סמל הכוח ברייקי

• פותח הנושא nirbo
  • פורסם בתאריך

nirbo

New member
סמל הכוח ברייקי

שלום לכולם, שמי ניר, ויש לי שאלה בקשר לסמל הצ´ו-קו-ריי, סמל הכוח בשלב השני של רייקי. אני בעצמי רייקי 1, אבל אני מכיר את הסמלים וניסיתי לצייר את סמל הכוח על צ´אקרות כפות הידיים ועל גב היד. משום מה אחרי שאני מצייר אותו אני מרגיש פרץ אנרגיה, ורייקי זורם בכמות גדולה דרך הידיים שלי. השאלה שלי היא למה אני יכול לעשות את זה? עדיין לא עברתי חניכה לרייקי 2... (דרך אגב, יש לי נסיון של 6 שנים בעבודה עם אנרגיה, אבל אני חדש בתחום הרייקי. עברתי חניכה לא מזמן)

בוקר טוב ניר

גם אם לא היית רושם זאת הייתי מנחש שלא עברת רייקי 2 וזאת מהסיבה שרשמת בצורה מלאה את שם הסמל. סמלי הרייקי הינם מקודשים ולא כותבים או משתמשים סתם כך כשם שלא כותבים בצורה מלאה את שם האל מפאת קדושתו. יש לי שאלה אליך: כיצד אתה מצד אחד מתחבר לאנרגיה מצד אחד ומאידך לא מתייחס למסורת שלה? כתבתי כבר בפורום למישהו ספקן שהביע ספק על דרך הרייקי או בהגדרתו על ה"ניו אייג´" על כך שהחינוך בן זמננו, מחדיר בנו את הערצת הספק ויצר למעשה דבר מה שכמעט ניתן לקרא לו הדת או התאולוגיה של הספק, שלפיהן כדי להראות אינטיליגנטים עלינו להטיל ספק בכל דבר, לציין תמיד את מה שאינו כשורה ורק לעיתים נדירות לשאול מה נכון ומה טוב, רק כדי להשמיץ בציניות או לבטל את מורשת התורות העתיקות והרוחניות ולהמציא אותם מחדש. במקום להטיל ספק בהן, למה לא נטיל ספק בעצמנו: בבערותינו, בהנחה המוקדמת שלנו שהכל כבר ידוע לנו, בהיאחזותינו ובהמנעותינו מן האמת... ספק אציל יכול לדרבן אותנו הלאה לשאול שאלות ולדרוש תשובות מעמיקות אך אינני מזלזל בתשובות המגיעות אלי. אני מפקפק ומטיל ספק בבשלותי הרוחנית או ביכולתי לשמוע את האמת בדרך שתאפשר לי להבינה במלואה אך אכאשר אני מקבל תשובה אמיתית ברורה היא מהדהדת בעוצמה ובטוהר תודעתי וליבי נענה לה בהלם של הכרת תודה ואישור. ואז ניטע בקרבי שכנוע פנימי שלעגו של עולם שלם מלא ספקנים אינו יכול לעקור. אולי אתה לא בנקודה הזו של זילזול אבל נראה לי שהעבודה שאתה צריך לעשות על עצמך היא בתחום ה"אגו" העצמי... ראה בסיום הודעתך כתבת: "דרך אגב, יש לי נסיון של 6 שנים בעבודה עם אנרגיה, אבל אני חדש בתחום הרייקי. עברתי חניכה לא מזמן ". אנרגיה מפנימים - לא עובדים עם... וזכור גם המסע הארוך ביותר מתחיל בצעד הראשון. אל תנסה להגיע לסופו לפני שצעדת את הדרך. כמאסטר לרייקי אני עדיין רחוק מ"להגיע" ואני רק בתחילת הדרך. לגבי שאלתך: כן, הרגשת פרץ של אנרגיה כשהשתמשת בסמל - כי הוא סמל חזק מאוד אולם עליך לזכור כי עברת חניכה רק לרייקי 1 (דרך אגב בחניכות חלק מהסמלים מוטבעים בנו על מנת לפתוח את ערוץ הרייקי). אם אתה מבין מעט באינסטלציה אתה יודע בוודאי מה קורה בצינור מים כאשר יש יותר מדי לחץ. אנחנו ערוצי אנרגית הרייקי, ערוץ כזה צריך להפתח ולהתפתח עימו בעבודה עצמית עצומה שדורשת מאיתנו ללכת בשלבים. למה אתה יכול לעשות את זה? ובכן אענה לך מפסוק בתורה: ראה נתתי לפניך את החיים ואת המוות, את הטוב ואת הרע ובחרת בחיים. האל נתן לנו את חופש הבחירה והמלצתו בעניין (בחר בחיים) אולם לכל דבר יש סיבה ותוצאה. אם תבחר בדרך אחרת אף אחד לא ימנע ממך אך ישנה גם תוצאה....

למעלה