סמלי הקבוצות והליגה

modz0r

New member
סמלי הקבוצות והליגה

מישהו יכול להביא לי את הסמלים של חיפה ושל הליגה? (ואם אפשר גם בדרך את של שתי התל אביביות, למרות שאני מניח שאני אמצא אותם אם אני אחפש קצת אחורה)

modz0r

New member
עיצוב תמונות

מישהו יודע איך אני יכול לעשות איזורים ריקים בתמונה? ז"א, לקחת תמונה קיימת, ובמקום שיהיה לבן בכמה מקומות שיהיה בעצם כלום, כך שאם אני אשים את זה כתמונה מעל לרקע מסויים, הוא לא יהפוך לי את האיזור הנ"ל ללבן, אלא יראה את הרקע שמאחורה (כמו במקרה של הסמל של ה-IFL) אה, ולשאלה איך זה קשור לפורום פוטבול ולא לפורום עיצוב או משהו.. זה קשור.

modz0r

New member
שמות הקבוצות בעברית

עוד שאלה אחת.. חלוצי תל-אביב זה קל, אבל מה עם השאר? חרבות תל-אביב ו.. איך אפשר לתרגם את חיפה?

Yo-man

New member
פה ההתחכמות

סייברס אפשר לקרוא גם כמו סברס (הפרי הקוצני) ואנדרדוג זה מושג שהשתרש בשפה העברית, אבל אתה יכול לרגם אותו ה"חיפה - נחותים", או "בעלי סיכויים נמוכים"

איתי-אני מאוכזב ממך- תשובות בהודעה

בתור אחד שהקפיד לענות להודעות שלי בפורום, הגיע בדבקות לאימונים, קנה באיחור (או מתכנן לקנות) את מדי הקבוצה, וחשוב מכל הראה שיפור נאה במשחקו, אני מאוכזב משאלתך/תשובתך וגם מהתשובה החלקית של יורם. איפה המעוף וההשראה? כפי שאני מפרסם בהודעות, השם בעברית הוא צברי ת"א, ואכן הסיבה לכך היא כמו שיורם ציין, משחק מילים בין סייברס לסברס. לגבי חיפה התרגום המילולי שהשתמשתי בו בשבוע שעבר נראה לי הולם בהרבה ועם יותר דימיון. כלבי השאול או הגהינום (אנדר באנגלית זה לא סתם מתחת).לחלופין, כלבי התחתית, מפני שלפי מה שסיפרו לי בחיפוש אחר השם הם רצו משהו שקשור לרכבת התחתית, הכרמלית, של חיפה. שבת שלום, עידו.

modz0r

New member
אבל אבל אבל

טוב תכלס אתה צודק :) ובקשר למדים, הם הגיעו! עכשיו רק צריך את ההדפסות וזה.

omrili77

New member
אני שמח שלפחות אדם אחד משתף פעולה

עם משחק המלים המפגר שלי...

omrili77

New member
זה מזכיר לי

חשבתי על MASCOT: מין קישקשתא עצבני שמנופף בחרב...

yoniyifat

New member
הסמלים של קבוצות ת"א

הי. רק לתשומת ליבך, הסמלים של שתי הקבוצות התל אביביות שופצו בחודש האחרון לפני הדפסת החולצות. אם אתה רוצה את הקבצים אז תיתן לי את המייל שלך ואני אשלח אותם כי נראה לי שהקבצים גדולים מידי לפורום (באזור ה 700 KB)

למעלה