סמינר!

t a m a r s h

New member
סמינר!

היה מעולה!!היה מעייף וחזרתי חולה..אבל בכל זאת נהנתי ממש! טל,פעם הבאה בבקשה מקום עם חימום כי אני עכשיו שוכבת בבית עם דלקת גרון...)-: בקרוב תמונות...

Ofer Tal

New member
היה באמת סמינר כיף

למרות זה שאור עמית וגלעד הם חבורת נקבות , ועמוס הוא דיקטטור , ולמרות שקיבלתי המון מכות.. היה באמת כיף ולכל המודאגים! אין חשש , בסוף אני ניגש למועד ב'.. החיים יפים

חחחח

אז אתה גם חרשן הומו שביזבז כל-כך הרבה זמן על ללמוד ובסוף אתה בכללל לא ניגשש...על דבר כזה יש רק תגובה אחת ד-ל-י-ל-ה -מסיפורו של שמשון ודלילה

Hbentzur

New member
../images/Emo47.gif אחד הטובים ללא ספק!!!

היה משהו פיגוזים ענבים טורבו! רק יש לי שאלה חשובה: אתם נמלה או צרצר?! (או שאולי
או בעצם
?! שכל אחד יברר עם עצמו...) דרך אגב- כמו תמר, מרוב מרק פלפל, הרבה פטל וחיות אחרות גם אני חולה!

nettoooosh

New member
היייייייייייייה בןןןן זורחת השמש!

איך שולחים תתמונות?! דרך אגב אני לא ישלח אחת אחת יש איזה מאאאאאה

עווומר

New member
עופע זה בשבילך

עופר, לדעדתי לגלעד לעמית להדר לתמר ולי יש את הזכות המלאה להרביץ לך.... אנחנו עמדנו במשימה שלנו יקירי.... ואתה לא... ודרקך אגד תמר מחלחיפה את גלעד מחר בפעולה פשוט אין לי תטלפון שלך להודיע לך!

Ofer Tal

New member
אהמ...

חסר לי שפסר עם תיקון שגיאות הכתיב... המספר 0504969743 (ואסור לשלוח לי הודעות עם הצעות מגונות!...) (לפני עד אחרי שמונה)

עווומר

New member
אהמץ....

אני אשתדל לא לשלוח לך הודעות עם הצעות מגונות למרות שנורא נורא קשה לא ליפול בקסמייך... חות מזה שיש לי אמונים לחברתי תמר ואני לעולם לא אעשה לה משו כזה כשאתם יחד (כה... תמר זה בשבילך אני מפרסמת שאתם יחד)

למעלה