סמינר....!

סמינר....!

איזה מזל שהלכתי!אין לי כח לספר הכל כי אני חולה ועייפה אבל היה מאוד כייף. ו......אני, כן כן - אני! עשיתי הכי מהר 4 כפיתות נורא יפות וחזקות! פעם ראשונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יופי לי!!!!! ואני וחברה שלי הכנו מליון שלטים, ותלינו בכל השבט (כמובן שלא חשבו פעמיים והרסו את זה - ואם מישהו יודע מי שיגיד לי!) והיינו במחסן
והיינו בחדר שכב"ג (אנחנו?! מה פתאום?! איך נכנסנו לשם?) ובזמן ש(לא) היינו בחדר שכב"ג (לא)ראינו תמונות מזה יפות ומצחיקות! חחחח ועשינו תורן מזה מגניב של פיל :) שנראה כמו דג....עם כנפיים :) אבל לא משנה

רק עכשיו גיליתם את חדר שכב"ג??? פחח

זה המקום שלי! שם מבלים את הימי עבודה...חחח מסתכלים על תמונות של שכבגיסטים :) והתורן שלכם היה די מכוער... חחח הוא היה דומה לצ´יפ- הספל הקטן מהיפה והחיה....חחחחח אתם יודעים שהרסתם לנו מזרונים?!?

מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תנו לי להבין... נותנים לכם להיכנס לחדר שכב"ג
לנו יש איזור שכב"ג שכולל: ספריית הדרכה, החדר של המרכזת, חדר שכב"ג ושירותים ולחניכים אסור בתכלית האיסור להיכנס לשם

חחח הרבה דברים:

1. אהבתי ממש את החתימה שלך!!! ליעד זאת השדונית הסגולה לא?. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 2. אממ יש לנו חדר שכבג אחד קטן ועלוב.... בכלל השבט שלנו די עלוב יחסית למה שאת מתארת.... וואי יש לכם שירותים לא לחניכים?! יאא אצלינו אין אפילו אין שירותים רגילים....כאילו יש.. אבל לא יודעת מה עבר עליהם.... ספריית הדרכה אממ יש בחדר הדרכה.

ליעד=שדונית סגולה

ותחשבי, אם את צוחקת מהחתמיה תארי לך איזה קורע זה היה בשבילנו
יש לנו שני שירותים לשכב"ג (שנמצאים באיזור שכב"ג) ויש שני שירותים לחניכים (שנמצאים בקראון שבו כל החדרים...)

פרה גאה

New member
לנו יש חדר שכב"ג מאולתר

לפעמים הוא חדר שכב"ג ולפעמים עוברים בו פעולות וגם יש בו לוחי מודעות של כל הגדודים והשכבות וגם לוח מודעות כללי.... אחרי הכל יש רק חדר אחד בשבט .... אה ויש גם שרותים ופעם הצפתי את השבט אבל זה סיפור אחר (שאם תרצו אספר בשימחה) שבט איתן שבט קטן....

בואו נהפוך את השרשור הזה ל...

שרשור איזור השכב"ג של השבט שלי: כל אחד יתאר מה יש באיזור השכב"ג של השבט שלו (כל מי שיודע כמובן...) וסליחה גלי על הניצול שרשור....

אזור שכב"ג... ממש אזור!

יש לנו כזה מקום שלא כדאי שחניכים ייתקרבו אליו כי יש שם באלגן ומערומי הסנדות שם. יש שם את המחסן הגדול, את קראוון הסיירת, ואת הקראוון האומלל עם הגג השבור שהוא החדר שכב"ג. ובשורה של חדרי הפעילות יש לנו את חדר ההדרכה ואת המחסן הקטן והגינה שגם לשם לא מיתקרבים. נועה.

השכבג שלנו

הוא כ"כ קטן שאפילו כל השכבג לא נכנס אליו (ואנחנו רק 26 איש...) פעם הוא היה יותר קטן כי היו שירותים באמצע אבל החלטנו להגדיל את השכבג וכמה שכבגיסטים שברו את הקירות של השירותים (אם בא לכם לדעת איך אז לא עם פטחש או משהו כזה אלא עם הראש שלהם) מחובר אליו דלת שהיא הכניסה למחסן הקטן (ובחוץ יש לנו את האוטובוס שהוא המחסן הגדול) החדר קורס שלנו הוא בסוף בסוף בסוף החדר האחרון של הקרוונים ובגלל שהשנה אי אפשר לעבור פעולות בשבט אז הוא נשאר מקושט משנה שעברה אז זה עדיין החדר של הגדוד שלי (לפחות כולם מחשיבים אותו ככה) בלי שום קשר לקישוט כן... (כאילו לא בגלל שכתוב עליו גדוד אורן הוא נשאר שלנו...) אבל אנחנו עוברים שם תפעולות גדוד שלנו וזה... טוב יש דרגון בול Z אז ייאלה ביי

Octobia

New member
חדר שכב"ג שלנו

ממממ קטן ומסכן אבל עם תמונות.... תמיד נעם משתמטת שם בימי עבודה (אהם אהם).... ממ ויש שם לוח מודעות ענננננקייייי וכל הזמן שמים עליו חרקים חדשים (תוקעים אותם עם קיסם חחח) וזה כל-כך מגעיל אבל אני מודה שלא פעם צפיתי בהתעללות חחח... ממממ חוץ מזה השבט שלנו די מסכן :) אבל חביב

יהההההההההההה

שיפצו את חדר שכבג!!!! צבעו אותו וזה...והוא מדהיםםםםםםםםםםםם!!!! חחח ועדיין לא גמרו...חחחח טוב זהו

royi00

New member
בשבט שנה"ב-לאא ממש הייתי בפנים אבל.

רואים את הכל-זה קראוון יש חדר של המרכזת חדר של כל השכבג-וגם חדרון קטן של שירותים וחדר של הסיפריה הצופית

גל GS

New member
לנו יש..../images/Emo60.gif

אצלנו יש את החדר שכב"ג שהוא ע-צ-ו-ם! ובאזור יש לנו גם את השירותי שכב"ג, וחדר מרכזים וחדר ראשג"דים ובקומה למטה יש את חדרי פעילות של חניכים ובמבנה השני יש את החדר קורס ןספריית הדרכה.......

השבט שלנו קטן מאוד

יש הו שירותים חדר "מרפסת" גינה ומחסן החדר משמש לפעמים לפעולות אבל בעיקרון הוא חדר שכבג יש שם לכל שכבה את הלוח שלה גם לחמשושים לנו יש אבל זה מוזנח בגלל המדריכי חוץץץ האלה. ומכתבים לשבט ופינות וסקרים זה שווה. ויש גם לוח חודשי שכתוב מה יש בחודש.. אני כל כך מחכה להכנס לשכבגגג

iLoveKurtCobain

New member
איזה שבט עלוב יש לנו...

ספריית הדרכה בגודל של מטר על מטר במקרה הטוב ועוד אין בה כלום... והקיר שלנו מוזנח לא בגלל הצורניקים... הוא רק מושחט בגללם

למעלה