סמינר תנועה

kedeman

New member
אני לא בא בתוך חניך

ואני גם לא אדריך שם אבל... אם יהיה לי זמן אני אבוא לעזור ואני גם אבוא לשם עם אוטו אז אולי אני יהיה נציל בשביל המנהלה שם... :)

rinani

New member
יש לי שאלה:

מי מדריך שם??? היב'? גרעינרים? מדבים? בקיצור מי???

kedeman

New member
לכל קבוצה יש שני מדריכים

י"בניק ומילואימניק של התנועה (כאלה שכבר לא גרעינרים אבל עוד שומרים על קשר)

../images/Emo127.gif/../images/Emo128.gif

אין לנו רכז במועצה אז ההודעות מגיעות אלינו רק ברגע האחרון... בנתיים המד"בים לא יודעים על זה ואין לי איך להירשם
אבל כל עוד זה תלוי בי אני אשתדל מאוד לבוא

שקסי

New member
בעיות בהרשמה???

תפנו אליי במסרים או באי סי קיו 146638830... אני מבטיחה שיהיה נפלא! תביאו איתכם עוד כמה חברים! ככה שיהיה משו בסט... אין שום בעיה עם זה שהרכזים או המדבים לא יודעים- הם כן יודעים והם פשוט מכחישים את זה! היום דיברתי עם דודיש בקשר למודיעין... ועדי לוקנסבורג בקשר למטה יהודה... ועם הרבה משצים בקשר לשאר המועצות... אם יש בעיות... בבקשה תפנו אליי ואני יטפל בה- אם אתם לא יכולים לפתור אותה לבד...

אני רוצה אבל,יש כמה בעיות טכניות

למשל אין לי מד"ב והענקית שלי לא מודעת לסמינר... ולגרעינר שלי אין פלאפון ואין לי איך להשיג מישהו שקשור לעולם הזה ומבין משהו מחיים שלו!!!!!!! אווווף אה ופסח נעים לכולם ואל תרדמו באמצע הסדר כי זה הכי מפדח! :)

kedeman

New member
לא לפרסם טלפונים בפורום

מי שרוצה את הטלפון של טוקר - שישלח לו הודעה

THE sky angel

New member
../images/Emo128.gif מכמה סיבות..

א. לא פורסם אצלנו כלווווום. ב. יש לי יום אחרי זה מגן במתמטיקה ג. ומיד אחריו חזרות כל היום ליום השואה ד. יום שני יש טקס צריך להתכונן נפשית ופיזית ה. פוש בא אליי כי זו השבת האחרונה שלי בבית לפני הטיסה לאנגליה ו. צריך להיות עם המשפחה וכו' ז. יש יומולדת 11 לאחותי הקטנה ח. כל המשפחה המורחבת באה (נראה לי..) ט. יהיו אצלנו אנגלים מתארחים במושב ואני צריכה להיות איתם י. חזרות לאנגליה כנראה... בכולופן- אני עמוסה קצת השבת הזו אז... לא השנה בכולופן. סורי!! אבל עצה למארגנים... קצת יותר פירסום מצידכם היה יכול להיות טוב!!

THE sky angel

New member
פי חתום ושותק!

אסור לי להגיד כי אז יכעסו עליי.. בכולופן.. לא רוצה שירביצו לי... כמו שי ואז אני אהיה גם שנואה כזו.. =)

rinani

New member
../images/Emo128.gif

ניראה לפחות כי לא נרשמתי כי אין לי איך!!!!

א ל ו ש ה

New member
תירוץ רקוב.

אבל כל כך רקוב. עדי רשמה פה 90 אלף פעם שלמי שיש בעיה להרשם שיפנה אליה. ורכזים- דרכם!

rinani

New member
לא זה באמת לא תרוץ!

כל מי שמכיר אותי יודע עד כמה אני רוצה לבוא אבל אני ממש בעיה אני לא יודעת אצל מי להירשם וכניראה שעכשיו זה מאוחר מידי!

א ל ו ש ה

New member
חמודה שלי

אני בכוונה אומרת לך. אני יודעת שעוד אפשר להרשם (אני בצוות...) אז דברי עם עדי (שקסי)- היא יודעת מה לעשות עם זה.

למעלה