25/4/03 #11 אני גם אוהבת את השני!! הוא... יותר יפה... והצבעים יותר יפים ומתאימים וזה מסמל את כל האנשים בפורום!!!! לדעתי צריכים את הסמל השני!!! למרות שגם הראשון לא רע!! והוא גם יפה אבל השני יותר מרוצים ממנו..
אני גם אוהבת את השני!! הוא... יותר יפה... והצבעים יותר יפים ומתאימים וזה מסמל את כל האנשים בפורום!!!! לדעתי צריכים את הסמל השני!!! למרות שגם הראשון לא רע!! והוא גם יפה אבל השני יותר מרוצים ממנו..