סמינ המדריך למדריך:

פורה

New member
סמינ המדריך למדריך:

מי יוצא?!!!?!????? אז הבעיה היא כזאת- יש בקבוצה שלי 6 אנשים שאמורים לצאת לסמינר, אבל פעם מי שהו אמר לי שאמור זה שם של דג, אז הם לא, ורק אני יכולה לצאת, אז אני מאודמאודמאודמאודמאוד אשמח אם תכריזו על בואכם לסמינר. כאן ועכשיו!! בבקשה. :) אה, ומי שיוצא להרכבה גם מוזמן להכריז על בואו... ליאור.

ye ye

New member
אני באה למדריך למדריך

ואני היחידה מהקבוצה שלי שיוצאת... אבל זה לא כל כך חדש.

אמן סלע

New member
מנצל"שת=>> פרטים על הסמינ הרכבה !! חם מהתנור!

הסמינר יהיה בקן קריית חיים, בשישי שבת הקרובים 24-25.8 נפגשים ב- 12:30 בקן או ב- 12:15 בתחנת הרכבת של קריית מוצקין. לבוא עם שומרית, להביא שק"ש, כלי אוכל את תעודת הזהות של הקב' ו- 30 ש"ח לאוכל. הסמינר יסתיים בשבת ב- 18:30

חזוז

New member
חלי

אין לי מושג איך מגיעים, איזו עיר זו, איפה הקן, אילו אוטובוסים לוקחים ומאיפה. בא לך לעזור לי?

ממ.

קרית חיים זה בערך חלק מחיפה. הקן נמצא די קרוב לתחנת רכבת של קרית חיים. אבל צריך לדעת את הדרך. תבקשו ממישהו מהשכבה שלכם שיבוא לאסוף אתכם. אוטובוסים? בעיקרון כל אוטובוס שמגיע לתחנה המרכזית בחיפה ומשם או אוטובוס לקרית חיים או לעלות על רכבת [התחנת רכבת צמודה למרכזית] לקריית חיים. לא מסובך מידי. אם אתה צריך עוד משהו רק תשאל.

אמן סלע

New member
האמת שאני גם לא ממש יודעת...

אני רק יודעת שאני צריכה לקחת רכבת מת"א לקריית מוצקים הזה ומשם יאספו אותנו... :S למה תקעו את זהב קריית מוצקין!!1 האהא זה חור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :D ואת בטח צריך לקחתא יזה שני אוטובוסים...משו כזה...

פורה

New member
וואווו אוקיי!! תרגעו!!

אתם נשמעים כמו חבורה של תלאביבים שבחיים לא יצאו מהקנטרי קלאב!! אז ככה, קריית חיים ממש קרובה לחיפה, אפילו יותר מזוהמת ממנה, וזה כבר מעיד על הקרבה, היא עדיין לא עיר אבל היא תהיה בטח בעוד כמה שנים, הקן שם ממש מעולה, יש מלא אנשים והמבנה עצמו מגניב, וקריית חיים זה אחלה מקום!!! אז אין צורך לפחד, מי שצריך, אז יש באתר של אגד אוטובסים וקווים מיוחדים וכל מני כאלה, אז זה ממש לא בעיה, ואם מישהו צריך עזרה אז שיגיד לי, כי כנראה אני הצפונית היחידה *האמיתית* מהשכבה שלנו פה בפורום...

אין יותר צפונים

מרמ"א.
[וההוכחה- ג'ינג'י
] הקן בקריית חיים אדיר, החבר'ה מהשכבה שלי אדירים אחד אחד, לא יודעת אם יצא לכם לפגוש אותם אבל הם כפרות
אני ממש מתגעגעת אליהם. [נדחפתי
]

וואו סמינר בצפון מערבי!../images/Emo12.gif כבוד..

חבר'ה להרגיע עם ה"זה חור זה חור", יש פה כמה אנשים שהמילה הזאת מאוד פוגעת בהם.. P: סתם אבל באמת זה שטויות להגיע לקריות, יש לשם מיליון אוטובוסים ובטוח יסבירו לכולם איך להגיע לקן

למעלה