סמל חדש!

סמל חדש!

אוקיי, זה טופיק מפגר אבל זה מה יש. אם הייתם יכולים להמציא סמל חדש לעונות הראשונה והשנייה, איזה סמל זה היה? באיזה צבע? למה הדיג'ימונים מעונה שנייה דיג'ייגדלו אם הם ישתמשו בביצה שלו? ואם אפשר תוסיפו גם ציור.

OFIRB9

New member
הייתי שמה את הסמל שלי

סמל האל! זה סמל מזוייף, אבל יש לו כוח עצום, תשאלו את מיני! מיני:כן! זה הסמל שלי!!!!!!! סמל אליל יענו, אופנימון, לוסמון, וכו, לא דווקא טוב

לי יש את סמלי המסירות והנחישות

סמל המסירות הוא כחול, לא יודע למה. לסמל הנחישות עדייין אין צבע, אבל אולי הוא יהיה אדום.

Digi Lista

New member
סמל ההבנה

איזה שם דפוק...בכול מקרה מטרת הסמל היא להכניס את המשתמשים בו לראש של האויבים/של החברים שלהם וככה להבין אותם יותר בקלות,אחרי הכול ידע זה כוח(וכשמדובר באויבים זה אפילו מועיל...)אבל זה סמל נדיר שאי אפשר להשתמש בו סתם ככה וגם לא לאחוז בו כול הזמן מהסיבה שאחרי זה לא יהיה מעניין...כדי להשיג את מלוא עוצמתו של הסמל צריך לעבור הרבה מאוד ותמיד לזכור לא לנצל את המתנה שהסמל מעניק למטרות אישיות(כלומר תשכחו מווידויי אהבה נניח),הסמל הזה משתלב מצויין עם סמלי החברות,האמינות וטוב הלב נראה לי(אלה הסמלים ששויכו לקבוצה אחת בעונה השנייה,לפי ההסבר של אזולוגמון,אבל אני לא זוכרת אם זה מאה אחוז היה סמל טוב הלב בקבוצה הזאת...)... ומילי כול הכבוד על היוזמות(קשורות לדיג'ימון זה בכלל מעולה)

meytar

New member
ליסטה לא מתאים לך להגיד על משהו

שהוא דפוק.. לא שאני אונרת שלהגיד על משהו שהוא דפוק זה פסול, אבל מצחיק לשמוע אותך אומרת את זה...

סמל ה...

ה... יצירתיות ^^ יכול להיות מגניב, סמל שכל הזמן מפתיע, משלב כל מיני עם כל מיני ויוצר כל מיני מתקפות חדשות... הדימיון שלי חס גבולות
בכל מקרהניסיתי לקשקש משהו צ'יקצ'ק בצייר (אה, איזה כישרון אני ^^) יש לי תאוריה שהסמלים הם כאילו מסמלים את הדברים ש"מייתרים את האדם מין הפרה" (בהמה זו לא מילה יפה... לא מעליבים את הפרות עם השם של המורה לאלגברה שלי...)

meytar

New member
אני דווקא חושבת שבהמה אמיתית...

זאת המנהלת שלי, אפילו יש לה שם של פרה! קוראים לה לבנה! חחח... היא בגודל של שתי ספות, ויש לה לסת של סוס. ממש בהמה אמיתית!

Dark SpaWn

New member
אני חשבתי על משהו מטופש

סמל האדישות ואם אגומון היה מישתמש בו הוא היה הופך ל"דובון לא אכפת לי" (סליחה לא יכלתי להיתאפק מלהגיד משהו טיפשי... פשוט תיתעלמו ממני) (אם זה כתוב פעמיים אז סליחה המחשב שלי נידפק או משהו)

Apikachu L

New member
סמל המחוייבות

טוב...אניחושבת....פשוט חשבתי בדרך לבית ספר....(הדרך ארוכה ומפותלת....)

meytar

New member
יש לי שני רעיונות

הראשון- סמל הרחמים. נראה לי שהוא מתאים להרבה מהילדים בעונה השניה. הסמל השני- סמל האמת. ואם כבר יש אחד כזה אז אנימצטערת. חשבתי שסמל כזה מתאים למישהו כמו קואיצ'י, לא?

למעלה